Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülök neki
Hali!
Ha szegényebb a keverék akkor a kipufogóban hajlamosabb a begyulladásra. Szerintem adjál neki egy kicsit többet az alapjárati keverék mennyiségállító csavarral (kifelé). De ha megjegyzed hogy áll, és nem jó akkor csak vissza állítod. De hallani kéne a gépet, így nehéz.
mééé? ott marad azt segít neked! Aztán pedig te fizetsz a segítségért!
különben meg.....Tegnap elvittem 1 utolsó körre a CR-t, és megintcsak meg kellett állapítanom,hogy kibaszott jól sikerült a hátsó teló! ...öröm volt vele földet érni
10píz,de az kb 4 óra.
bemész a csapágyboltba és fillérekért veszel...Ha jó a csapágybolt akkor 0,5 milliméterenként kell lenni golyónak!

...de ha nincs akkor mondd meg merre laksz és ellövöm csúzlival..
Mennyibe fájna nálad egy felujitás?
Illetve mennyi idő alatt tudnád megcsinálni mert akkor lehet levinném személyesen és megvárnam....
Ha nem nyuka piszka,nem szúr a bicska
nem mindenki érthet hozzá!
Az úgy nem buli .A rugód ha teljesen elő van feszítve az sem jó,az a gátló nem is jó,legfeljebb azt hiszed jó Az egész meg úgy kezdődik kiengeded a gázt Egyszer,nyomás alatt szét sem tudod szedni,ha viszont igen, az meg már nem jó gátló.Az olajat letudod légteleníteni?Tudod milyen kell bele?
Kicsit sokan elvannak tévedve a telók szerelgetésével kapcsolatban. Te tudod,csináld
Úgynéz ki hogy megoldódik a himba felujitása csapágy boltban fogok kapni hozzá tügörgős csapágyakat...
Még azt szeretném kérdezni a hozzáértőktöl hogy a hátsó teló már majdhogy nem teljesen elővan feszitve a rugója, a felső beállitás is H van és hát mit nem mondjak néha igy is beleért a kipuffba a kerék....
Igaz nem vagyok túl nádszál legyény kb.105Kg de akkor sem lenne szabad neki beleérni főleg ha netalán 1x mennék vele két személlyel akkor milenne
Na szóval mivel már ugy is szétvan kapva a gép háta gondoltam lecserélem az olajat a telóban. Csillapitani szépen csillapit úgyahogy reagál a beállitásokra is illetve nem is folyik igy ebből gondoltam hogy lehet elég lenne egy olajcsere is benne. Következő a kérdésem: felül ha kitekerem amiben van az állitó is akkor ott kitudom önteni a régi olajat illetve be is az újat? Visszaolvasva régebről valaki linkelt be egy képet és ott irták ezt...
ugye a gáz az nem megy ki mert az külön a tartályban van? Esetleg valami javaslatok? Előre is köszi mindenkitől!
Csak egy baj van nagyon messze laksz!
csak skype om van!
Hello!
Gyári. De ha kevés lenne az alapjárati keverék akkor miért lángol, ha lángol akkor sok nem?
Van msn-ed? Mert dumálhatnánk ott.
olyan 800 euróra gondoltam ami olyan 210 000FT!hát nem tudom
Köszi
Boldog névnapot
Boldog névnapot
Erre gondoltam én is,csak azt hittem van valami speciális amiről nem tudok
Köszi a segítséget!
Használt csapágy belsejéből pl. ez a legolcsóbb megoldás szerintem
Ja még annyi lenne a kérdésem Molnarzo hogy honnan tudnék ilyen golyót szerezni bele?
Köszi szépen,kipróbálom hátha nekem is bejön ez a megoldás!
Menni megy. Az öreg motorokban is annyi lóerő van mint a fiatalabbakban.
Mégis mennyiért szeretnél motort venni?
Hát igen ennyim nem lesz
de azért szépecske!gondolom megy is...
jav szeretnél