Szarvasokat nem,de erdőgépeket ,és tartálykocsikat igen,úgyhogy most lightos menet volt.
Arra a bukkanóra 160-nál gyosabban már nem szabad felmenni,különben a kanyar már nagyon necces lehet.
Nem is vagyok álomszuszék! Már 11-kor tevékenykedtem..pedig 3 körül feküdtem le...
TARJÁN RING rulz az a jobbos eléggé dúrva....vagy lapon fordulsz vagy sehogy Komolyan megálltál, h lefényképezd... Szarvasokat gondolom nem láttál...biztos valahol telihassal henyéltek
Ma pihenek,tegnap egy rossz mozdulattal sikerült megroppantani a térdem,az esti edzésen meg felraktam rá a koronát, a guggolást kikellett volna hagynom,és csak a gépekkel edzeni.
Nemhiába vén sza.....zsák vagyok már
Szia Mesca! Látom nagyon tetszett Zsámbék Ugye, hogy ugye? Jó kis kört mentél te, hallod...Nekünk tegnap csak 100km volt..bár 4 óra után már eléggé hideg van a mocizáshoz...Ma mit tevékenykedsz?
Szép darab,ha tavaszal nem megy el a gép, lehet hogy benevezek egy ilyesmi dobra,persze csak szigorúan E betűsre.
Fárasztó tud lenni az üvöltés pár száz km-t levezetése közben,egy race dobot hallgatva.
Tegnap este,már sötétben értem haza,de legalább jól vizsgáztak,bár utálok este vezetni,de legalább jól vizsgáztak az új Hella Blue Magic égők.
A romi este is szép,a Fortteza pizza előtt visszafelé gyorsan kiszámoltam hogy enni vagy nem enni.
Nem enni lett a vége
Most felrakok pár képet a tegnapi 300 km-es túrából.
Mesca milyen az idő nálatok?