Szerintem (de ez csak az én véleményem) felejtsd el, amit az előbb írtál. Hogy ez a legszimpatikusabb, meg ez van a legközelebb. Nézz meg annyi motort, amennyit csak tudsz, így sokkal nagyobb esélyed van találni egy tényleg jót.
Visszaolvastam, köszi!
Hát kiszemelt motor van egy pár, de talán ez a legszimpatikusabb árban meg távolságvan is:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cr_125_r-4064339
Ha esetleg van valami vélemény róla akkor azt megköszönöm(:
ilyenről nem is hallottam hogy gombnyomásra....
de ha a ROLL-OFF -osra gondolsz amit húzni kell és úgy lesz a szemed előtt tiszta fólia,na olyat találsz a pinkmotors nál is!
de ha megtaláltad a gombnyomásost, kérlek tedd be ide!
Szevasztok véletlen nem tudja valameikötök hogy hol kaphatók olyan szemüveget amin a folia gombnyomásra tekeredik és tisztitja saját magát ha tud valaki légyszives segitsen köszi
Szia!
Olvass vissza pár oldalt vagy pár percet,attól függ hogy melyik a szimpatikusabb és lám-lám sok minden kiderül,tudod szinte minden héten felmerül ilyen kérdés,és ha mindig leírnánk ugyanazt akkor csupa ismétlés lenne a fórum,azt pedig senki nem szeretné...de van egy kereső ami ebben a topikban keres,használd egészséggel és légy kreatív....sok sikert,és várjuk a bemutatkozást az új mocival,esetleg kiszemelttel,ha esetleg jeleznéd hogy milyen igényeid a leendővel kapcsolatban akkor talán még tipp is lenne.
Nincsmit:Waszi
igazad van!most így tél közeledtével jobb a 10w40 mert a a hőmérséklet csökkenésre érdemes gondolni,szal 10w40! de itt az apróban van olyan is csak épp én a 10w50est találtam meg hamarabb...
Helló mindenkinek! Én is sokat kínlódtam eleinte a gyertyákkal, ne tegyél bele verseny-gyertyát, úgy se tudod annyira húzni neki pályán, hogy kiégjen. NGK B7ES, vagy BP6ES. Mindkettő hagyományos réz-középelektródás, tökéletesen megfelel a 250-esbe és a nem versenyző-szintű tudáshoz a hőérték is rendben van (Matlé barátom évekig ment a 250-essel BP6ES típusúval úgy, hogy még takarítani se szedte ki). Nem drága egyik sem, 600-700 Ft/ db.
Sziasztok! 91-es cr-125-be milyen olajat ajánlanátok! Már kaptam egyszer választ, és ezt az olajat találtam! Szerintetek ez jó lenne bele? http://www.olajshop.hu/csoport...
Próbáltam már mindenféle gyertyával 8-9-10 és a 10 bírja legtovább! Csak shell-es benzinnel megy 95-el vagy 100-al minden olajból jót kap, mondjuk szoktam zsírozni a légszűrő szélét! Sztem valami elektronikai probléma inkább! A szimmeringet már akartam cserélni csak nem lett jó a lehúzó hozzá, és épp most csináltatom, de a csapágy nem lóg semit!
Lehet több oka is.Szar légszűrő-olaj,ami lehet sok,vagy rossz minőségű,ha zsírzod is a szélét,lehet leszívja róla.Lehet szimering,ami már kezdődő csapágy probléma,vagy már elöregedett.Rossz keverék vagy olaj minőség,esetleg gagyi benzin.Erre is van ilyen,hogy nem jó a benzin.Sokszor már szereltetnék,de csak lecseréljük azt megy.Vagy valahol falsot szív amit nem vettél észre. Dugód nem ragadt meg mostanában? Kutass,mert meg fog állni.
Nem tudod mi a fasz lehet a motorommal? Kb. 3-4 órát tudok motorozni egy gyertyával és megöli, csak olasz nyelvű manualom van és nem találom benne minek mekkora ellenállásúnak kell lennie! Semmi előjel megyek egyszer csak megáll, belerakom az új gyertyát és már megy is tovább! Mindegy milyen gyertyát rakok bele lehet platinás, vagy arany-pallidiumos is, azok még addig sem bírják mint a sima b10eg!
Mi a véleményetek az olcsóbb fékbetétekről érdemes ilyet vásárolni ?