Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,az télleg nem sok érte
Sziasztok ! CRF450R hz 2006-2008ig ra valo IDOMSZETT és MATRICASZETT//triballskill// az idomszett oldalidomok sárvésök. MAtricaszett:oldalidomok,sárvédök,teleszkopvédökre elöre,lengövillákra hátra ,és a startszám melletti kis háromszügalaku műanyagra. Egyben OLCSON elaod!
Nem nagyon fogsz szerintem olyan olajat találni aminél a hideg motor kuplungja teljesen pöpec lesz. Nem véletlen kell bemelegíteni a motorokat.
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e mondani nekem olyan pontos 4T motorolajat ami az ilyen hidegben sem válik ragadossá, mert ugy jártam most a Motul 5100 4T 10W40 olajjal, hogy sajnos nem fűthető garázsban tartom a motrom(Cr125), és indítás után nem emelki a kuplungom mert ebben a hidegben egyszerűen összeragadnak a lamellák az olajtól és csak nagyon nagyon sok járatás után mikor már kezd melegedni az olaj csak akkor tud kiemelni!Kérdésem az lenne, hogy ti tudtok-e olyan olajat mondani ami nektek bevált ilyen hidegben is illetve hogy jártatok már ti így?Köszi a segítséget!
Balesetmentes motorozást kívánok!
a kátéem marad az tuti!
200 ra gondoltam a cerkáért ahogy nézegetem az árakat az nem túl pofátlan!
Télleg?Mé mentek aratni?
Találd ki,meghagyod a kötömöt magadnak,vagy elakarod adni,az árban átszelepelés is benne van,máshun nem ,ha meghagyod azt jót akarsz,megcsinálom,ha eladod akkor csináááád
Ja még a szomszéd kombájnja is fel van újítva
Az patika akkor Minden felújítva
,97 az mi és huszonötös? Mennyi az annyi?
Olyan új üléshuzat van rajta, hogy még egyszer sem ültem rajta.
tudja tököm hogy lenne jó!
igazábol nem is biztos hogy szar ,c
sak a multkor csunyán elástam magam vele és lehet hogy benézett egy kisz sár alá mert kiszedtem és kicsit gyanus volt de kifujkáltam féktisztitóval de azóta nem mentem vele!

eladom a cr t nem tudsz rá valakit!?
Azt úgy kell,minden jó,minden baba,mindenrű van kép stb,ezé 400 az alja
Jó ötlet
Nemsoká teszek fel róla aktuális képeket meg mesélek róla ezt azt hátha kapósabb lesz.
Tegyé rá nyerget,meg zablát,aranyszínű kengyelt
Előb utób biztos
Elkelik-e má a paripa?
Igen,lefagytam benne Jó is vót is,emebbe majd veszek klímát,me azt kihagyták belőle,de helye megvan
Jaja,nem iszom,de ihatunk Majd menek Nyársapátra úgyis itt van a szomszédban,egyszer csak összefutunk Ha meg durci van bele kelllllll szólni,happörögjön az oldal Másképp nincs haverság
Azóta vagy olyan hűvös és kimért
Rá vagyok én is, csak titkolom Te má segítettél nekem,feltöltötted a klímámat
Baszdki, sokszor már nincs kedvem írni. Olvasgatni, szinte minden nap, de mikor megy néha a "bruszt", abba már nincs kedvem beleszólni. Hiába...én se vagyok 'má a régi! Egyszer tényleg sörözhetnénk már egyet....a kezdetben is szépen induló haverkodásunk emlékére.
Ha rá vagy szorulva akkor természetesen
Nekem is segítetek?
csak kérdezni kell
azért vagyunk itten,hogy segítsünk egymásnak