Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okés!
Szerinted? A csúszóperselyeken és a porvédőkön kívül,mindent kicseréltem
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Honda CR 500-ra alkatrészeket (pl hűtő, fék) fel lehet rakni mondjuk CR 250-ről?
Tehát kompatibilis-e a kettő alkatrészek terén, ami nem a blokkal kapcsolatos?
Köszi előre is!
Most olvastam még az e-mailt amit írtál! Hát eléggé szét volt akkor barmolva ahogy írtad, de most már így legalább rendbe lett téve! Am most cseréltél olajat? Mert írtad e-mailbe hogy elég gáz volt az is!
sziasztok///LEnne eg kerdesem nincs valakine elado karbi yzf400 asra vagy karbi membran? sajnos megrepedt.....szerintetek hegesztheto-e? koszi
Ja,jó mindkettő,csak kell bele a tű meg a sapka,meg egy rugóelőfeszítő lemez ami hiányzik,me azt meg elfelejtettem írni.Jó szétbarmolta azt valaki.Tuning matricára volt esze,a bele meg tiszta szűz volt
Na bammeg,eszem az sehun,bár másnak se vóna Okés
De akkor összeraktad, beállítottad a telókat? Csak nekem még majd bele kell rakni a dolgokat amit írtál?
hali elveszett...agyon gyilkoltad a "múmiát" a nyáron?
Bocsi, de ma nem voltam gépközelben! A számom tudod mert írtam sms-t, hogy mikor adtam fel a tlókat!
Holnap majd felhívlak, és megbeszéljük a maradék teendőket!
Na,mivel válasz nem jött,számod meg nem tudom,szét,meg összebombáztam.Holnap megy vissza
A te döntésed mit veszel .Vegyél méretre fémet 2 fittin ggel azt örök,meg jó is
Eljutottam csúszkáidhoz.Van 2 nagy baj.Törött az egyik sapkában az állító rézcsavar két füle belül,emiatt nem lehet állítani(gondolom túleröltették)a másik (biztos emiatt)kihagyták belőle a tűt a belsejéből.Veszel sapkát és tűt Palcsee úréktól (krosszmotorok.hu)vagy valahonnan.Vagy (és ez a legjobb megoldás)beállítva összerakom és csak a sapkát kell majd levenned,az alucsövet kivenned,a tűt beengedned,alucső vissza,jó sapka rá azt kész.Ha közbe valamit nem tudnál felhívsz.
Szerintem ez a legjobb megoldás.
Hali mindenkinek! Valószínűleg cserélnem kellene az első fékcsövet a "múmián", mert a fékbetét cseréjével sem lett teljesen frankó a fék (egyéb alkatrészei működnek rendesen, a tárcsát sem kell szabályozni). Akinek van tapasztalata írjon legyen szives hogy hol, milyen üzletben érdemes keresni (akár WEB-áruház) jó áron, elfogadható minőségben a gyári (Honda) kivételével. Előre is köszi!
Okés! Majd szólj, hogy melyik nap adtad fel, hogy tudjam hogy mikorra várjam! Előre is köszi! Csá!
Holnapi nekifutásra,már ki is csomagolom Holnapután megy vissza Nem tudom előbb,van még pár darab
Ok! Majd írj, ha van valami fejlemény!
Megjöttek a telók Nekem is szar,be sem tudok lépni A c2-re.
Sziasztok, légyszi segítsetek! Forralja a vizet a CRF450-em. Vízpumpa ok, azt néztem, most le szeretném venni a hengerfejet. Itt fenn is akadt a szemem, mert motorosboltban 17-18e forintot mondtak csak a hengerfej-tömítésre. Nem tudtok olcsóbb megoldást? Esetleg legyártatni valahol? Köszi előre is a segítséget. Vagy ha neadjisten valakinek lenne egy felesleges...
Sziasztok!
Csika tegnap én küldtem a két e-mailt! Csak sztem sz.r a freemail-em! Tegnap feladtam a telókat, ma oda kell hogy érjenek! Majd ha megérkeztek dobj már egy e-mailt! Előre is kössz!
Helló
Köszi a segítséget csak érdeklődtem, monnyantani nem akarok csak érdeklődtem! Mert láccatra bele megy !
Mégegyszer is kösz!
Köszi, akkor kénytelen leszek szettet venni.
Olyan nincs,csak felújítószett.
Sziasztok!
Ha valaki esetleg tudna '99es cr250-re ép rezonátort az írjon.
Előre is Köszi.
Sziasztok nem tud vki címet ahonnét első főfékmunkahengerhez csak karmantyúkat rendelhetnék, 90' cr 125-ről lenne szó?