Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

közeljövőben valami hasonszőrű cr?
Ha beindul ez is elkelt, de csak holnaphoz egy hétre tudok értemenni!
üdv bocs de ma eladtam.kx 250em lesz 2003as 400ért
Még nem csak ez nem kell,mert én egy karbon AXO-t használok!
Mijamanó?Feladtad?
Nitro MX410 Legjobb ajánlatért eladó! L-es méretű.Kb 5x volt rajtam és ennek megfelelő állapotú! toroklacko1@freemail.hu
Hello!érdekelne a 03-as cr-ed,de az enyémmel kéne valamit kezdeni!
beszámítanád?
előre is köszi,délután próbáltalak hívni,de nem voltál elérhető.
Hali! Volt cr 500-am Az csinált ilyet és bele vágtam az automata váltó olajat és megoldódott a problem és igy használtam 2 évig!
elkelt a CR 250 91 ből..... ha beszámolod a BerG-et
ezt igy kell
Elkelt a matrica!
Adj egy elérhetőséget és megbeszéljük a részleteket!
Vagy itt az enyém: erdelics@citromail.hu
azthiszem kinézek köszi
köszönöm jövő hét elején megnézem és cserélem.
Igen,ha már régen volt cserélve,lehet kikeményedett,annyi elég neki.
köszi,
a főtengelyszim.-re gondolsz?
a membrán az jó nemrég láttam
Most szombaton lesz a börze.
Vagy membrán,vagy szimmerdzsis lesz,vagy......
Sziasztok Srácok,
Meg tudjátok mondani miért lehet, hogy nehezen indul a motorom, cr 250 89-es, eddig 1-2 rugás, most 5 perc .
Lehet hogy a hideg miatt ?
Ha meleg elsőre indul, de addig leszakad a lábam , a gyertya uj br8eg, légszűrö rendben, ill. vélhetőleg minden rendben van szerintem

nemtudjátok mikor lesz a monori börze?
Keme elhagytam a tel. számod ha tudod küld el lécci
ka@fibermail.hu

üdv
hallo emberek van egy elado hűtő legyezőre valo FMF matrica szettem CRF-re valo, occson oda adom : 4000 ft.
nekem általában sűrűbb olajokkal csinálta ezt,volt anno egy kis 50-es váltós motorom,abban valami 80w-90 volt,azzal el sem lehetett indulni hidegen,mert annyira nem emelt ki.
én minél hígabb olajakkal próbálkoznék
És mi volt nálad a megoldás?egy sima olaj csere és rendben volt minden?vagy az uj olajjal is melegítened kellet neked is ahhoz hogy jó legyen?mert nekem az uj olajjal is ezt csinálja sajna, de mondjuk legalább ez biztosan jelzi mikor van üzemhőmérsékleten minden!
nekem is volt hasonló problémám,általában mikor már "öreg" volt az olaj,vagy melegítés nélkül akartam elindulni,de akkor egyáltalán nem emelt ki.
Akkor tegyél bele grafitos zsír,biztos nem ragad össze
Írtam már hogy szétszedtem már többször is és a kosárnak semmi baja mintha vadonatúj lenne,abszolút semmi nyoma annak hogy belenne verve a kosár bármennyire is,mindezek felmérése után mondom azt hogy az olaj miatt van az egész!Amiket tippeket itt adtatok mindegyik le ellenőriztem és megnéztem és minden rendbe volt mindennel, és ezért gondolom az olajat!De ha még van esetleg tippetek hogy szerintetek miért nem az olaj a hibás és mi lehet a hiba oka az örömmel meghalgatom, ha ennyire lehetetlen hogy az olajtól legyen ez.Engem is nagyon érdekel hoyg miért viselkedik igy a kuplung!