Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem segített a Dzsordzsóval szakszerűen összeállított terápia?
Mesca milyen az idő nálatok?
Sajna nem még. Elég tréül vagyok még mindig.
Szarvasokat nem,de erdőgépeket ,és tartálykocsikat igen,úgyhogy most lightos menet volt.
Arra a bukkanóra 160-nál gyosabban már nem szabad felmenni,különben a kanyar már nagyon necces lehet.
Hmmm.... eszem azt a fényvisszaverős felnicsíkod!
Tényleg, a 30-as tábla előtti útszakaszon valami gépből szép mennyiségü olaj foly ki,szép hosszú csikban,majdnem sikerült rárongyolnom
Nem is vagyok álomszuszék! Már 11-kor tevékenykedtem..pedig 3 körül feküdtem le...
TARJÁN RING rulz az a jobbos eléggé dúrva....vagy lapon fordulsz vagy sehogy Komolyan megálltál, h lefényképezd... Szarvasokat gondolom nem láttál...biztos valahol telihassal henyéltek
Ma pihenek,tegnap egy rossz mozdulattal sikerült megroppantani a térdem,az esti edzésen meg felraktam rá a koronát, a guggolást kikellett volna hagynom,és csak a gépekkel edzeni.
Nemhiába vén sza.....zsák vagyok már
Jó Napot álomszuszék

Ismerős ez az útrészlet a T-Ringről? (Ciberereptető II, felszállóág,a túloldalán 150 méterre egy szűk jobbos)
Szia Mesca! Látom nagyon tetszett Zsámbék Ugye, hogy ugye? Jó kis kört mentél te, hallod...Nekünk tegnap csak 100km volt..bár 4 óra után már eléggé hideg van a mocizáshoz...Ma mit tevékenykedsz?
Szépen szól
Mentél már igy vele,forgatva?
Te hallgass Különben rádszabadítom a vérmacskáim Amúgy meg nyugodtan dícsérd meg amképeket...nem sértődöm meg
Reggelt macskalány.
Na felért a video: Gianelli, kicsit halk lett, majd javítom.
Felébredtél?
Jó reggelt CBR Club....
Folyamatban a video feltöltése, sajna csak fényképezővel csináltam, így messze nem olyan mint élőben.
Köszi,bár miután feltöltöttem a gépre,akkor néztem hogy miért pixeles a kép,640X480-ra volt állitva,igy nagy LCD monitoron rosszak a képek
Azta, de szép képek! Tényleg!
Kábé ennyire értek a piákhoz. :)
Szép darab,ha tavaszal nem megy el a gép, lehet hogy benevezek egy ilyesmi dobra,persze csak szigorúan E betűsre.
Fárasztó tud lenni az üvöltés pár száz km-t levezetése közben,egy race dobot hallgatva.
Áruló borostyánszemű macska kölyök,szemezni mer a RRcat-el
és a vége
és még képek
Szép Jó Napot!

Tegnap este,már sötétben értem haza,de legalább jól vizsgáztak,bár utálok este vezetni,de legalább jól vizsgáztak az új Hella Blue Magic égők.
A romi este is szép,a Fortteza pizza előtt visszafelé gyorsan kiszámoltam hogy enni vagy nem enni.
Nem enni lett a vége

Most felrakok pár képet a tegnapi 300 km-es túrából.