Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem már jobban érzed magad és a pici napsütésbe belefér még 1-2 karika! Tanács: 2 dl forró teába 3cl
házipálesz , legyen közel az ágyikó mert, azonnal hat , betakarózni nyakig, izzadni és reggelre sokkal jobban leszel.
Na persze, még gépelni sem tudok, temészetesen BadCat!
BatCat!
Ismerted?
Szerbia Mindenki! Köszi jól, bár nem sok munka van. Az nekem nem jó ---- kicsi píz ! A tank meg üres.
Jahh,az kimaradt,hogy:"Egy Yamaha-s"
Munkával telt,sőt holnap reggel 7-ig azzal fog telni...
Sziasztok Hondások. Hogy telt a nap?
Most olvastam, h 80 Ft körül van a benya Dubaiban Vagy akár Szardíniára is leugorhatnánk...Genovából potom pénzért lekompolják a motorokat..és az az út a Földközin PAZAR!
oohhhhh.......szívfájdító....De jó lenne ott... Mehetünk ám jövőre....:D Miért ne?:D
Jövő nyáron egy kirándulás Dubaiba? hmm? Ez a pc-m háttere, minden nap ebben gyönyörködöm
Köszi Nah keresek neked egy képet, amitől egy kicsit őszintébb lesz a mosolyod
Jobbulást...Én már túl vagyok a betegségen, a motorom téli álmát alussza...melo déltől...Uhogy... happy van
Nálam szünet van az egyetemen...ráadásul ugye beteg vagyok, nomeg az idő is xar. Pedig az orvos receptre írta fel a motorozást, majdnemhogy még tankolt is nekem a motorba Akartam egy-két jó képet csinálni itt a környéken, csakhogy mescát kenterbe verjem...dehát ugye olyan hideg van, h látszik a lehelletem
Szia!

Kimenőt kaptam délig...:)Nálad?
Szia Gemi! Mizujs?
Helllooo!

Egyszer nem dolgozom délelött, és senki nincs itt?
megvót
Olvassatok bele a 600rr topikba. Kíváncsi vagyok, mit szóltok hozzájuk.
Érdekes felfogású emberek járnak arrafelé...
Jó Éjt!
A képeket ne feled,lássam mekkora kihivásra kell válaszolnom
A Vezér a motoros tudásával kompenzál Mert azt baromira keni-vágja.... Pont ott a templomnál volt a tábla . De nem bántuk meg Környét...gyönyörű az a tó.
Nah én elpályázom Traum-Ringre Ha kérdeznék: Az pontosan ott van a Tarján Ring mellett Jó éjt mesca!
Akkor a "Vezér" Álmos lehetett a Hét-ből,mert akkor már vagy 800 méterrel túlmentetek.
Tatafelé most nem érdemes arra menni.Útépités miatt 3 db jelzőlámpás forgalomterelés van ott.
Vértesszölösön keresztül hamarabb odaérek,mint Környe felől.

Tájékozódásból én jól állok,csak néha trafálok mellé,de akkor nagyon
A "Vezér"( a mosolygós Majkos kép készítője) balra is fordult - bár ő arra Tatát kereste Pedig óriás ló betűkkel volt kiírva merre van szóval volt okom megint előhozakodni a férfiak tájékozódási képességeinek hiányával A jelenlévők kivételek persze
Igen az Ikrek,egy test, két lélek,és folyton vitatkoznak ki a jobb,tudom, már megmondták a hangok is

Nem találtátok?
Pedig Környén a templomnál csak balra kellett volna fordulnotok, és már jó irányba is mentek.
A környék már nagyon ismerős,de vannak még számomra is fekete foltok,oda sportmotorral be nem mennék
Nahát, ezek az ikrek... Akkor a múltkor ezért nem találtuk Kecskédet Mi Környe felé kerestük.. Jó az a környék...tetszik, gondolom te már hülyére tréningezted.
Biztos vagy benne ?
Bennem is "twinpower" csörgedezik

A 2-3 utca kevés,én a város másik végén lakozom. Kecskéd közelebb van nekem,mint Majk.