Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha normálisan van megcsinálva akkor amatőr szintre megfelelő,nem fogsz érdemleges különbséget érezni,kérdés mennyiből van meg mert 50e környékén gyári új nicasilos hengert kapsz 125ccm-re,bontott 25-30e környékén van...
Helló!
Menyire célszerű vagy jó megoldás a henger hüvelyezése?
Cr 125 röl lenne szó! Kösz a választ!
Üdv
szerintem az a különbség, hogy már a csomagolás amúgy ez az egyik legjobb lánc sztem! legalábbis nekem volt és nagyon tuti
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Szerintetek a két Did lánc közt mi a különbség? Az ezresen kívül?
http://robogotuning.hu/spd/did...
http://www.universalmotor.
hu/p...
jah 250, bocs koma 125re gondoltam
Segítsetek légyszi! CRF450R-ről van szó. Tegnap a henger jobb oldalán lévő külső kis furatból olajos-vizes "lötty" folyt ki elég jól, tiszta gány lett a blokk oldala. Semmit nem találok róla a szerelési könyvében. Néztem egy leszedett hengert is, de semmit nem látok, hova vezet, vagy honnan jön a furat. Mitől van ez? Eléggé aggaszt. Köszi a választ előre is.
97-től aluváz van!Csak annak tudnak hazudni aki nem jár a dolgok után.
A két évjárat ugyan az. Ha jó állapotban van akkor használható, ha szar akkor szar, teljesen független az évjárattól. Meg nem hiszem hogy olcsóbban fogja valaki adni mert '98. Úgy is hazudnak össze vissza hogy 2000 meg 2001es.
köszi.Nagyon nem mindegy hogy mit veszel és mennyiért.szerintem
ez vagy '99 vagy '98, amúgy nem mind1?
köszönöm srácok.
Hali!
Vázszámból ki tudod deríteni:
1998 : JH2JE01A-WM200001...
1999 : JH2JE01A-XM300001...
2000 : JH2JE01A-YM400001...
A hegesztés normális (az enyém is ilyen).
Az évjáratot nem tudom biztosan, mert a 250-eseknél 97-től aluváz van és 99-es évjáratig ugyan olyan.
ez lemaradt
sziasztok.szerintetek ez 99-es cr?A hátsó villa a kerékbefogadásnál szerintetek normális,hogy a hegesztés így néz ki?köszönöm a segítséget.
Tiszteletem! CRF 250 R 2006-2009

Athena henger dugóval gyűrűvel eladó! 250cc 85ezerforint!
Dehogy van.
Hát akkor az úgy nem téma...
szeva emlékszel rám veled cseréltem a tenere-t?
meg van még?
Szeva!Bele teheted.Jobban fog egykerózni stb,de majd rá jössz
Hello Csika!
Tudnál nekem segíteni abban, hogy a 94-es CR 250 telót, be lehet szerelni az 500-ba?
És ha hosszabb a teló valamelyest akkor az mennyivel változtatja meg a menettulajdonságot?
Akkó 15 milla,ha nincs pörgés Mektanítlak gyorsat fordulni,azt ríva mész haza
legyen inkább 5 és nem pörgök
Várjámá,még engem is tanítgatni kell 8millió/ alkalom,+ pöröghetsz a farkamon