Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia mesca! Ugye milyen szíp. Én megmondtam ...pedig francia mesterek kezemunkája Még nem voltam fent...pedig kellett volna a diplomamunkám miatt is arra járnom Képeket csináltál az óriás ruszki masináddal?
Akkor elkerültük egymást,mikor ezt irtad már hazafelé tartottam
1:37-kor üvöltött a cibere a táblánál 2 x,egy arra sétáló néni örömére.
Gyönyörü a rom,amikor jöttem el akkor ért a szinpadhoz egy csapat ,de nem tudom kik voltak.
Sandráé
Kié ez az ERER? Tuti egymilliószor láttad a filmet
ez nem motorbicikli,ez egy erer!
Kié ez a motorbicikli?
Egyébként "aztadegyönyörű ez az RR" wooooow. Azt hallottam ez a környék legszebb gépe... Látom februárban készült a kép...ezt a napsugarak visszaverősdédének szögéből állapítottam meg.
esetleg ez?
ez jó lesz?
Na elmész ám te... pont oda!
Zsámbékra jössz a Romihoz? Nemsokára én is felmegyek...csak gyalog
Te még hiszel a mesékben?
CBReshez CBR dukál...így is-úgy is!
az enyém meg ez
Halihó! Remélem igen, hogy a "cica" szavaival éljek: 'megyek nyergelni'. Most még nálunk süt a nap és ezt ki is akarom használni. A terv: egy jóízű csavargás , tankolás , mocitakarítás . Sose lehet tudni , itt van a nyakunkon a tél, ja és a világválság is . De mint tudjuk a lényeg az, hogy legyen térerő és a kacsák előtt legyen víz!
Dehogynem,megvolt már első kör,most tele a gömböc és már megyek is tovább.

30-nál 14500 jó lesz megyek romnézőbe GPS nélkül remélem nem tévedek el nagyon
Jó REGGELT motorosok! Ebből ma sem lesz motorozás
Dzsordzsó: már macskakísérleteket is végeznétek...? Állatkínzók
Szép Jó Napot!

Traum,az nekem is volt az éjjel.Most megyek és farkasszemet nézek a sorsommal
Indulok Dad-ra részvétetnyilvánitani 2 motorostársunk emlékére,motoros módra.
Szia! Csakis akkor, ha vállalod a menedzserelésünket , vagy ha úgy nézzük jelen állásban lehetsz a tesztalanyunk is és beszámolhatsz a fejleményekről. Amúgy az ötlet elég eredeti.
Hát jó estét CBResek és Britton! Kicsit nem vagyok és már nagyobb élet lesz, mint a kocsmában Ráadásul mindenki velem kommunikálna miközben én épp Burger King Mekdrájvját tesztelem Már nem bírtam az otthon ülést...
Batzoli izé Badzoli - nem ismertem. Én Szandaszőlősön repültem, na meg néha Farkashegyen.Szerencsére az oktatóimat és a többi növendéket is a felelősségteljesség jellemezte és nem álltak neki műrepülni egy arra már alkalmatlan géppel, jogsi nélkül . Csókoltat a denevérmacska vagy a rossz cica?
Cala és Dzsordzsó: hát ti aztán nyithatnátok egy alternatív gyógyító clubot Motorosok gyógymódok - a szlogen : mert ez nekünk már bejött
Aha! Te csak úgy átkolbászolsz! Ennye-ennye!
Alugyámán"!
RRCat! Nagyon el vagy tünve! Győzött a dátha?
cala- nak igaza van! - de én nem pont úgy gondoltam!
"legyen közel az ágyikó mert, azonnal hat, betakarózni nyakig, izzadni és reggelre sokkal jobban leszel."

ez így ebben az izzadó formában többször bizonyítottan valóban hatásos....