Jó reggelt! Mesca ne vegyél már ilyen himi humi kipufogókat az E betü senkit nem érdekel, az elhaladási zajszint 102 DB ennek kell megfelelni olyat nézz amiből ki illetve vissza tekerhető a hangtompitó. Verseny cső rulez !
Nemrég én is voltam mocival a debi klinikán , néztek is bent rendesen. Az én dobom egy francia gyártású M.I.G. - tom senki sem kérdezte, de hátha érdekel vkit .
Én is benne vagyok. Bár még nem tudom, lehet, h az estémet a barátnőimnél töltöm a naaaagy fővárosban
Mindenki hallotta, h MESCA elhalasztotta a kövezésem?
Természetesen "E" bötűs... És nem is drága, 60e körül van mostanság, még a karbon is talán 78e csak. Többek közt én is a rend éber őrei miatt vettem ezt, sokat járok át Debrecenbe a klinikára meló miatt, és rendszeresen mérnek arrafelé KPM-esekkel karöltve.
Az a Gianelli már "E" jeles kipu,vagy race változat.
Én "E" jeles, katalizátoros Remus dobokat néztem, de 118e a legolcsóbb is belőle. Semmi kedven a rend őreivel egy dob miatt összeakasztani a bajuszt.
A gyuszival az a bajom, hogy volt már elég komoly, és egy heti kórházi + 3 heti itthoni ápolás lett a vége. Nem mondom jó segge volt némely nővérkének, de jobb lábon maradni.
Gianelli-t vettem amúgy, nem kell túl hangos, mert túrázás miatt hajnalban kell haza és elsunnyognom. Holnap nekiesek, még most elég szédülős napom van, meg dolgozom is dumálás közben.
Az se rossz! Csak arról más jut az eszembe ha nem vagyok lázas éppen. A motorvulás meg egyértelmű, tömör és benne van minden a motorral szambázástól az őrültködésig. Lehet 2040-ben az unokám ezt már tanulni fogja a magyar szótárból... A kesztyű is így kezdődött, valaki nyelvújított.
nem értelek faszikám!
az új dob a dobozból a helyére kell h essen
már fent kellene lennie
gyuszitól ne félj,nem olyan erős ő
miféle a dob?
(ha csak dob,akkor pont pár perc kicserélni)állj neki!
most
Hja hogy az a jogdíjas duma? De olyan szééééééééépen hangzik! Hátha holnapra 38 fok alatt leszek "nem a pálesz " és még meghallgatom az új dobomat is...
Ami a leinkább érdekel hogy csak sima dob,vagy dob+összekötöcsöves változat-e, lambdaszonda kialakitással?
Mindenki hallotta, h MESCA elhalasztotta a kövezésem?
este farmerban,kardigánban,kesztyű nélkül,slick pályagumin
de akkor is jó volt
Én "E" jeles, katalizátoros Remus dobokat néztem, de 118e a legolcsóbb is belőle. Semmi kedven a rend őreivel egy dob miatt összeakasztani a bajuszt.
Itt már megint szemerkél az eső
Kövezés lefújva
Gianelli-t vettem amúgy, nem kell túl hangos, mert túrázás miatt hajnalban kell haza és elsunnyognom. Holnap nekiesek, még most elég szédülős napom van, meg dolgozom is dumálás közben.
az új dob a dobozból a helyére kell h essen
már fent kellene lennie
gyuszitól ne félj,nem olyan erős ő
miféle a dob?
(ha csak dob,akkor pont pár perc kicserélni)állj neki!
most