Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azta kurva mekkora pattanások. Mik azok furunkulusok?
Profi szinten 125-össel állandó lendületbe kell motorozni a legkisebb hiba nélkül, nagy koncentrációval. Valljuk be ez öreg fejjel már nem akarom. Maradjon a fiatalságnak meg, hiszen arra találták ki, nekik még megvan hozzá a lendület. Én inkább a jobb csuklómat használom ésszel ahhoz meg erő kell a motorba.
Ezt nem értem. Az egyik versenyzőnek már a nyusziöt erős néha a másik versenyzőnek meg fárasztó már a 125. Szegény amatőröknek akkor marad a 250
szeretem a 125-öst is de már fárasztónak tartom. maradok inkább az 500-nál, de azért köszi....
igaz nem 500-as
jótékonykodási dologra kellett és megváltam tőle.... jó áron szeretnék venni kivárásos alapon éppen két hete csúsztam le agy pazar vételről 300000 kelt el egy 1996-os azt nagyon sajnáltam mielőtt kimentem jan elején usa-ba még 400000 volt és a srác nem engedett mire hazajöttem 300000 lett belőle az alku végére
Ami volt neked, avval milett?Miért adtad el?
Egyébként milyen árban gondolkozol ilyen motort venni?
sziasztok. nem érdekel valakit első hátsó fémfékcső ?

http://www.kepesmotor.hu/fek_k...

széles utat
igen keresek már egy ideje.... de még nem találtam rá de ami késik nem múlik alapon remélem lesz
igen keresek már egy ideje.... de még nem találtam rá de ami késik nem múlik alapon remélem lesz
szevasztok
Nem tervezem, hogy megválok tőle.Ritkaság manapság és sok pénz van benne.
Miért, érdekelne?
meddig akarod megtartani?
Azt nem lógatjuk ki
szar ez a kép!nem is látszik a léc!
Igen, megvan.
Én meg egy amfóra vagyok(kötsög állat )erővel megtőtve
Olyanom nincs. Én a formát tömeggel helyettesítem .
Ja,pont ott csípett meg egy dög
Arra a jobb felső bibircsókra gondoltál ?
Minnyá ki is menek,alszik a család
amúgy durvát mennek a kis szarok
Akkó,elég a 85 me a nyusziöt,má nekem is sooook