Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neki már mindegy, elveszett a kóbor porcicák között...
Na,megvolt az ebéd, most megyek és elégetem a kalóriákat,a motorban, benzinformájában

Sandra:
most viszem magammal a félmicro méretü fényképezőgépemet is
Ja,a mi amigo lover és gigolo,csak álcázza magát.

Fanta,buli,bambucha és puccacsajok.......

Az esti partyn mi leszel,sátáni angyal, vagy angyali sátán
Luciferrel és Belfegorral vigyázz,nem birnak magukkal
cö-cö
párétájm
Drága CBResek...én most megyek...vár a munka Majd egyszer csak
ó hisz itt mindenki az,nem?
jaa,nem...
inkább akna mint akné...!
Háromnegyed 10 az még olyan reggel, nem? Te aknász vagy? Nem is tudtam Az a tegnapi Kawás öntudat nagyon tetszett Meg a képek is a CBRről... Hiába Honda, na
Örülök, h legalább TE hasznos tagja vagy trsadalmunknak
reggelt....?
napot baby! napot!
hát jó motorozást nektek!
én megyek az aknába...
Jó REGGELT rosszaságok Úgy-úgy, ahogy mesca miondja, MA nincs kifogás. Én is gyors takarítok egyet, mert este party lesz. Aztán "nyergerlj-fordulj" lesz Már felhallatszik, ahogy az RR toporzékol
Mesca: RFnél egyszerre meg volt mind a kettő : csajok+buli
Jobb Napot mint tegnap volt Cibere tulajok!

Ma nincs menekvés,kifogás,nyafogás,egésznap pipec idő lesz a motorozáshoz
mi amigo!

Mit te csinál hogy hajnalban menitos haza buli,nők.......?
Szomorú amigosz lenni én mert csak mostanra érni otthonosz Már látni mindenki csucsuka
17 perc elég volt ,ez új rekord,ne add fel ilyen hamar
Hát akkor JÓ ÉJT CLUB! Ma is imádtalak benneteket, míg ki nem készítettetek Alex: Good night daddy
Honda ismét hozta a formáját!
Remek promó
Apu ? Ne ijesztegess
Alex apu beköszönt És egy füst alatt le is oltott
Akkor irány aludni késő van ott már nagyon...
Jó estét CBResek! Megjöttem Engem nem érdekel kié a legszexibb hátsó ....ha enyém a legszebb motor
És nagyon érdekes volt, amikor hoztam haza a CBR-t, az párom meg is jegyezte, hogy mivel mögötte voltam SEMMIT sem hallott a motor hangjából, de a V2-t meg folyamatosan hallotta dörmögni odafelé, pedig akkor is az autó mögött gurultam. Úgyhogy ez is az egyik ok, ami miatt kellett a dob.
Én meg nem szeretem még a saját családomat se felkelteni hajnalban, épp a gyerek szobája mellett gurulok be a garázsba. És a lakóhelyemnél fogva egy-egy túrának nekem hajnal kettőkor kell nekifutni, hogy 6-kor elindulhassak a többiekkel pl. Kecskemétről. Amúgy a hangos dob tényleg életet menthet főleg városban.
Igen ez a baj,az a büvös E betü és furulya együtt tudja csak leszerelni a rend őreit.
2009-ben csúnyán rá fognak állni a kipu dologra éberék,ha nincs rendben a dob már automatikus feljelentés és műszakivizsgára kötelezés a jutalom.
A hangos dob nem csak pályán hasznos. Illetve pont nem ott...
Az utcán hamarabb észrevesznek, mintha dudálgatnék... Persze, nem E betűs, de külföldi kiruccanásokhoz van egy furulyám hozzá... Bár még sosem használtam utcán... Próbaként egyszer betettem, szörnyű hangja lett...
szexi hátsó+brutál hang,hát persze hogy nem szólnak,szóhoz sem jutnak