Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor lesz a borze?
Mentél mán egy karikát a géppel?
összeraktuk a gépet
és ugymondom lett
köszönök minden segítséget
Szívesen...
Parillánál azt hiszem 4ezer felett van picivel a WRP első sárvédő. Monoron lehet, hogy találsz majd, ha más nem, valamit, ami jó lesz addig, amíg nincs jobb.
Azért köszönöm hogy ránéztél. Ha addig nem szerzek, érdemes lehet kilátogatni a monori "piacra". Mondjuk másért is!
Üzenet: A sárvédő sajnos 91-97 közötti, a klasszikus "párhuzamos bordás".
Az nagyon valószinű, hogy hengerfej tömités! Könnyen és olcsón orvosolható!
ami viszont felettébb érdekes,más nickje alatt a megfelelő jelszóval be enged lépni,viszont az én nickem alatt nem,és az ok nem a hibás jelszó
Szeva!
Kösz. Amúgy a csávó mondta hogy rendesen pörög meg indul minden egyre, nemtom majd holnap lehet elmegyek megnézem
nem adom fel
hát Fecóka...hengerfej le,tömítés megnéz,ha kell cserél. De kétlem hogy ha annyi víz jut a hengerbe ami utánna a kipuffon csöpög, hogy rendessen pörög a gép. Athena tömítésszett cca.10 darab ezres.
Hááát, Szöszi. Nem tudok segíteni. Ragadj meg egy informatikust a közelben.
nem-nem,mivel az egyenlegem megnézésénél felismert a rendszer,szóval,létezem
utolsó előtti pont...
(megjegyzem, erős a gyanúm, hogy a másik lány ügyesen törölte a profilod)
kiinstaláltam,oszt kidobta ezte link
próbáld meg a kockafejek topic-ban, én kevés vagyok a távgyógyításhoz.
egy csaj kijelentkezett helyettem,tudja f----m,mit csinált,de azóta nem megy,már amikor be akartam jelentkezni,az a szarság volt kiírva,és nem tágít
már egyszer kiinstaláltam,meg vissza,a gép is volt restartálva,de semmi
Szedd le a programok eltávolítása-ban, teljesen uninstalláld, aztán telepítsd fel újra, de más helyre. Egyszerűen nem létezik, hogy egyszercsak elromlik, valami más gond van ott. Mit csináltál a géppel, mióta nem indul? Előtte nem töröltél/állítottál át valamit?
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem.
Van egy CR 125-ös (2002-es evj.) amit meg szeretnék venni. A moci 3 hónapja lett felújítva (új henger, gyűrűk, dugó,csapszeg,hajtókar, csapágyak, szimeringek). A tulaj azt mondja, hogy egy kis baj van vele, mert fehéren füstöl és csöpög a kipuból a víz. Valahogy belejut a hengerbe. Szerinte csak a hengerfejtömítéssel van baj. Ettől függetlenül 1 rúgásra indul és pörög is rendesen.
Szerintetek mi lehet a baja?
Ha hengerfejtömítés akkor kb. mennyiből lehet megcsinálni?
semmi változás
Próbáld meg a winchesterről indítani, C/Program files/Skype/skype.exe vagy bármi ilyesmi.
újratelepítettem,de ugyanazt írja ki,amikor be akarok lépni... asszem,leszarom
Jaja. Ezekből a Factory FX-nek van a legjobb ára, és a legjobb híre is.
a gyártót nézzétek. az a lényeg.
n-style, flu, factory effex. ezek profi matricák. nincs velük gond.
van aki kicseréli alóla a törött idomot és felrakja újra, meg újra...
amúgy szép lett
Ezt hallottam én is. A Monster matricaszett, amit belealkudtak a 03-asba, vékony anyagból volt, azt biztos könnyű felragasztani, de az a gyanúm, hogy nem is bír annyit, mint ez.