Remélem már jobban érzed magad és a pici napsütésbe belefér még 1-2 karika! Tanács: 2 dl forró teába 3cl
házipálesz , legyen közel az ágyikó mert, azonnal hat , betakarózni nyakig, izzadni és reggelre sokkal jobban leszel.
Most olvastam, h 80 Ft körül van a benya Dubaiban Vagy akár Szardíniára is leugorhatnánk...Genovából potom pénzért lekompolják a motorokat..és az az út a Földközin PAZAR!
Nálam szünet van az egyetemen...ráadásul ugye beteg vagyok, nomeg az idő is xar. Pedig az orvos receptre írta fel a motorozást, majdnemhogy még tankolt is nekem a motorba Akartam egy-két jó képet csinálni itt a környéken, csakhogy mescát kenterbe verjem...dehát ugye olyan hideg van, h látszik a lehelletem
A Vezér a motoros tudásával kompenzál Mert azt baromira keni-vágja.... Pont ott a templomnál volt a tábla . De nem bántuk meg Környét...gyönyörű az a tó.
Nah én elpályázom Traum-Ringre Ha kérdeznék: Az pontosan ott van a Tarján Ring mellett Jó éjt mesca!
Akkor a "Vezér" Álmos lehetett a Hét-ből,mert akkor már vagy 800 méterrel túlmentetek.
Tatafelé most nem érdemes arra menni.Útépités miatt 3 db jelzőlámpás forgalomterelés van ott.
Vértesszölösön keresztül hamarabb odaérek,mint Környe felől.
Tájékozódásból én jól állok,csak néha trafálok mellé,de akkor nagyon
A "Vezér"( a mosolygós Majkos kép készítője) balra is fordult - bár ő arra Tatát kereste Pedig óriás ló betűkkel volt kiírva merre van szóval volt okom megint előhozakodni a férfiak tájékozódási képességeinek hiányával A jelenlévők kivételek persze
Igen az Ikrek,egy test, két lélek,és folyton vitatkoznak ki a jobb,tudom, már megmondták a hangok is
Nem találtátok?
Pedig Környén a templomnál csak balra kellett volna fordulnotok, és már jó irányba is mentek.
A környék már nagyon ismerős,de vannak még számomra is fekete foltok,oda sportmotorral be nem mennék
Nahát, ezek az ikrek... Akkor a múltkor ezért nem találtuk Kecskédet Mi Környe felé kerestük.. Jó az a környék...tetszik, gondolom te már hülyére tréningezted.
házipálesz , legyen közel az ágyikó mert, azonnal hat , betakarózni nyakig, izzadni és reggelre sokkal jobban leszel.