Vigyázz,szavadon foglak szép nagy kövek vannak orbánbácsi bányájában
Ma,vagyis már tegnap délutánra kibulizom a szépidőt a sámánomnál,erre otthon maradsz.
Délelőtt 11-kor még igencsak lógott az esőláb itt Badgirlcityben.
Már ki akartam lépni mindenhonnan, de még utóljára volt egy megérzésem, h meg kell néznem a sportmocit
Tavasszal csinálhatunk egy CBR túrát itt a környéken Legalább nem tévedünk el, ahogy azt a ffiak szokták( jelenlévők kivételek ugye)
Ha holnap nem megyek el motorozni, kövezzetek meg...( ha kimondom, h Jehova- ugye BadZoli)
kicsit eltolva olvastam
pipa,teletank,pipa,motormosás,pipa
szép kis napirend,már meg akartam kérdezni merre motoroztál...
Dorog felé vannak cefet pipások...
hali
ki az aki nagyon ért itt a 900 rr ekhez?:D mer annak lenne 1 oan kérdésem,hogy 1996os 900rr ,aminek még nem digitális a hőfokmérője,azzal kompatibilis lehet a 98-99es évjáratú 900rr müszerfala,amin már digitális a hőfokmérő?
itt van 2 kép is a különbségről
Hali-hali ! Csak most jutottam ide a géphez, azért örülök, hogy van aki hiányol. Ja Ványaring 5.-ben 260km/h és váltás, ja satu TSZ-ből elém egy traki . Mocizás /közel 20 fokban / - pipa, teletank - pipa, motormosás /sterimó+brigéciol/ -pipa. Én 1-ben vok, de Veled mi van? Várom a fejleményeket a "vírusírtásról" . A kép csak úgy, mert tetszik.
De,de, jó helyen húztam a két kövéret,csak nem toltam ki leszabályzásig.(11-12e-ig csak)
Leszabályzás Dad-on megvolt 2x, visszafelé Bokod irányába 1.tilt,2tilt ,majd satu mert jön a kanyar.
Te miről beszélsz? Volt nálam ma a gázszerelő, így végre van meleg víz, ezen felbuzdulva elmosogattam, majd megfürödtem, csinibe vágtam magam, voltam bankban, aztán vettem egy akkut a robogómba, ezt be is szereltem, aztán kifizettem a sisakkamerámat, megrendeltem a CD-R - DVD-R készletemet, utalgattam és közben egész nap szóval tartottam msn-en a macskalányt...
Huh Krisz örülök, h nem lett bajod. Te vagy a FŐNÖK...máskor szólj rá a rakoncátlan Ciberére, h viselkedjen...-elvégre a TE bőrödet is vásárra viszi
Többiekről mi hír? Egyedül mescáról tudom, h egy darabban hazaért...jah a motorjával együtt kettőben. Bár már megint rossz helyen és rosszkor húzta a gázt A Zsámbék tábla alatt kb.400m-el kell húzni a 30-as táblánál.
Dzsordzso teveled alles OK?
BadZoli otthon semmirekell...azt tudom
És a többiek?
Mindenki hazaért?
Ma nem bírt magával a motorom :) ment mint az ökör.. :D
2x majdnem rossz vége lett..
Első: Hosszú egyenes majd jobbos hosszú kanyar..
Kicsit túlléptem a megengedett sebességet.. majd mikor már a kanyarhoz érek látom hogy szembe jön velem egy teherautó... épp előzött, villogtatott is.. én meg vissza neki :)
Majd intett hogy bocs..
Második: nagy dugó.. záróvonalat átlépve (én barom) előzöm a kocsisort.. elől egy traktor utána meg egy opel astra húzom neki hogy minnél előbb befejezzem a manővert erre az opelos is előz épp elém.. De elfértünk a traki mellett ketten is.. ezúton kérek tőle elnézést...
hmm