A Zsindelyes se sokkal több de jelentős hangulatjavító így két nap fogkocogtató vacogás után. Nem tudom itt mekkora a szél, a kisebb tornádó miatt nem merem kinyitni az ajtót...
Aha!- szesztesvír Az új clubbunknak újabb páciense van! Egy gyógyszerész cimbim szavaival éljek: "kell a beteg belőlük élek" . Jobbulást! - a gyógymódot meg már elsajátítottad .
Hol vagytok kis harcosok? Cala gondolom már jól bezsindelyezett...mesca papa-mama taxit játszik, Gábor ő fotosútingot tart És a többiek? Nálam most esik... - mesca meg már köszörüli a köveket
Úgy legyen,bár ettől függetlenül lehet hogy tavasszal csere lesz,de ehz az kell hogy a munkalyemet nem vigye el a válság ami most van az autoiparban.
Most lépek,a szüleimet kell lefuvaroznom a tüdögyógyászatra az éves szürésre,ez szépen kiment a kisköbcentis agyamból
Meg majd ésszel az új hengerfejjel, elsőre úgy mintha bejáratós lenne a motorod. Szerelési hiba a blokkal kapcsolatban tuti nem lesz, de esetlegesen a csere folytán leszedett idomok egyéb alkatrészek később zöröghetnek, de ez ha előfordul egyáltalán - házilag percek alatt orvosolható.
Lassan hat a pálinka, igaz meggy nem cseresznye. De finom, megyek is még egy körre...
Nem, az enyém még az egyik első darab volt, azaz a fullon veszélyeztetett blokkal. De: ingyen hengerfejcsere, még mielőtt gond lett volna. Meg amúgy is, az importőr nagyon korrekt volt mindenben. Én egy jót motoroztam, meg betegre röhögtem magam a két szervízesen míg megcsinálták. Nagyon jó fejek.
A lényeg az, hogy oldják meg a dolgot, úgy, hogy ne járj rosszul. A motorod tuti nagyon soká fog még szolgálni, nem ezen az apró bakin fog múlni a bizalom. Ami elromolhat, az el is romlik... ugye. Nem sokan írják amúgy le, ha bajuk van az új géppel, de mivel elég sok kereskedéssel kapcsolatban vagyok, tudom, hogy messze nem egyedi az eset. Komolyabb árkategóriájú gépeknél is bőven van hasonló gond.
én meg FülöpGábor vok
ha majd FülöpCatnek hívnak...ajjaj...
Amúgy meg épp bundás kenyeret alkottam a fiammal együtt, ez az egyik a két ételből amit képes vagyok elkészíteni
ha rossz leszel adok belőle
Most lépek,a szüleimet kell lefuvaroznom a tüdögyógyászatra az éves szürésre,ez szépen kiment a kisköbcentis agyamból
Lassan hat a pálinka, igaz meggy nem cseresznye. De finom, megyek is még egy körre...
épp elég kellemetlen nekik ez is
gondom most még jobban odafigyelnek
Ha ez becsúszik akkor kezdődik az igazi tánc