Sziasztok ! CRF450R hz 2006-2008ig ra valo IDOMSZETT és MATRICASZETT//triballskill// az idomszett oldalidomok sárvésök. MAtricaszett:oldalidomok,sárvédök,teleszkopvédökre elöre,lengövillákra hátra ,és a startszám melletti kis háromszügalaku műanyagra. Egyben OLCSON elaod!
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e mondani nekem olyan pontos 4T motorolajat ami az ilyen hidegben sem válik ragadossá, mert ugy jártam most a Motul 5100 4T 10W40 olajjal, hogy sajnos nem fűthető garázsban tartom a motrom(Cr125), és indítás után nem emelki a kuplungom mert ebben a hidegben egyszerűen összeragadnak a lamellák az olajtól és csak nagyon nagyon sok járatás után mikor már kezd melegedni az olaj csak akkor tud kiemelni!Kérdésem az lenne, hogy ti tudtok-e olyan olajat mondani ami nektek bevált ilyen hidegben is illetve hogy jártatok már ti így?Köszi a segítséget!
Balesetmentes motorozást kívánok!
Találd ki,meghagyod a kötömöt magadnak,vagy elakarod adni,az árban átszelepelés is benne van,máshun nem ,ha meghagyod azt jót akarsz,megcsinálom,ha eladod akkor csináááád
tudja tököm hogy lenne jó!
igazábol nem is biztos hogy szar ,c
sak a multkor csunyán elástam magam vele és lehet hogy benézett egy kisz sár alá mert kiszedtem és kicsit gyanus volt de kifujkáltam féktisztitóval de azóta nem mentem vele!
Jaja,nem iszom,de ihatunk Majd menek Nyársapátra úgyis itt van a szomszédban,egyszer csak összefutunk Ha meg durci van bele kelllllll szólni,happörögjön az oldal Másképp nincs haverság
Baszdki, sokszor már nincs kedvem írni. Olvasgatni, szinte minden nap, de mikor megy néha a "bruszt", abba már nincs kedvem beleszólni. Hiába...én se vagyok 'má a régi! Egyszer tényleg sörözhetnénk már egyet....a kezdetben is szépen induló haverkodásunk emlékére.
Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e mondani nekem olyan pontos 4T motorolajat ami az ilyen hidegben sem válik ragadossá, mert ugy jártam most a Motul 5100 4T 10W40 olajjal, hogy sajnos nem fűthető garázsban tartom a motrom(Cr125), és indítás után nem emelki a kuplungom mert ebben a hidegben egyszerűen összeragadnak a lamellák az olajtól és csak nagyon nagyon sok járatás után mikor már kezd melegedni az olaj csak akkor tud kiemelni!Kérdésem az lenne, hogy ti tudtok-e olyan olajat mondani ami nektek bevált ilyen hidegben is illetve hogy jártatok már ti így?Köszi a segítséget!
Balesetmentes motorozást kívánok!
200 ra gondoltam a cerkáért ahogy nézegetem az árakat az nem túl pofátlan!
igazábol nem is biztos hogy szar ,c
sak a multkor csunyán elástam magam vele és lehet hogy benézett egy kisz sár alá mert kiszedtem és kicsit gyanus volt de kifujkáltam féktisztitóval de azóta nem mentem vele!
eladom a cr t nem tudsz rá valakit!?
Nemsoká teszek fel róla aktuális képeket meg mesélek róla ezt azt hátha kapósabb lesz.
azért vagyunk itten,hogy segítsünk egymásnak