Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

RRcat nem angyal, nem sátán és nem ördögtől való... "Csak" NŐ. Ha kell angyal... ha akar sátán.... ha akar....

Viszont szeret MOTORVULNI, és gondolom a virágokat is.
Hát nem tom, az én ritmusérzékem soha sem dicsérték. - amúgy a rendszeresség tényleg jobb!
Holnap ha nem szédülök, nem esik és nem fúj, akkor nagyon muszály leszek terhelés alatt is meghallgatni.

Nem akartam komolyabbat, meg nem fogok sokszázezret kiadni egy komplett rendszerért + akkor már power commander meg nyitott szűrő, ami együtt ad 6-7-x LE -t plusszban, és nem tudok nyáron hajnalban hazasunnyogni, mert a fél utca felkel.
Jó neked,ez az egyenlőtlen elosztás amiben én nyomom,kinyírja az ember bioritmusát.
Természetesen kérheted! - de a lelkünket nem adjuk !
Direkt nem irtam Sátánt,annyira gonosz nem vagy mint Ő
Szépen dörmög!
Aham,kellemesen szól,de gondolom az igazi hangja terhelés alatt jön meg.
Gyári kipuval az airbox hangosabban üvült mint a kipu maga.
Sátán...ha kérhetem Bár igazából...angyal vagyok... minek tagadni
Hát én még úgy robotolok.
Igen, meg hallottam már élőben, szépen dörmög, de nem nagyon hangos, pont a villanymotor hang szűnik meg. Túrázásnál nem jó senki mögött menni, akinek ordít a dörrenő nagyon. Van valahol a sportmotoron is fent gianelli-s video. Na meg is lett: video
Pihenős vagyok,én 2 hónapra előre kiosztott munkaidőkeretben vagyok foglalkoztatva,12 órás napi beosztással.
24/60 órás heti elosztással.

Ez amolyan multi divat lett ma magyarországon,hol van már a napi 8 óra munka,heti 5 napban.
feléd is hajlik a kezem...
Igen, angyali arcú szent ÖRDÖG
akkor ennyi pénzért kóser árú az a dob
Van bizony, tényleg csak csavarozni kell, és mehet felfelé. Mekk mester is felszerelné, még ha háttal áll neki akkor is.
lambdaszonda hely van rajta?
Mert ez igy nem derül ki a site oldalon. Kellemes ára van
Te most tanulsz, vagy fű alatt nyomod Bocskorral a vadászrepülést? Ja nekem ez a repülős téma nem jött össze, mert a kb 30 felszállásból csak 3-4szer szálltam le a géppel eggyüt! - néha jobb is volt külön úton
A gond az, hogy nekem az munkahely, így is dumálnak a motor miatt, nem kellene sokat heccelni a vízfejűeket...
Nah ha valaki itt SZENT, akkor az én vagyok!
És magam felé hajlik a kezem mint minden szentnek.
Gianelli, no ilyen a dörrenő.
Miért néztek?
Túl hangos, és az inteziven magukhoz tértek a kómások

Tatabányán van egy kipufogos (EGRUS) az ő dobjait van aki isteniti,de nem E jeles igy a rend őreit idegesiti.
A városban van egy K7 gixxi ilyen dobbal, és amikor húzza neki azt 1 km-ről hallani
Te egy Szent vagy!
Fiúk - lányok! Ma senki nem dolgozik? Vagy ez csak nekem új? - lehet, hogy már be is gyűrűzött a világválság /remélem x gyűrűs / amig mi itt beszélgetünk!