"Válaszol" kis picike gombocskára kattingatva küldöm fantasztikus mail-jeim,de nem megy eme elektronikus mifene Neked elfele?! Affene,és megint csak affene!
Küldj egyet nekem pls,amiben a címed is megírod,mert nem tom most mi van...
Fél kettőig ráérek írni.Óhh yeee ügyelet...
Jó képsor, csupa olyan dolog, amit én is szeretek.
Az én macsim is fekete-fehér, ez a képen is nagyon aranyos. A Velencei-tó örök kedvencem, én is sokszor néztem ott naplementét. Lof*szberény (németesen ejtve, ugye) szintén szép környezetben fekszik.
A motor vezetőjéből nem sok látszik, őt így nem tudom magasztalni. :)
A cica nagyon haláli! Meg persze a táj és a mocc is szép . Az enyém most harapott meg, jelezte a kedves: éhes vagyok gazdim. Mindenkinek nyávog a családból ha kajás, belém meg rögtön belémharap.
Uhhhh...kis barátaim ez a mai nem volt egy egyszeű menet... Még mindig így vigyorgok tőle : Útvonal:
Zsámbék - Lovasberény-Velence( itt naplemente wooooow - nameg kiscica simogatás) aztán Martonvásár-Érd-Sóskút-Zsámbék. Mindjárt felteszek néhány képet, hamár Mescalero így titkosította az övéit
Na, igaz nem volt időm ma felrakni a dobot még mindig, de lefotózgattam neked. Jól látszik a képeken, hogy ott a lambda szonda helye is, meg a középállványhoz a távtartó is rajta van, a gumit csak át kell tenni a gyári kipuffról. Adnak hozzá EU-s bizonyítványt, amiből az is kiderül hogy a Gianelli és az Arrow cég egy és ugyanaz. Legalábbis az engedélyen egyként szerepel.
Ti mindig akkor tudtok velem intenzíven kommunikálni, mikor nem vagyok itthon. RosszZoli- nem vesztem el a porcicák között mert én nem porcica vagyok, hanem "Rosszcica"( BadCat tudóóód) pfffff.... Amúgy egész jól elvoltam...takarítás közben DJ Mozartot hallgattam Egy kis Török induló, C-Dur Szonáta stb..
Mescalero elvitte az orosz microchip méretű gépet...- ezért ha egy utánfutós CBR-t láttok az utakon ne csodálkozzatok NEM sokára én is indulok egy kis garázdálkodásra...ORV leszek és orvulni fogok Motorvulni...
Dzsordzsó: ahogy mondod Látjátok...a férfiak is képesek tanulni a nőktől
Hali! Nálunk gyönyörű idő van , ahogy szerintem az egész országban.
RRcat "nyergelj-fordulj" irány a "motorvulás", mielőtt valaki Jehova - t kiált és hatalmas kövek hullanak irányodba .
Küldj egyet nekem pls,amiben a címed is megírod,mert nem tom most mi van...
Fél kettőig ráérek írni.Óhh yeee ügyelet...