JÓ estét srácok!? Hogy vagytok? Szép volt a ma este...annak ellenére, h még esett is. A Tarján Ring már veszélyekkel teli ( vastag, nedves falevél réteg borítja) tehát vigyázzatok! És mindent csak óvatosan!
Ha jó az idő szívesen látunk egy jó kis horgászatra/motorozásra. Egy nagyon szépen megcsinált tóra járunk már csak ki, oda is a gyerek miatt. Van szállás is, vagy aludhattok nálunk, innen 3km a tó. Verba Tanya
Nyurgaponty, és 9.5. Egy 5 méteres bottal fogta, a part mellett közvetlenül, 1 szem pellettel. Mi meg hiába ültünk a sokezres cuccal, meg dobáltuk a drága etetőanyagot meg a bojlit befelé.
Szép teríték! Nem is tudom mikor fogtam halat utoljára ha horgászni megyünk nem győzöm a gyereknek leszedni a horogról a kishalakat, kitart egész nap, oda se jutok a sajáthoz. Meg néha meglep a kölök...
Már volt egy kis elhajlásom májusban mikor az unokatesóm vett egy ZX6-t...-akkor teljesen beleszerettem a kis 250esbe és föl le motoroztam a tesztmotorral( bejött a kis dög ), míg ők a 200km után hibát jelző Kawával szenvedtek a szalonban O03]
No, a végén addig emlegeted a ninjákat mig beszerszel egyet,egy szép zöldet,és épithetsz neki egy külön garázst, mert a hondával mindig hancúrozni akarnak majd
Ez az elnagyolás kérem szépen... figyelni kell az apróságokra is:
A kedves kolléga legalább hord rendes védőfelszerelést, nagyon szép motorja is van, és angol módszerrel, finom szerelékkel horgászik, hogy a legkevésbé sértse meg a halat, és ahogy látom, szép gyakorlott dobó is.
Ezt nekem még nem mondták csaka név más de kettő ua.
Az hogy rajtam kivül még ezer biker fut ilyenben nem zavar.
Nem rég az RS Taichi ruha után indultam meg,de az már nem az én tárcámnak való. Vagy csak rossz helyen kerestem, 300e pénzt mondtak rá.
Berik=Arlen Ness
ugyanaz a cég csinálja,csak Berikbe a fiatalabb versenyzőket öltöztetik
a boltban mondta a srác
amúgy jó ruha
fog veled szembejönni bőven,de sztem jó
A gyerek tud valamit tanuljatok Tőle bátran
Néhány kép a kedvedért hogy mit fogtak a kollegák
Az egyrészesek kiesnek,a kabát és nadrágméretem nem egyforma
És kiderült hogy mi a hiba?
A kedves kolléga legalább hord rendes védőfelszerelést, nagyon szép motorja is van, és angol módszerrel, finom szerelékkel horgászik, hogy a legkevésbé sértse meg a halat, és ahogy látom, szép gyakorlott dobó is.
Az hogy rajtam kivül még ezer biker fut ilyenben nem zavar.
Nem rég az RS Taichi ruha után indultam meg,de az már nem az én tárcámnak való. Vagy csak rossz helyen kerestem, 300e pénzt mondtak rá.
ugyanaz a cég csinálja,csak Berikbe a fiatalabb versenyzőket öltöztetik
a boltban mondta a srác
amúgy jó ruha
fog veled szembejönni bőven,de sztem jó