Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az öreg évjáratoknál a nicasilos henger, lehet mán a pályafutása végét járja Hobbyra, kifizetődőbb a hüvelyezett,versenyző meg ilyet nem kérdez Sokszor öreg motort többet ér darabokban megvenni,átláthatóbb mire kell költeni.Olyan meg ússincs amire nem kell,csak ráülök azt mezőzök egész nyáron át,azt el kell felejteni.Sokan befaragnak a szép agyonmatricázott,tiszta, jó hangú moccokkal
Hali! Nekem aztán végképp semmi közöm hozzá, azt veszel, amit akarsz, de én sem értem, hogy miért idegenkedsz a hüvelyes hengertől. Ha a hüvely úgy van beletéve, ahogy kell (az ablakolás utómunkáit is rendesen megcsinálják), akkor azzal semmi baj, az esetlegesen elhanyagolható teljesítménycsökkenést meg nem veszed észre, annyira jelentéktelen. Emellett előnye is lehet még (pl. egy nemkívánatos gyűrűtörés után nem kell kidobni a szemétbe a hengert, mert a törött alkatrész "belehúz" a hengerfalba - elég általában 1-2 lépcső fúrás, a nicasil-osnál meg majdnem biztosan kuka), egy henger meg te is tudod, nem 2 forint még használtan sem. ...de ez csak az én véleményem.
Szeva !

Arra figyelj oda hogy az enyémet vedd meg.
Az,hogy nem nicasilos
mert? Mi is a baj a hüvelyes hengerrel?
Hát leszeded a rezót és beledugsz egy mágnest a hengerbe!
Ha fogja akkor perselyes ha nem akkor Nikaszílos.
Hello! Segítségetek kérnék. Szeretnék vásárolni vagy HOnda cr 250, vagy Cr 125 motort! 91-96 ig fordított telósat mindenképpen! Mire figyeljek a vásárlásnál? Lényeg az az lenne h Nicasilos e hanger , mert perselyest semmi félekééppen nem akarok venni! Hogy tudnám azt megnézni, vagy érezni h. az e? ÉS még tanácsot kérnék, h mire figyeljek! Nagyon szépen köcsönöm,. ÜDv
nem nem
Most találtam meg a furatot amit mondtál, eddig azért nem láttam mert leragasztottam szigetelő szalaggal
csak át ne fúrd a szárat is véletlenül!
azért akartam leszedni mert a villaszár védőnek 2 csavarjának a menete szét volt baszva. De nem kellet levenni mert bírtam így is új menetet fúrni bele. Most folyik le a villa, holnap megy bele az új olaj meg az új szimering.
Ha széthúztad a szárat, a csúszó száron van 10-es furat bele dugsz valamit és széttekered a csészét meg be fogod a satuba!
aha és mivel fogod meg az alsó szárat?
Hali! Ki tekered azt a kis imbusz csavatr 3mm-es kb ami a csésze oldalán van és letekered a szárról! Ó gyűrűvel van tömítve a csésze alja ne melegítsd meg!
De!
De!
az alsó végét ahova be van fogva a tengely
Valaki nem tudja hogy kell lecsavarni az első telónak a végét?
az enyémet mennyiért számítanád be?
ha lesz felrakom a honlapomra
üdv kb akkorára hozom haza
Na, akkor az mán gyíkos
aha..... megtortenhetik az hogy a motor ne huzzon ugy ahogy huzott evel az uj dugoval?
Nekem 1 tank benzint javasoltak
most volt meg a dugocsere es a gyuruk cserelese......mennyit kene menjek vele lassabban h kopjon be? hany tank benzint? koszi