Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán nők is vannak köztetek ?
hmm
egyről beszélünk mi?
Szeva! Mifelénk nem sok van, mivel tudják, hogy úgysem érnek utol!
Szervusz Mesca hogy s mint
Vigyázz,szavadon foglak szép nagy kövek vannak orbánbácsi bányájában
Ma,vagyis már tegnap délutánra kibulizom a szépidőt a sámánomnál,erre otthon maradsz.
Délelőtt 11-kor még igencsak lógott az esőláb itt Badgirlcityben.
Ha ez egy gyűrű köve...nekem kell ilyen....
Már ki akartam lépni mindenhonnan, de még utóljára volt egy megérzésem, h meg kell néznem a sportmocit
Tavasszal csinálhatunk egy CBR túrát itt a környéken Legalább nem tévedünk el, ahogy azt a ffiak szokták( jelenlévők kivételek ugye)
Ha holnap nem megyek el motorozni, kövezzetek meg...( ha kimondom, h Jehova- ugye BadZoli)
Én,mindig vagyok valahol!
Mesca, te sem vagy seholsenemsem?
Mond mégegyszer f.... b..... HOGY MI, ha mered Már megint ez a Ponyva...
hogy mi?
Gábor te egy állat vagy Mindent kiforgatsz, amit ki lehet és mindent félreértessz amit lehet
Britton, dobj majd mailt, pls!
kicsit eltolva olvastam
pipa,teletank,pipa,motormosás,pipa
szép kis napirend,már meg akartam kérdezni merre motoroztál...
Dorog felé vannak cefet pipások...
hali
ki az aki nagyon ért itt a 900 rr ekhez?:D mer annak lenne 1 oan kérdésem,hogy 1996os 900rr ,aminek még nem digitális a hőfokmérője,azzal kompatibilis lehet a 98-99es évjáratú 900rr müszerfala,amin már digitális a hőfokmérő?
itt van 2 kép is a különbségről
Hali-hali ! Csak most jutottam ide a géphez, azért örülök, hogy van aki hiányol. Ja Ványaring 5.-ben 260km/h és váltás, ja satu TSZ-ből elém egy traki . Mocizás /közel 20 fokban / - pipa, teletank - pipa, motormosás /sterimó+brigéciol/ -pipa. Én 1-ben vok, de Veled mi van? Várom a fejleményeket a "vírusírtásról" . A kép csak úgy, mert tetszik.
Gusztosos egy falat ez a popi Gábor

De az enyém meg ez a cicamica O02]
A fényképező Olympus,(nippon fajta)és nem Szmena 8-as,bár méretre egyformák.
De,de, jó helyen húztam a két kövéret,csak nem toltam ki leszabályzásig.(11-12e-ig csak)
Leszabályzás Dad-on megvolt 2x, visszafelé Bokod irányába 1.tilt,2tilt ,majd satu mert jön a kanyar.
Off

Na ez nagy jóóság a BangBros nekem is favorite site-om "Custodian Records" itt vannak Floridában

On
bocccss,én is motoroztam 1-et!
hát nincs itt válság... :D:D
"BadZoli otthon semmirekell...azt tudom"

Te miről beszélsz? Volt nálam ma a gázszerelő, így végre van meleg víz, ezen felbuzdulva elmosogattam, majd megfürödtem, csinibe vágtam magam, voltam bankban, aztán vettem egy akkut a robogómba, ezt be is szereltem, aztán kifizettem a sisakkamerámat, megrendeltem a CD-R - DVD-R készletemet, utalgattam és közben egész nap szóval tartottam msn-en a macskalányt...

Ja hogy ma nem dolgoztam? Előfordul...
Huh Krisz örülök, h nem lett bajod. Te vagy a FŐNÖK...máskor szólj rá a rakoncátlan Ciberére, h viselkedjen...-elvégre a TE bőrödet is vásárra viszi
Többiekről mi hír? Egyedül mescáról tudom, h egy darabban hazaért...jah a motorjával együtt kettőben. Bár már megint rossz helyen és rosszkor húzta a gázt A Zsámbék tábla alatt kb.400m-el kell húzni a 30-as táblánál.
Dzsordzso teveled alles OK?
BadZoli otthon semmirekell...azt tudom
És a többiek?
Estét!

Mindenki hazaért?
Ma nem bírt magával a motorom :) ment mint az ökör.. :D
2x majdnem rossz vége lett..
Első: Hosszú egyenes majd jobbos hosszú kanyar..
Kicsit túlléptem a megengedett sebességet.. majd mikor már a kanyarhoz érek látom hogy szembe jön velem egy teherautó... épp előzött, villogtatott is.. én meg vissza neki :)
Majd intett hogy bocs..

Második: nagy dugó.. záróvonalat átlépve (én barom) előzöm a kocsisort.. elől egy traktor utána meg egy opel astra húzom neki hogy minnél előbb befejezzem a manővert erre az opelos is előz épp elém.. De elfértünk a traki mellett ketten is.. ezúton kérek tőle elnézést...

Utána lemostam a cbr-t majd betoltam a garázsba..