Nem fér bele és a felfogatások is kicsit máshol vannak, de azokat könnyebb áthegeszteni, mint az alsó bölcsőcsövekbe 4-4cm-t beletoldani.
Idomokat lehet variálni, de úgy általában azt mondanám, hogy NE akarj 125-ös vázba 250-es blokkot berhelni, mert eleve a vázba ha belehegesztgetsz, és valaki alatt nem bír majd ki egy lapra érkezést, és az illető (jobb esetben te, rosszabb esetben egy barátod) megsérül, akkor lehet majd szomorkodni
Kösz a választ! Még arra lennék kíváncsi hogy:
Nem fér bele vagy máshol vannak a felfogatások? Vagy mi a probléma? És hogy 125-önnek az idomjai rámennek e a 250-es re a segédváz meg ilyesmikkel együtt?
Kösz a választ:)
Üdv!
Tanácsotokat szeretném kérni. Keresnék crf 450 komplett vázat, vagy tanácsot, egyáltalán érdemes-e foglalkozni a tervemmel. A cr 500-at szeretnék aluvázasítani. Megköszönném az építő jellegű kritikát is, de jobban a hasznos tanácsot.
csá
betakaróztam a crf-el letört a lábtartó konzolról a sztender felfogatás lehet ezt hegeszteni?
vagy bontót tudtok ajánlani?
amúgy ha nincs megoldás veszek 1-et csak hozós 35.000ft
Sziasztok Srácok!
szeretném lecserélni a ktm-et egy 450es crf-re. az lenne a kérdésem hogy ezekbe hány üzemóránként kell olajat cserélni és mennyi időközönként kell öket felújítani, vez.léncot, dugó, hajtókart stb-t cserélni. jah és hogy vásárláskor mire érdemes odafigyelni_?
előre is köszönöm a segítségetek!
1. megkérdezed az eladót, és ha azt mondja, hogy 07-es, akkor 06-os vagy régebbi
2. a vázszám 10. karaktere az évjárat
3. a felnibe bele van ütve a gyártási éve, és azt azt követő évben adják el rendszerint a motort, tehát ha DOT 06, akkor az 2007-es
elvileg tavaly ősszel, előző tulaj szerint másfél littyo olajat használt el vele, 1 40be keverte. durván egy honapja vettem, én 3x voltam kinn vele. szal szerintem...de majd kiderül, mer holnap szétkapom.
sziasztok!
van egy 1991es 250es cr-em. a bajom az vele, h hidegen iszonyat nehezen indul. melegen viszont elsőre. mit tudnék ezzel a dologgal kezdeni? valaki irhatna vmilyen okosságot erről. előre is koszi!
Idomokat lehet variálni, de úgy általában azt mondanám, hogy NE akarj 125-ös vázba 250-es blokkot berhelni, mert eleve a vázba ha belehegesztgetsz, és valaki alatt nem bír majd ki egy lapra érkezést, és az illető (jobb esetben te, rosszabb esetben egy barátod) megsérül, akkor lehet majd szomorkodni