Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

VAlami csak el van toszva
hát igen ennek volt 1 elözénye is le lett mosva göz borotfával és a mosás után kinyomta a szimeringet a kuplung felöli oldalon megette az olajat ezután kicserélük mind a 2 szimeringet a blokkba de még mindig nem jo meg ugye az uj gyertya ....
Ha nem olajos a gyertya akkor a gyújtásoldali szimering,ha olajos,a váltó oldali.
Aszittem,új a dugó,viszont akkor nincs is 11 a kompó Lehet,csak lóg benne a tű VAgy túl olajos a légszűrő,vagy dugult a kipuff,vaaaaaaaaaaaaaaaaaagy neeeeeeeeeeee tudddddddooom
sziasztok,nemszoktam itt a fórumon nyomulni de most segítséget szeretnék kérni:S hétvégén jöttem haza nyugis tempóba.és már menet közbe éreztem h húztam kis gázt akkoris tovább pörgöt még.aztán egy éles kanyarba mikor kuplungot behuztam egyből leállt.aztán bese indult.haza toltam.kb.4-5km-t.másnap karbi le,szét,tisztitás...tank le.megnéztem h a bowdenek nem feszülnek vagy ilyesmi...karbiba mellékesen nagyon kis kosz volt az egyik fúvokába.aztán összeraktam.és bese indult szívató nélkül,pedig beszokott.aztán szívatóval rugtam..egyből beindult és power határon pörgött.egyből leállítottam.gyertyát is kicseréltem,meg a légszürő is tiszta.szal nemtom mit tegyek.és hozzá teszem,h semmit se állítottam semmin.eccerüen mint mondtam menetközbe ment el.segítségetekért köszi:GAbcsííí (am egy 125ös CR-ről van szó)
Eddig el tudtam menni vele 3 honapot és nem nyultam hozzá most meg rossz?:D nem dugó sztem...
azt is leszedtük kicseréltük a szimeringet és utána légkulcsal huztuk meg ... de megnézem azt is :D
Hejj,ablakos vagy nem ablakos?Itt kaja baj van,lehet a dugó sem belevaló
Nekem ugyan ezt csinálta amikor meg lazult a lendkerék Nézd meg hátha ott a gond!
hat akkor nem tudok mit szolni....bocsi! nem vagyok en nagy szerelo .....amennyit tudtam annyit segitettem
mértük azt is..:S 11-es volt :S és 1 gyürüs prox dugó van benne...
hmmm.......nem valami karbi beallitas? nekem igy volt cr emnel de nem volt egy csepp kompresszioja sem ! es a dugo volt a hibas......
http://sportmotor.hu/motoros_v...

Na van 1 vidi:D várom az okosságokat ...:P
Palcsee emberékét?0670----385 - 96- 00
Hali Csika!
Megjöttek hétvégére a telók!
Pöpec lett! Majd add már meg lécci a bontó számát amit beszéltünk!
Köcce!
csináltam szép képeket az eladó dugeszről, 02-07 CR250, nem tudom, régebbiekbe jó-e:
Köszi majd akkor megnézetem egy hozzáértővel mert hozzám a gyújtás messze áll
Az a baj,hogy vidi sem mond sokat Azé rakd fel
tudok képet mutatni de majd csinálok vidit h mit csinál :D azért köszi
Hát ezt már így nem lehet megmondani,csak látva.
kapott uj gyertáty NGK R (BR 9 EG) szikra is van , ugy a lapot veszi csak amikor nyittana a power dadog meg ugy darál... utána meg fullad :S
Gyújtás baja van,tuti nekem is voltak régen ilyen gondjaim.Szerintem nem jól tettétek össze
Új gyertyával próbáltad már? Mielőtt szétborítanád csapágy, meg más hasonlók miatt!
szia mi már jártunk így (mivel már szimeringet is szétszedte )nézzél rá a főtengely csapácsra is attól is ledadoghat ha csapágyas...nekünk is ez volt a gond...91-es cr250 volt
azért köszi