Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor passz az enyémen ez volt a hiba!
Megrángattam semelyik irányba se kotyog
Leveszed a gyújtás oldali deklit és megnézed hogy kotyog-e a főtengely! Az egész kb 2 perc! Ha mozog akkor sajnos bontás lesz belőle!
elkeserítettél de azért köszi a hozzászólást
Szerintem meg ebből egy teljes blokk szétszedés lesz! Főtengelycsapágyakat kell cserélni a motorodban! A főtengely oldalirányban is tud mozogni ezért van ez! Nekem is volt ilyen! De ennek van hangja is, elég erősen süvít a motor ha ráhúzod a gázt! Ha nagy fordulaton tartod a motort akkor minden jó de ha leesik alapjáratra akkor hátrafelé akar menni! Ja meg a főtengelyedet is megeszi a csapágyhelyeknél ha így használod!
1989-es
Mégis merre keressem a bajt?
Szasz!Mikori a motor?
Gyújtás,nekem is volt CR500-al Hú, az egy nagy történet
Hali! Nekem is cr 125ösöm van ... most 7végén elfüstölt, már kiderült h kilökte a kuplung felöli oldalon a fötengely szimeringet ,kicseréltük. és most meg nem akarja kiforogni a végét a power nyitása után dadog..:S most kicseréltük a gyujtás felölit is a karbit is megnéztük, mi lehet a probléma?
Sziasztok olyan történt kétszer is a motorommal/honda cr 125/,hogy kereszteződésnél megálltam és leállítás nélkül hátra felé akart elindulni leállítottam újra indítottam és már előre ment .Ezt miért csinálhatta?
Úgy két hónapja túrták össze.
ez új! Az 51-es en jössz dunavarsány felöl , és a Taksony- Bugyi elágazás előtt a felüljáróról balra lenézel, a lovarda mellett. Voltam ott múlt szombaton, egész jó, csak olyan pici. De lehet rajta dühöngeni.
Új? Melyikre gondolsz, a homokbánya Taksony szélén, vagy valamiről nem tudok...
hy
milyen cr 500 alkatrészre lenne szükséged?
keme

voltál már az új taksonyi pályán? kicsi de egész jó
Köszi a gyors választ! :)
Ezek szerint jó felé gondolkodtam.
Jól gondoltad, nem alu vázas... :)
kedv lenne, idő nincs...vasárnap Piliscsév viszont
Sziasztok!

Szombaton egy nyáregyházi motorozáshoz nem lenne kedvetek?
szasz Csikánó...persze a karók is mennek, ez má alap!
..........annnnyyyira kőőő nekem csikatunnningmatricaaa

sztem 1 hónap múlva megy minden, első-hátsó...ha addig nem megy szét
Szasz,ha jót akarsz,kűggyed a karókat is Me szerintem gatya
arra emlékszem, hogy mondtad, hogy oda van a térded, de azt nem gondoltam , hogy ennyi ideig eltartott a rehab...hát akkor jobbulást.....még lesz egy kis idő az idei évből...talán még belefér neked egy pár kör
Ja, Yami jól van, úgy gondolom jó vásárt csináltam vele. 1 kis gondom volt a hűtővel, de tényleg semmi más. Persze a folyamatos karbantartásokat nem számolom. 2x volt szelephézag állítva, olaj, szűrő 10 óránként cserélve. Most jön majd a lánckerék-lánc csere, aztán télen pedig kiugrik a motor és belenézünk mélyebben...
Már csak a gyári A-méretes (66,4mm) dugattyúm maradt, vegyétek, vigyétek, zsír új, csapszeggel, tűgörgőskosárral (szintén Honda eredetiek) kompletten.
Szuperdiszkont ára 12ezer Ft!
20 555 02 76

(Ha valakinek ez segít, akkor ez az a dugattyú, amit az új krosszmotorok mellé kap a Hondától a tulajdonos, a tömítésszett, tartalék karok stb. mellé)
Szia Zotya! A kérdésedre válaszolva, sajnos nem! Biztosan emlékszel, amikor korábban (tél végén, tavasz elején) írtam, hogy beokádott a bal térdem. Ne ez nagyjából kb. másfél hónappal ezelőtt kezdett annyira rendbejönni, hogy sikerült vele már teniszeznem is úgy, hogy nem fájt. A géppel nem mentem egy métert sem. Keme kb 3 hete érdeklődött a kecskeméti pálya állapota felől, jöttek volna páran motorozni, akkor kimentem volna én is, de annyi eső esett, hogy nem lehetett rá felmenni. Így az is elmaradt. Mostanában meg állandóan van valami egyéb program a családdal, úgy hogy ez van. A "múmia"rendben van egyébként, tavaly késő ősz óta áll a garázsban, a múltkor kíváncsiságból berúgtam, közel 10 hónapi állás után, 8-10 szeri gyújtás nélküli átforgatást követően a 3. rúgásra indult simán! Veled mi van? Motorozol? Yami jól muzsikál?
Hali! Ha a működőképességet veszed alapul, akkor mindenképpen csereszabatos mindegyik (fék is, hűtő is), ha kompletten teszed rá. Probléma csak az esetleges felfogatásokkal lehet. Megítélésem szerint, ha azonos évjáratú 250-es cuccokat keresel, akkor szinte 100 %, hogy egy az egyben felrakható! Amikortól a 250-eseknél áttértek az aluvázra, onnantól valószínűleg már vannak eltérések a felfogatásokat illetően, de ha a 250-es is acélvázas változat, akkor valószínűleg igaz, amit az előbb leírtam (gondolom a szóban forgó 500-as sem aluvázas).