Akkor neked kell legjobban tudni azt, amit én mint "felhasználó" tudok: akármilyen jó a technológia, egy kis baki bárhol becsúszhat. A lényeg azon van, hogy a cég hogyan kezeli az előforduló ilyen eseteket. Nekem a hasonló hengerfejhiba miatt: ingyen szervíz a cserekor + utánna még 1 alkalommal, csereautó arra az 1 napra is!, és sűrű bocsánatkérés.
Hát, fura lesz, de nagyon! Írtam egy népítéletet róla a Totalcar-ra is, abban nagyjából le van írva minden. A blokk nagyon jó, egyszerű mint egy faék, de nyers is. A futómű az űber. A fék és világítás nagyon ratyi. Meg a hondával ellentétben, nem igazán alkalmas a valóban lassú városi manőverezésre, de ez nem a Hyo hanem a V2 "hibája" vagy kuplungot csúsztatsz, vagy rázza a blokk magát, ez más V2-nél is így van. Üléspozíció az sportosabb sokkal mint az F-es CBR, de simán kibírható akár sokszár km. -en is. A nyomaték az durva a sor4-hez képest, mint egy benzines 1.6-os meg egy TD autó közt, kb annyi a különbség. Viszont a V2 felül elfogy, ott ahol a sor4 meg elindul.
Az szar ügy, de nem egyedi sajna.... Ha cserélik garban akkor OK. Meg mély japános meghajlás után kövessen el a kereskedő egy harakirit, mert ilyen előfordulhatott. Előfordul még a komoly prémiummárkáknál is, volt már vele tapasztalatom sajna.
Az adatlapodon látok egy hyo GT 650-est.
A cbr-előtt én is nézegettem,még tavaly nyáron,de elég sok roszat hallotam és olvastam róla,(bár a cbr-el is be......tam)
Te mennyire voltál megelégedve a Hyo-val?
Amig az időjárás engedi én minden percét ki akarom használni.
Szerviz még semmi,nov 15-ig várok,utána már a Nagy H-t,fogom zaklatni,hogy árulják már el nekem,ahoz a hengerfejhez még csak most fogják a bauxitott bányászni.?
C vitamin az megvolt, most maradna a pihi, de meló meg ezer van. A cseresznyepáleszt kipróbálom, tetszik az ötlet! Lehet hogy nem leszek jobban, de legalább nem fog érdekelni
Mi lesz veletek ha beköszön az influenza?
Én tegnap a bélésnélküli cordura cucc alatt 1 szál pólóban motoroztam és nem fáztam.Most várom hogy száradjon az aszfalt és nyergelek is.
Megyek követ válogatni és még fizet is érte orbánbácsi.
Én már parkoltatom idénre a kedvest , mire mehetnék már tuti nem lesz jó idő. Meg most óvatos is vagyok, tavaly ugyanez az orrfújós móka tüdőgyusziban végződött. Pedig megjött az új kidörrenő is a gépre, és jó lett volna még idén meghallgatni.
Nekem mondod? Az orromon azóta sem kapok levegőt... Ma kinéztem 11-kor 7 ágra sütött a nap...elkezdtem öltözni...és már esett az eső....-meg fogtok kövezni ha ez így megy tovább...
Jó reggelt mindenkinek! RRcat, megvolt az újabb teszt az izzadós ágyas mókára, csak nem úgy ahogy gondoltam Így hiába szép az idő, marad a forró tea, meg a különböző tabletták mellékhatásainak elemezgetése.
JÓÓÓÓÓ reggelt CLUB! MInden bizonnyal Gábor A képeket meg a netről töltöttem le egy playmate blogjából majd photoshoppal valahogy rávágtam a Mikit, a Tökit meg az Erdős Csabát
Ma reggel kamion vs busz volt,de szerencse a szerencsétlenségben nem halt meg senki.
kamion vs. busz