Talán be van "verődve" a kuplung kosár. a lamellák vájatokat vertek a külső kosárral érintkező felületbe és amikor kiemel a kuplung a lamellák vissza-vissza szorulnak a vájatba. Egyszer meglehet próbálni reszelővel kisímítani a felületet de előbb-utóbb cserés lesz.
kérnék egy kis segitséget 250 crf kuplung bezúzva alapjáraton valamikor kiemel valamikor pedig mintha fogná a motort ingadozik ez a jelenség de hozzá teszem hogy a kar folyamatosan be van huzva köszöném ha valaki tanácsot adna!
helló minenkinek van egy cr 125 ös mocim eladó rúgásra indul 3.sebességet kidobja ennyi hibája van lánc lánckerék jó nem kopott új kuplunglamella jó gumik elöl hátul tárcsa sima teleszkóp érdeklődni emailban nagyon hamar válaszolok a kérdésre a motor itt van--b-a-zmegye tibolddaróc
Találtam hengerfej tömitést, Ebay-ről MITAKA márkáju lenne, a hengerrel kapcsolatos össze tömitéssel együtt 6600 ért postával, mai árfolyamon. Látszatra ugyan olyan lemez fekete bevonattal, érdemes ilyet venni?
szia,neked is megkerdeztem akkor,ugy emlekszem ugyanannyit mondtak ra,meg beszeltunk is csak soka hoztak volna.de ha nem igy van akkor boccs.csak segiten akartam
hulye!nem en vagyok tulsulyos hanem a koffer
Most akadtam rá, de túl olcsónak találom.