Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Válaszol" kis picike gombocskára kattingatva küldöm fantasztikus mail-jeim,de nem megy eme elektronikus mifene Neked elfele?! Affene,és megint csak affene!
Küldj egyet nekem pls,amiben a címed is megírod,mert nem tom most mi van...
Fél kettőig ráérek írni.Óhh yeee ügyelet...
Szijjasztok CiBeRések!
Ó ne haragudj, igaz. Ne várjátok el tőlem, hogy értsem a hondás szakzsargont. :)
Ahogy Ő mondja állandóan MOTORVULÁSRA kész. - De szépen leirtam.
Menetkész... világos.

(Értem én ezt? )
Állandóan menetkész, - vágod?
Nem tudom, miért. Szerinted?
Jah bukót nem szereti levenni )))
Jó képsor, csupa olyan dolog, amit én is szeretek.
Az én macsim is fekete-fehér, ez a képen is nagyon aranyos. A Velencei-tó örök kedvencem, én is sokszor néztem ott naplementét. Lof*szberény (németesen ejtve, ugye) szintén szép környezetben fekszik.
A motor vezetőjéből nem sok látszik, őt így nem tudom magasztalni. :)
Egy RR cicának már csak tudnia kell...
Hát no ez van, imádom a macskákat, meg egyedül én játszom vele jó nagyokat. Gondolom ezért jelez nekem ilyen "közvetlenül".
Hát igen ezek a cicák... khm-khm.
A cica nagyon haláli! Meg persze a táj és a mocc is szép . Az enyém most harapott meg, jelezte a kedves: éhes vagyok gazdim. Mindenkinek nyávog a családból ha kajás, belém meg rögtön belémharap.
Hallgatok rátok bár túlfogyasztásom még inkább papírzsepiből van, 100-as csomag/nap....
Hát akkor néhány kép és élmény:
A gyógymód! - ne feledd! Tea + gyorsító. Szép a kidörgő, sztem jó választás volt.
Holnap kép + hang! - Különben: Jehova!
De jó már valakinek... én még mindig szédelgek, meg lázaskodok. Ha forró teát látok azonnal öklendezek és menekülőre fogom...
Nekiesek, de ma nem jött össze az idő rá. Holnap elvileg nincs meló, úgyhogy összedobom gyorsan, meg csinálok videót is.
Ha fennt van a gépen akkor hangpróbát is szeretnénk hallani, nem csak képeket látni:))
Tényleg szépen néz ki!
Uhhhh...kis barátaim ez a mai nem volt egy egyszeű menet... Még mindig így vigyorgok tőle : Útvonal:
Zsámbék - Lovasberény-Velence( itt naplemente wooooow - nameg kiscica simogatás) aztán Martonvásár-Érd-Sóskút-Zsámbék. Mindjárt felteszek néhány képet, hamár Mescalero így titkosította az övéit
Na, igaz nem volt időm ma felrakni a dobot még mindig, de lefotózgattam neked. Jól látszik a képeken, hogy ott a lambda szonda helye is, meg a középállványhoz a távtartó is rajta van, a gumit csak át kell tenni a gyári kipuffról. Adnak hozzá EU-s bizonyítványt, amiből az is kiderül hogy a Gianelli és az Arrow cég egy és ugyanaz. Legalábbis az engedélyen egyként szerepel.
Mesca az esti partyn SZENT leszek, mert akkor nem is kell beöltöznöm
Ti mindig akkor tudtok velem intenzíven kommunikálni, mikor nem vagyok itthon. RosszZoli- nem vesztem el a porcicák között mert én nem porcica vagyok, hanem "Rosszcica"( BadCat tudóóód) pfffff.... Amúgy egész jól elvoltam...takarítás közben DJ Mozartot hallgattam Egy kis Török induló, C-Dur Szonáta stb..
Mescalero elvitte az orosz microchip méretű gépet...- ezért ha egy utánfutós CBR-t láttok az utakon ne csodálkozzatok NEM sokára én is indulok egy kis garázdálkodásra...ORV leszek és orvulni fogok Motorvulni...
Dzsordzsó: ahogy mondod Látjátok...a férfiak is képesek tanulni a nőktől
Hali! Nálunk gyönyörű idő van , ahogy szerintem az egész országban.
RRcat "nyergelj-fordulj" irány a "motorvulás", mielőtt valaki Jehova - t kiált és hatalmas kövek hullanak irányodba .