Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze! 1értelmű miért 90es emeltdíjjas a szám. A nyomorék köcsöggyerek így akar pénzt keresni! De az sem teljesen 100as aki bedől ennek a kamuszövegnek.Ennyi pénzért ,ilyen motor,gari,bukó,csimma...meg az apjafasza...
.."Tel: 06/90-18710-1.Előszőr a cégem hangpostája jön be de semmi esetre se tedd le!
hívhatsz: minden nap 2: 40,7: 00,8: 00kor PONTOSAN! se hamarabb se később!azért a céges telefont hívd mert nem kell fizetni érte ha azt hívod és én leszek benn az adott időpontokban!
SÜRGŐS!" szerencsétlen mit sem sejtő emberünk meg beleesik a csapdába..
nem tudom nézegetitek-e a hirdetéseket! egyre érdekesebb dolgokat látok én.. pl:
itt van E nekem furcsa hogy miért akarja nagyon gyorsan eladni, a céges telóján hívni...

mivel egyértelmű hogy KAMU szerintem csak az ártatlan mit sem sejtő motort szeretne venni vevő (balfácán) felhívja ezt a "céges" telefont és szépen le is nyeli tőle a sok pénzt a számlájáról... legalább is szerintem ez a történet! és több hirdetése is van ugyan ezzel a szöveggel csak más motor márkával...

bár lehet hogy sokat nézem a Svindlerek című sorozatot
Üdv!

Engem érdekelne a tömítés. Mail ment...
Köszi de 2003 as 250 es hez kellene. Ebay-ről MITAKA márkáju lenne, a hengerrel kapcsolatos össze tömitéssel együtt 6600 ért postával, mai árfolyamon. Látszatra ugyan olyan lemez fekete bevonattal, érdemes ilyet venni?
márminta csomagolása bontott!...nem bontott motorból való
Jóéjt, sziasztok
nekem meg van egy bontott szettem 125höz !
mi az amit adsz a hengerfejtömítésért?
(baszki megfordult a világ.... a vevő mondja az árat! )
no comment te dinnye vagy
Mondják mások is. Olyan is, aki nem a haverom, asszem nyugodtan fogok aludni. Bár...mindig nyugodtan alszom
eztjólmegaszontade
Néha kezd az az érzésem lenni, hogy kezdek fájni itt pár embernek
Régen még ezen a fórumon olyan emberek voltak, akik mindig mindenben próbáltak maximálisan segíteni, még a leghülyébb kérdésekre is igyekeztek válaszolni, néha rosszat, néha jót, de csupa jó szándékkal. Aztán jött a "píííííz", a biznic, licitálgatás egymásra. Én beleuntam, jelentem, a mai naptól ha bármit beszerzek, azt haveroknak ingyen, idegeneknek 1000 Ft sikerdíjért, tökmindegy, miről van szó, ezer-e vagy százezer, akinek nem tetszik, vegyen amit és ahogy tud, akinek tetszik, az meg úgyis megtalál. Egy gonddal kevesebb
megy az "osztás szépen" itt a fórumon!durva.....
Szia, írták a dirtsport.hu-n is, mi volt. Jó meccsek vannak idén, még jó, hogy ez nem olyan, mint a Forma1 volt, hogy kb. meg lehetett tippelni a "tuti" dobogósokat.
a 125-öshöz...
csa,hondanal 3600forint,bp.honda karasna
Csongi sokkot kapott.
Jobban jársz,szerintem,ha nem vagy szerelő azt nemtudod felhasználni,akkor kiragasztgatod a falra
Túúúdom én,csak ami hír hozzád ma eljut ,azon én mán évek óta túl vagyok
De, Pesten csináltattunk hengerfejtömítést még régebben, 2000Ft volt, aztán kb. ki is lehetett dobni. Honda kereskedésekben kérdezz rá, ott lehet külön is rendelni, nem olcsó.
Most ha szerzel valahonnan egy db. gyárit, az a gyanúm, 5ezer alatt sehol sem kapod meg, 8-ért meg szettet vehetsz, amiben a lent látható cuccok vannak, gondold meg.
Te ezt tudod,meg ennyié,én meg mást tudok,de mivel itt ár verseny van és senki üzletét nem rontottam,nem is akarom(nem is bírom,meg nem is érdekel )így nemfoglalkozok vele,csak ha itthon szerelek.Úgyhogy hajráááá
van gyári tömités szettem a motorhoz kaptam, sajnos henger fej tömitésen kivül mindenből van még egy db. Más megoldás nicns mint egy komplett csomagot meg venni? :O
A link nem működik, EZT msáoljátok az ebay keresőjébe:
320491473965