Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na,mi baja volt?
Talán be van "verődve" a kuplung kosár. a lamellák vájatokat vertek a külső kosárral érintkező felületbe és amikor kiemel a kuplung a lamellák vissza-vissza szorulnak a vájatba. Egyszer meglehet próbálni reszelővel kisímítani a felületet de előbb-utóbb cserés lesz.
Abbiztosis
Olajcserét megérne
Ilyen szép nincs még egy
kérnék egy kis segitséget 250 crf kuplung bezúzva alapjáraton valamikor kiemel valamikor pedig mintha fogná a motort ingadozik ez a jelenség de hozzá teszem hogy a kar folyamatosan be van huzva köszöném ha valaki tanácsot adna!
Látom,szííííp motri
Már az enyém is hirdetve van.
helló minenkinek van egy cr 125 ös mocim eladó rúgásra indul 3.sebességet kidobja ennyi hibája van lánc lánckerék jó nem kopott új kuplunglamella jó gumik elöl hátul tárcsa sima teleszkóp érdeklődni emailban nagyon hamar válaszolok a kérdésre a motor itt van--b-a-zmegye tibolddaróc
Na mi van ittengene,mindenki összebeszélt,azt besztrájkoltatok Vagy az összes cörö hirdetve van?
Ha tudsz olcsóbban nekem tökéletesen megfelelne az is! Várom válaszod, és előre is köszi!
4-5 körül tudok.De lehet van óccsóbb is,de ez nem gagyi.
Valakit tudd 91-es 250-es cr-be első fékbetétett? Elég a legolcsóbb is ugy is csak hobby szinten használom a motort! Előre is köszi
Megveszed, azt majd megtudod
Találtam hengerfej tömitést, Ebay-ről MITAKA márkáju lenne, a hengerrel kapcsolatos össze tömitéssel együtt 6600 ért postával, mai árfolyamon. Látszatra ugyan olyan lemez fekete bevonattal, érdemes ilyet venni?
Hát,de akkor a homokot tedd zsebre

hulye!nem en vagyok tulsulyos hanem a koffer
Hát előtte szarjál sokat,mielőtt felszálltok,meg holnaptól ne egyél
haaaaaaaaaaaat,most dobalok ki a tatyombol mert tulsulyos vagyok
A pííííz az én vagyok Az biztos Kiborút a bili?
Legjobb
Hajtókart még nem,de a dugót beteheted
Szevaaaaa Kis homokot,nekem hozzá
szia,neked is megkerdeztem akkor,ugy emlekszem ugyanannyit mondtak ra,meg beszeltunk is csak soka hoztak volna.de ha nem igy van akkor boccs.csak segiten akartam
Valaki használt már Mitaka hajtókart vagy dugót?
Most akadtam rá, de túl olcsónak találom.