Figyi! én egy társasházban lakom, apincében van a garázs, soxor járok haza éjfél körül és még sosem tett senki megjegyzést sem emiatt. Induláskor eltolom a belső kapuig, azt kinyitom és csak akkor indítom be, amikor már mind2 kapu kinyílt és egy lendületből tudok kiállni vele. Este meg direkt nem üveghangon közelítem meg már az utcát sem... Pedig az enyém kibasz hangos!
Hiába a legszebb hátsóhoz, erős hang is társul...
Tagadhatatlanul iszonyat gyönyörűen szól. Szép is a dob. Csak sajna nekem nem ez kell. Csak picit legyen hangosabb mint a gyári dob, és szűnjön meg a villanymotor hang, de ne heréljenek ki a szomszédok ha hajnalban indulok vagy érkezem. Ha pályáznék, és nem F-es lenne hanem RR, akkor egyértelmű lenne a választás.
A szar hengerfej végett ki kell verni a dilit a gyártónál....
Majd az leveri az öntödéken :)
Nálunk most vágtak ki egy halom embert mert az öntött hengerfejben homok maradt..
Megy szerintem a nagyvárosba a barátnőkhöz,de ismerem és úgy is visszatér még az éjjel
Én meg megyek megtöltöm a kisgömböcömet,már vagy 4 órája nem ettem semmit
Jaja, pont erre céloztam: komplett rendszer+power commander+nyitott szűrő+állíttasam be padon. Amibe ez kerül annyiból veszek egy nagyobb gépet. Főleg hogy nekem ez is bőven elég.
Így is vésővel kell levakarni a vigyort az arcomról ha hazaérek a kedvessel. Most még kicsit dögösebb lesz a hangja, kicsit rekedtesebb meg nem sokkal de hangosabb. A +LE meg nem érint, nem pályázok, Rossi sem vagyok hogy ezen nekem múljon valami...
Jól mondod,ha valaki többett akar vegyen busát,és küldje neki 300+-al a pályán.
Ennyi befektetés, mint ez a dob a plusz hangzásért megér.Még egy softos lánkerék módosittással a vigyor már max. a kobak alatt.
Hiába a legszebb hátsóhoz, erős hang is társul...