Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A parancsikonnal nem indul a Skype-od, mert nem tudja beolvasni a file-t a lemezről valamiért. Kattints a jobb egérrel az Windows menüsoron a Skype ikonjára, és válaszd a kilépést (quit), majd indítsd újra a Skype-ot. Ha így sem megy, akkor újra kell telepíteni.
A One matricákat a nap egy szezon alatt kiszívja,mint a szart
húúúúú,vazzzzki
keme,ezt írja skype
Disk I/O error. Right -click the Skype icon in the Windows taskbar at the bottom right of your sreen and choose Quit. Then restart Skype. If you keep seeing this error,please contact Skype customer support
micsináljak? nem megy köcce
Köszi mindenkinek.
héjjj haver...ez baromi jól néz ki!
ment az 5ös!
nem vagyok maximálisan elégedett, mert nagyon vastag a matrica anyaga, és az istennek se akar a széle letapadni. holnap a pályán alaposan körbeetetem homokkal, akkor lesz miért leszedni, lemosni, és valami normális ragasztóval végleg visszarögzíteni. a polisport idomok minősége a gyáriénak nyomába sem léphet. az egész szettet a nyereghuzat miatt vettem, na, az viszont kiváló!
De szééép......................parkettás dobozok

Tényleg szép!Grat!
Meg a kannák teli benyóval Szíp lett öccse,gyühetsz hozzám is
A 2010-es CR250 modell
Oda jutottam jó lesz a 18 as kerék is. Eladom én is, és veszek egy horgászbotot. . Vagy egy fiatalabb csikót.
Azt meg papírbú kell csináni,szinezi önmagát
ja...akkor jóvanna
De nem ez volt a kérdés, hanem hogy ne rozsdásodjon festés nélkül
baromira füstölni fog ha a rezó megmelegszik!
Neked is!
Kerék ügyben még nem vagyok előrébb, de ha szerzek egy 18ast az enyémre akkor a 19es a tied!
Olajozni kell vékonyan
Szép napot mindenkinek!
van fedélzeti számítógépem!
annyira jól megy már hogy két ugró között netezem!

szét van bombázva! Tudod...eladás elötti nagytakarítás!
ja van! Honokszórás után festés
Azt felejtsd el hogy simán homokszórás és esetleg rálakkozás
Akkor te miért nem a pályán vagy?
mi van?
baszki itt nálunk nyár van! Zéró felhő,zéró szél 17 fok
Pár napig megint lehet csónakázni,szakad a hülyeség.Toljátok ki a motort,tegyétek bakra,üljetek rá,úgyis olyan mintha menetszél lenne
Megyek is elkezdem felkészíteni a motort...
persze, hogy nincs harag

Könyörgöm, mi ez a szar szemét fos okádék hányás idő? ? ? Nálunk vízszintesen szakad az eső