Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm majd egyszer beinvesztálok rá
10 a hátulja+15 a két eleje komplettó
Csika egyenlőre csak érdeklődés szinten kérdem '89 cr125 első hátsó telót mennyiért raknád rendbe? Kicsit oda vannak
Jövő hó 4 Kőszárhegy,de
jaja,az tökéletes lesz
szeva

mikor lesz az első verseny amin indulsz?
Faisst!Repsol MOTO SINTETICO 4T 10W-40-es olajat vettem a cr 250 vátójába!az jó lesz remélem.
Nem,be van verődve a kosár mint állat,azt az a baj? Szedd má szét, bammeg
De azért nem biztos hogy nem az olaj mert addig fűtött garázsba volt és miután ki lett cserélve a tárcsa azután hoztam a saját garázsba ami nem fűtött,és onnantól volt rossz, de ugy hogy elmentem a garázsomig,minden ok volt, letettem és ahogy állt a hidegben egy napot, ugy reggelre már nem emeltki.Ugyhogy ezért is tippelnék az olajra,mert éjjel csak nem rontotta el a kuplungot sunyiba
És mondom üzemközben teljesen jól működik.
Még így sem gondolod hogy az lehet a baj?
akkor mégse az olajjal van a baj
mióta lecseréltem az alu tárcsákat acélra,azóta szar igazából.
lamella csere óta szar?
Akkor tartsd melegen
Én nem tudom miért csinálja ezt az enyém,most voltak lamellák cserélve+acél tárcsák, kuplung kosár fél éves semmi baja semmi bemarás nincs a lamellától ami miatt még esetleg nem emelne ki,ugyhogy ezért is gondolom azt hogy csak az olaj lehet, mivel mondom melegen teljesen tökéletesen működik.Lehet hogy ragasztót öntöttem akkor bele...?
ez a cr biztos allergiás az olajokra
Nekem sem volt soha ilyen baja pedig azt azt sem tudom milyen olaj volt benne
Eza ember meg ugyanazt írta
Hát ,másnak nem tudom ragad-e,de nekem soha ?!
lehet hogy a lamellákkal van valami bibi
nekem se fűtött garázsban vannak/voltak a motorjaim
eggyikkel se volt ilyen baj..castrol,motorex,agip,meg még mittomén milyen olajok voltak bennük
egyikkel se volt ilyen összeragadós baj
hanem mi mással ha melegen meg tökéletesen működik?
lehet nem az olajokkal van a probléma....
Próbáltam már a Repsolnak a 2T váltóolaját 10w40ben de az is ezt produkálta, de rendesen üzemi hőmérsékleten mindkettő megfeleően működik mind a motul 4T mind pedig a Repsol 2T váltóműolaj, csak ezt eddig nem tudtam hogy a hidegtől ennyire ragadós tud lenni az olaj!
Miért nem jó neked bele 2T váltóműolaj,semmi bajod nem lenne?!Másnak sem