Holnap ha nem szédülök, nem esik és nem fúj, akkor nagyon muszály leszek terhelés alatt is meghallgatni.
Nem akartam komolyabbat, meg nem fogok sokszázezret kiadni egy komplett rendszerért + akkor már power commander meg nyitott szűrő, ami együtt ad 6-7-x LE -t plusszban, és nem tudok nyáron hajnalban hazasunnyogni, mert a fél utca felkel.
Igen, meg hallottam már élőben, szépen dörmög, de nem nagyon hangos, pont a villanymotor hang szűnik meg. Túrázásnál nem jó senki mögött menni, akinek ordít a dörrenő nagyon. Van valahol a sportmotoron is fent gianelli-s video. Na meg is lett: video
Te most tanulsz, vagy fű alatt nyomod Bocskorral a vadászrepülést? Ja nekem ez a repülős téma nem jött össze, mert a kb 30 felszállásból csak 3-4szer szálltam le a géppel eggyüt! - néha jobb is volt külön úton
Miért néztek?
Túl hangos, és az inteziven magukhoz tértek a kómások
Tatabányán van egy kipufogos (EGRUS) az ő dobjait van aki isteniti,de nem E jeles igy a rend őreit idegesiti.
A városban van egy K7 gixxi ilyen dobbal, és amikor húzza neki azt 1 km-ről hallani
Fiúk - lányok! Ma senki nem dolgozik? Vagy ez csak nekem új? - lehet, hogy már be is gyűrűzött a világválság /remélem x gyűrűs / amig mi itt beszélgetünk!
Viszont szeret MOTORVULNI, és gondolom a virágokat is.