Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megsúgok neked valamit, amit gyárilag adnak a motorhoz, abban van mindenből 3 garnitúra tömítés, többek közt 3 db lemez hengerfejtömítés. És nem húzós az se, csak tudni kell honnan venni...
Athena szett postávan 18069 ft (190 ft/dollár árfolyamon):
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Akkó még súgok valamit,van olyan,hogy Top-end szett,annak az igazi ,tehát nem kamujának a hengerfejtömítése 3 lemezből áll.Az viszont húzós. És ma má többet nem csókolózok veled
Lehet kapni a Pink-nél,csak annyiba kerül mint a szett,amibe 2 db hengerfejtömítés van,és nem 18 ezer, ócsóbb az Athena A többi meg egy fos
vannak jó minőségű japán utángyártottak, a szett 8-10ezer Ft, vagy van Athena szett is, ami teljes szett mindennel, 18-20ezer körül, de külön hengerfejtömítést elég ritkán látni. Nekem van otthon, gyári, de nem szívesen adnám el, mert nekem is kellhet majd. Ilyen a japán "top-end" szett, 8800Ft:
9450.-Ft Henger tömítés szett PROX
www.robogotuning.hu
www.prox.hu
Helló,
2003-as CR 250-re kellene nekem hengerfej tömités. Tud valaki valami alternativát a honda gyári melett?
köszi előre is
Valamiért szar a link, de az ebay-be írjátok be, hogy "one-industries-alpha-graphics-seat-honda-cr-125-25
0" és egy db. találat lesz, $49.95+$41.00 posta.
cr 250 r elado

linkovics
Elmondom, mi van, bár nem tartozok neked semmilyen elszámolással, csak pont büszke vagyok rá, hogy mindenkivel igyekszem korrekt lenni. Meghírdettem a szettet, te jelentkeztél is rá. A haverom ott volt nálam, mikor írtam neked a választ, nagyon rápörgött, hogy neki ez KELL, azt is leírtam neked, hogy sok mindent köszönhetek neki, nincs pofám megtagadni tőle a szettet. Én, mint megírtam neked, sajnáltam a dolgot, és felajánlottam 2-3 más alternatívát neked, hogyan tudlak kiengesztelni, ha gondolod, bemásolom a mailemet, szerintem hiperkorrekt voltam veled. Te annyi válaszra méltattad a mailt, hogy segget csinálok a számból stb...Aztán már nem válaszoltál arra, amiben szóltam, hogy neked nem is 2002-2007-es volt az adatlapodon látható motor, tehát nem is lett volna jó rá a szett. Mivel más is érdeklődött utána a szettért, végül két csomagban megrendeltem ugyanazt magamnak, és EZ került fel az én motoromra. Gondolom, hogy nem meglepő, hogy az N-style ugyanolyan szetteket gyárt sorozatban, több darabot is, de nem mindegyikben van egyszerre huzat és matrica, de ezt is felajánlottam neked, hogy megoldjuk máshogy. A legszebb az egészben, hogy a haverom végül egy Monsteres szettet választott, az ominózus N-style el lett adva... Sajnos ez ilyen szarul jött ki, továbbra is sajnálom, és még mindig fenntartom, hogy ugyanolyan értékben beszerzek neked bármilyen huzat+matrica szettet, ahogyan magamnak is megoldottam, és másoknak is.
Nem ugyanaz csak véletlenűl ugyanolyan! A kérdésedre a válasz: NEM, ABSZOLULT NEM csak szeretem a korrekt embereket! De nem érdekes hagyjuk az egésszet csak eszembejutott, ahogy megláttam a képet!
Amugy felrakva kurva jól néz ki én is ilyenre gondoltam "volna"!
Ez nem ugyanaz a szett. Nem vagy te rosszindulatú kicsit?
Úgy látom lassan összeáll a kép, ennek a "jó" barátodnak adtad el a dekorszettet? Nem vagy te HAZUDÓS egy kicsit?
Csak okosan,bár tévedni emberi dolog,ezé vagyok egy állat
Há lehetséges,majd áttszámolom mégegyszer lehet elszámoltam magam
12-lesz az,ha nemfigyelsz oda.Én papírból csinálom
Enyimre most rakok vízvezetékcsövet rezó helyett hátha tízzel többet lép majd
Magyarba má mi számít? Semmi
Motocross topickba leírták hosszan
mikomentek?
Akkó amikó odamegyünk