Háromnegyed 10 az még olyan reggel, nem? Te aknász vagy? Nem is tudtam Az a tegnapi Kawás öntudat nagyon tetszett Meg a képek is a CBRről... Hiába Honda, na
Örülök, h legalább TE hasznos tagja vagy trsadalmunknak
Jó REGGELT rosszaságok Úgy-úgy, ahogy mesca miondja, MA nincs kifogás. Én is gyors takarítok egyet, mert este party lesz. Aztán "nyergerlj-fordulj" lesz Már felhallatszik, ahogy az RR toporzékol
Mesca: RFnél egyszerre meg volt mind a kettő : csajok+buli
És nagyon érdekes volt, amikor hoztam haza a CBR-t, az párom meg is jegyezte, hogy mivel mögötte voltam SEMMIT sem hallott a motor hangjából, de a V2-t meg folyamatosan hallotta dörmögni odafelé, pedig akkor is az autó mögött gurultam. Úgyhogy ez is az egyik ok, ami miatt kellett a dob.
Én meg nem szeretem még a saját családomat se felkelteni hajnalban, épp a gyerek szobája mellett gurulok be a garázsba. És a lakóhelyemnél fogva egy-egy túrának nekem hajnal kettőkor kell nekifutni, hogy 6-kor elindulhassak a többiekkel pl. Kecskemétről. Amúgy a hangos dob tényleg életet menthet főleg városban.
Igen ez a baj,az a büvös E betü és furulya együtt tudja csak leszerelni a rend őreit.
2009-ben csúnyán rá fognak állni a kipu dologra éberék,ha nincs rendben a dob már automatikus feljelentés és műszakivizsgára kötelezés a jutalom.
A hangos dob nem csak pályán hasznos. Illetve pont nem ott...
Az utcán hamarabb észrevesznek, mintha dudálgatnék... Persze, nem E betűs, de külföldi kiruccanásokhoz van egy furulyám hozzá... Bár még sosem használtam utcán... Próbaként egyszer betettem, szörnyű hangja lett...
Sandra:
most viszem magammal a félmicro méretü fényképezőgépemet is
Fanta,buli,bambucha és puccacsajok.......
Az esti partyn mi leszel,sátáni angyal, vagy angyali sátán
Luciferrel és Belfegorral vigyázz,nem birnak magukkal
párétájm
jaa,nem...
inkább akna mint akné...!
Örülök, h legalább TE hasznos tagja vagy trsadalmunknak
napot baby! napot!
hát jó motorozást nektek!
én megyek az aknába...
Mesca: RFnél egyszerre meg volt mind a kettő : csajok+buli
Ma nincs menekvés,kifogás,nyafogás,egésznap pipec idő lesz a motorozáshoz
Mit te csinál hogy hajnalban menitos haza buli,nők.......?
Remek promó
2009-ben csúnyán rá fognak állni a kipu dologra éberék,ha nincs rendben a dob már automatikus feljelentés és műszakivizsgára kötelezés a jutalom.
Az utcán hamarabb észrevesznek, mintha dudálgatnék... Persze, nem E betűs, de külföldi kiruccanásokhoz van egy furulyám hozzá... Bár még sosem használtam utcán... Próbaként egyszer betettem, szörnyű hangja lett...