A parancsikonnal nem indul a Skype-od, mert nem tudja beolvasni a file-t a lemezről valamiért. Kattints a jobb egérrel az Windows menüsoron a Skype ikonjára, és válaszd a kilépést (quit), majd indítsd újra a Skype-ot. Ha így sem megy, akkor újra kell telepíteni.
keme,ezt írja skype
Disk I/O error. Right -click the Skype icon in the Windows taskbar at the bottom right of your sreen and choose Quit. Then restart Skype. If you keep seeing this error,please contact Skype customer support
micsináljak? nem megy köcce
nem vagyok maximálisan elégedett, mert nagyon vastag a matrica anyaga, és az istennek se akar a széle letapadni. holnap a pályán alaposan körbeetetem homokkal, akkor lesz miért leszedni, lemosni, és valami normális ragasztóval végleg visszarögzíteni. a polisport idomok minősége a gyáriénak nyomába sem léphet. az egész szettet a nyereghuzat miatt vettem, na, az viszont kiváló!
Disk I/O error. Right -click the Skype icon in the Windows taskbar at the bottom right of your sreen and choose Quit. Then restart Skype. If you keep seeing this error,please contact Skype customer support
micsináljak? nem megy köcce
ment az 5ös!
Tényleg szép!Grat!
Kerék ügyben még nem vagyok előrébb, de ha szerzek egy 18ast az enyémre akkor a 19es a tied!
annyira jól megy már hogy két ugró között netezem!
szét van bombázva! Tudod...eladás elötti nagytakarítás!
Azt felejtsd el hogy simán homokszórás és esetleg rálakkozás
baszki itt nálunk nyár van! Zéró felhő,zéró szél 17 fok
Könyörgöm, mi ez a szar szemét fos okádék hányás idő? ? ? Nálunk vízszintesen szakad az eső