Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem fér bele és a felfogatások is kicsit máshol vannak, de azokat könnyebb áthegeszteni, mint az alsó bölcsőcsövekbe 4-4cm-t beletoldani.
Idomokat lehet variálni, de úgy általában azt mondanám, hogy NE akarj 125-ös vázba 250-es blokkot berhelni, mert eleve a vázba ha belehegesztgetsz, és valaki alatt nem bír majd ki egy lapra érkezést, és az illető (jobb esetben te, rosszabb esetben egy barátod) megsérül, akkor lehet majd szomorkodni
Kösz a választ! Még arra lennék kíváncsi hogy:
Nem fér bele vagy máshol vannak a felfogatások? Vagy mi a probléma? És hogy 125-önnek az idomjai rámennek e a 250-es re a segédváz meg ilyesmikkel együtt?
Kösz a választ:)
Nemtalálok róla semmit sem!
Nem. De nem egy vizuális orgazmusfolyam, simán egy piros markolat. McMaster Six Days, neten keress rá, biztos van kép.
Tudsz valami képet mutatni róla?
Szia, McMaster vagy mi a szösz, dobozában van, zsír új...egy ezresért odaadom.
Hali! Milyen markolatgumid van meg milyen árban adod?
Kössz!
Már minden elkelt, kivéve a két piros markolatgumit.
nem
Helló!
Érdekelne a rezó,az én motorom'99-es!
Helló lenne egy kérdésem!:)
Cr 125 vázba belemegy az azonos évjáratú 250-es blokk?
Köszi a választ!
Üdv Szalai
Hogyne lehetne,mindent lehet,csak meddig bírja
Üdv!
Tanácsotokat szeretném kérni. Keresnék crf 450 komplett vázat, vagy tanácsot, egyáltalán érdemes-e foglalkozni a tervemmel. A cr 500-at szeretnék aluvázasítani. Megköszönném az építő jellegű kritikát is, de jobban a hasznos tanácsot.
csá
betakaróztam a crf-el letört a lábtartó konzolról a sztender felfogatás lehet ezt hegeszteni?
vagy bontót tudtok ajánlani?
amúgy ha nincs megoldás veszek 1-et csak hozós 35.000ft
CRF250R-es egy dobos verzíóhoz keresek dobot,gyárit elsősorban!Akinek van írjon
Sziasztok Srácok!
szeretném lecserélni a ktm-et egy 450es crf-re. az lenne a kérdésem hogy ezekbe hány üzemóránként kell olajat cserélni és mennyi időközönként kell öket felújítani, vez.léncot, dugó, hajtókart stb-t cserélni. jah és hogy vásárláskor mire érdemes odafigyelni_?
előre is köszönöm a segítségetek!
Köszi, de már megrendeltem az újat!
kösz keme az infot
Ha ilyen kell, akkor keress meg, ha érdekel
1. megkérdezed az eladót, és ha azt mondja, hogy 07-es, akkor 06-os vagy régebbi
2. a vázszám 10. karaktere az évjárat
3. a felnibe bele van ütve a gyártási éve, és azt azt követő évben adják el rendszerint a motort, tehát ha DOT 06, akkor az 2007-es
Hello!
Honnan tudom hogy a crf 250 es 2006-os vagy 2007es?
Előre is köszönöm válaszotokat
elvileg tavaly ősszel, előző tulaj szerint másfél littyo olajat használt el vele, 1 40be keverte. durván egy honapja vettem, én 3x voltam kinn vele. szal szerintem...de majd kiderül, mer holnap szétkapom.
Dugócsere mikor volt?
sziasztok!
van egy 1991es 250es cr-em. a bajom az vele, h hidegen iszonyat nehezen indul. melegen viszont elsőre. mit tudnék ezzel a dologgal kezdeni? valaki irhatna vmilyen okosságot erről. előre is koszi!
Nincs valakinek egy első féktaárcsája? 6 csavaros cr 250 99-es?