Mesca..holnap csinálok egy - két képet egy dönölűszép helyen a macskatestűről.. Nah azt nem fogod tudni felüllicitálni Amúgy neked max. 2-3 utcát kell menned és Majkon vagy, nem?
Szerdán meg is látogatom a kultikus helyett,meg ha már ottvagyok bemegyeka remete fogadóba és begyűrök egy grillcsirkés-bacon szalonnás pizzát a belecskémbe.
Kell az extra kalória hüvös idöben, hogy ne fázzak a nyergben és legyen mire fogni mitől nő a kisgömböc.
Hát igen, már egy hete lassan, h a híres "Majki Honda" napok lementek. Mikor is kultikus "fényképkészítő" hellyé tettük azt a kápolnát Nekem is meg volt idén februárban az első gurulás
Igen ,sajnos nem az első, és nem az utolsó ilyen baleset a környéken.
Én még holnap melózok,de utána, meg ha az időjárás engedi motorozok. Már egy hete nem mentem,elvonási tüneteim vannak
De most már parancsolnom kell a jobb csuklómnak,túl sok a meglepi az utakon,nyirkos falevél,stb. Nem akarok csatlakozni a szezonvégi listára kaszás úrnál.
Kivonatni én sem fogom,ha úgy alakul még decemberben is megnyergelem, ha lesz olyan nap.
Idén, már február elején gurultam,néztek is rám mutogatva.Március 3-án meg már mentem is az 1000km-es szervizre vele.
Már lehet hogy tudjátok,de én ma tudtam meg.
25-én halálos motoros baleset volt Dad és Bokod között.
A vezető és az utasa nem élte túl a balesetet.
Az utas, egy 32 éves hölgy volt, aki a kórházba szállitás után halt meg
Akkor add meg A top secret meg egy film..a Val Kilmer játszik bene Holnap merénylet lesz a betegség ellen Aktív friss levegő kúra- egy kis motorozással egybekötve
én olyat láttam,ami egy motor komplett első futóműve volt fejidomostól kormányostól! ?
egyébként orvos látott már?
C-vitamint egyél napi 1000 mg-ot minimum.
vagy izzadj párban!
Mára már beszélni sem tudok úgy fáj a torkom...fáj a fülem...taknyos vagyok Mert ugye tegnap duhajkodtam..azt hittem ez csak egy kis torokfájás, semmi több.. Szóval sanszos, h készíttetned kell egy RR-es sírkövet Gyűjtsél rá, mert toscanai márványból szeretném
OFF: Pedig én úgy tudom, h egy elég híres film(1965)...a címe Elza a vadon szülötte
ON: Nah azért lemegyek és megnézem a kis RR-t. Kinéztem az ablakon és már a látványtól elment a kedvem az élettől...-persze a betegségem tegnap óta még rosszabb lett, szóval ha ez így halad tovább...Mindenszentekre is fekvőbeteg maradok...najó, laptop előtt ülő beteg
Mocsokarc nevess csak Tegnap persze majd bele halátl a kíváncsiságba Kár hogy nem kínoztalak tovább Amúgy most RTL-t nézek...megy az Elzás oroszlános film, imádom!
Nem tudom mi volt hideg...ez sztem vmi vírus... Mindegy...túlélem valahogy Csak azt sajnálom, h emiatt meg az idő miatt sem lehet menni....egy kicsit húzni a gázt...
Én is örülök hogy tudunk beszélgetni 1 kicsit mert esténként nem tudok fenn lenni csak nagyon későn rajtam is kijött a nátha a hosszú hétvége tiszteletére forró fürdő meleg tea forró húsleves nálam bejött
Kell az extra kalória hüvös idöben, hogy ne fázzak a nyergben és legyen mire fogni mitől nő a kisgömböc.
Én még holnap melózok,de utána, meg ha az időjárás engedi motorozok. Már egy hete nem mentem,elvonási tüneteim vannak
De most már parancsolnom kell a jobb csuklómnak,túl sok a meglepi az utakon,nyirkos falevél,stb. Nem akarok csatlakozni a szezonvégi listára kaszás úrnál.
Kivonatni én sem fogom,ha úgy alakul még decemberben is megnyergelem, ha lesz olyan nap.
Idén, már február elején gurultam,néztek is rám mutogatva.Március 3-án meg már mentem is az 1000km-es szervizre vele.
Én sem teszem még ám el a mocit télire...és nem is lesz kivonatva...
Már lehet hogy tudjátok,de én ma tudtam meg.
25-én halálos motoros baleset volt Dad és Bokod között.
A vezető és az utasa nem élte túl a balesetet.
Az utas, egy 32 éves hölgy volt, aki a kórházba szállitás után halt meg
Motoros baleset
DE! mi az h top secret?
A Tejfogú projekt szigorúan titkos... Amúgy te ismered is őt személyesen?
gondolom a Góbéban ezt verték abba a csinos fejedbe...
Amúgy meg ÉP ember, ÉP gépet, ÉP ésszel EL NEM HAGY!
egyébként orvos látott már?
C-vitamint egyél napi 1000 mg-ot minimum.
vagy izzadj párban!
Boeing 747-400ER Freighter és még néhány tipussal.
azé arra vigyázz,nehogy mindenszentekkor mindenki álljon,csak Te feküdj...
ON: Nah azért lemegyek és megnézem a kis RR-t. Kinéztem az ablakon és már a látványtól elment a kedvem az élettől...-persze a betegségem tegnap óta még rosszabb lett, szóval ha ez így halad tovább...Mindenszentekre is fekvőbeteg maradok...najó, laptop előtt ülő beteg
az melyik?
én már hetek óta nem húzom
ha úgy állnék ahogy most nem,akkor nyergelném a crf-et és minden menne tovább
vagy hogy van?
mi volt ilyen hideg?