Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Honda CR 500-ra alkatrészeket (pl hűtő, fék) fel lehet rakni mondjuk CR 250-ről?
Tehát kompatibilis-e a kettő alkatrészek terén, ami nem a blokkal kapcsolatos?
Köszi előre is!
Most olvastam még az e-mailt amit írtál! Hát eléggé szét volt akkor barmolva ahogy írtad, de most már így legalább rendbe lett téve! Am most cseréltél olajat? Mert írtad e-mailbe hogy elég gáz volt az is!
Ja,jó mindkettő,csak kell bele a tű meg a sapka,meg egy rugóelőfeszítő lemez ami hiányzik,me azt meg elfelejtettem írni.Jó szétbarmolta azt valaki.Tuning matricára volt esze,a bele meg tiszta szűz volt
Bocsi, de ma nem voltam gépközelben! A számom tudod mert írtam sms-t, hogy mikor adtam fel a tlókat!
Holnap majd felhívlak, és megbeszéljük a maradék teendőket!
Eljutottam csúszkáidhoz.Van 2 nagy baj.Törött az egyik sapkában az állító rézcsavar két füle belül,emiatt nem lehet állítani(gondolom túleröltették)a másik (biztos emiatt)kihagyták belőle a tűt a belsejéből.Veszel sapkát és tűt Palcsee úréktól (krosszmotorok.hu)vagy valahonnan.Vagy (és ez a legjobb megoldás)beállítva összerakom és csak a sapkát kell majd levenned,az alucsövet kivenned,a tűt beengedned,alucső vissza,jó sapka rá azt kész.Ha közbe valamit nem tudnál felhívsz.
Szerintem ez a legjobb megoldás.
Hali mindenkinek! Valószínűleg cserélnem kellene az első fékcsövet a "múmián", mert a fékbetét cseréjével sem lett teljesen frankó a fék (egyéb alkatrészei működnek rendesen, a tárcsát sem kell szabályozni). Akinek van tapasztalata írjon legyen szives hogy hol, milyen üzletben érdemes keresni (akár WEB-áruház) jó áron, elfogadható minőségben a gyári (Honda) kivételével. Előre is köszi!
Sziasztok, légyszi segítsetek! Forralja a vizet a CRF450-em. Vízpumpa ok, azt néztem, most le szeretném venni a hengerfejet. Itt fenn is akadt a szemem, mert motorosboltban 17-18e forintot mondtak csak a hengerfej-tömítésre. Nem tudtok olcsóbb megoldást? Esetleg legyártatni valahol? Köszi előre is a segítséget. Vagy ha neadjisten valakinek lenne egy felesleges...
Sziasztok!
Csika tegnap én küldtem a két e-mailt! Csak sztem sz.r a freemail-em! Tegnap feladtam a telókat, ma oda kell hogy érjenek! Majd ha megérkeztek dobj már egy e-mailt! Előre is kössz!
Az lenne a kérdésem, hogy Honda CR 500-ra alkatrészeket (pl hűtő, fék) fel lehet rakni mondjuk CR 250-ről?
Tehát kompatibilis-e a kettő alkatrészek terén, ami nem a blokkal kapcsolatos?
Köszi előre is!
Holnap majd felhívlak, és megbeszéljük a maradék teendőket!
Szerintem ez a legjobb megoldás.
Csika tegnap én küldtem a két e-mailt! Csak sztem sz.r a freemail-em! Tegnap feladtam a telókat, ma oda kell hogy érjenek! Majd ha megérkeztek dobj már egy e-mailt! Előre is kössz!
Köszi a segítséget csak érdeklődtem, monnyantani nem akarok csak érdeklődtem! Mert láccatra bele megy !
Mégegyszer is kösz!
Ha valaki esetleg tudna '99es cr250-re ép rezonátort az írjon.
Előre is Köszi.