Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na hát Mindenki most megy alukálni Na akkor jó éjt
Látom megfogadtad amit mondam Legyen ez ma végszó: mosoly Jó éjt mindenkinek...Ha jó az idő, holnap/ma motorvulás... Alex...close
Maradjunk annyiban hogy Cognac ...
Ebben mindig is jó voltál: tagmondatok furmányos összefűzése úgy, hogy a végén kvázi-értelmes legyen. :)

(Még mindig mosolygok, pedig már letettük...)
Fél óra alatt nem értél vissza a whiskeyddel? Ajaj! :)
Azé nincs harag?

Stay tuned Kitöltök egy kis HENNESSY-T gözölt pohárba mingyá jövök.
Ha már így szó esett a sportdobokról van nekem is egy eladó cbr 600 f-hez
Micron sima kerek saválló, nagyon szép hangja van , de összekötőcső nincs hozzá!
Nem E bötüs:( E betűs csere érdekel!
És rólam semmi?Kedves éjjeli bagol4
Alex...neked azért nézem el mert CBRes vagy, Bálintnak meg azért mert ő meg látens Hondás( csak túl sok Kawa öntudatot iszik) Na jó amúgy wördpísz end láv, ahogy Fülöp Gábor mondaná Szebb ha a bukó rajtam van, mintha látnátok az őrült szőke fejem Csak a közhangulat általános jólétét próbáltam szolgállni... Nah aki ezt a mondatot érti....
Dehogy figyelnek!Kinek kell a dögönyözés?Mike a szerencsés nyertes?
maj' válaszolok, de most sürgősen meg kell dögönyöznöm a malacot, mert hát miért legyen neki jobb, mint nekem..
ne itt trécseljünk kettecskén, mert olyan érzésem van, mintha figyelnének..
A biztonság szobrát rólam formázták!Velem minden biztonságos.Meheteeek?!Te mondtam...Látod?Tudtam,hogy kell a címed!
nem én állítottam be, hanem az a magasságos... ..de most már azt hazudtam neki, hogy veled biztonságos , úgyhogy már jöhetsz.. ..szóval kűggyed
egyébként a biztonság nagyon fontos
Nem tom,mire gondolsz,nekem csak olyan gomb van,hogy "kűggyed",soha nem használtam,mert nem tom mire való.
Kikérem magamnak,az én tartalmas levelem NEM SPAM!Ne tessék beállítani eztetet,mer' lenni én mérges...
"push the button"--nyomnám én...
na most megvagy.. ..SPAM-filter lendületből bevágott a Junk-ok közé..
mellikre küldted a választ, vízipók? ...itt még nincs, a' bittos..
amúgy mail írásánál van egy olyan gomb, hogy "send" .. vagy "küld"... vagy mittomén, milyen nyelvű izébigyód van.. ..szóval ha megírtad, amit akartál, érdemes ráklikk, és akkor útrakél a "mél"..
push the button, Britton!
Óhh de heves vki...
..nem írhatom le, mi jó nekem, mer' leég a szerver..
Re...Nézdd meg Te is!
Dehogy vagyok bolond!A hangok is megmondták!
MIért?Mi jó Neked?
ki mondta, hogy nekem semmi sem jó? ...bolon' vagy te, édes lelkem..
ment a mail
Ejnyeeee!
Azt ne mondd,nem lenne jó Neked?! Jahh,hát persze...Neked semmi sem jó!
De,ha lehetne,én mennék,persze,csak,ha nem gond!
a címem? ide akarsz költözni, te isten átka?
én is el lennék a macska helyén :D két kezem is tudom úgy rakni xD
Hello, hello ott...