Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Probáld ki Te is,megvan hozzá a felszerelésed

Bár a képen nem látszik, de a kobak alatt már a könnyem folyt a röhögéstől,a kollegáimnak szintén a háttérben
Ha háttal állsz a tónak, akkor meg fárasztani sem kell. Csak kapás után bő gáz...
Vigyáztam de pont ezért kell a védőfelszerelés
fehován?

Én a tavasszal a motorkiállitáson nézegettem berik és hasonló böröket de akkor nem volt rá gempa.
Egy móri ismerősön is superzon-nál szerezte be a mostani berik ruháját félpénzért 95e.
Vigyázz azzal a "bottal" bele ne akadjon a hátul lévő fa budoárba
én 100 ezerért vettem kevesebb,mint féláron a superzoneban,és sztem lesz most is ilyen eksön
minden év elején van.eddig a duna plázában voltak,mostmár elköltöztek. superzone.hu-n +találod hová.

de a fehován is szokott lenni olcsón
Alpinestars
Tavasszal be kell ruháznom egy új bőrre.
Ár-minőség-kidolgozás-protektorok?
Vigyázzni azt kellett,itt csacsi-ragyi napsütés,Mórtól -Súrig köd, nyálkás út

Van pár kép, de ezekből nem rakok fel,csak egyet ,"új sportág" születtet meg, bonyolultsága és veszélyessége miatt a védőfelszerelés, és némi gyakorlat megkövetelt.

" sport motorcyclist angling ".

Köveket és a dilidokit az öltözömbe várom
ugyanolyan bőrrucim van,mint a két srácnak a képen
csak a motorom szebb egy picit
meg a bukóm
akit érdekel nézze meg a fotógalériámban
Vigyázz magadra Nameg a CBR-re...amúgy nincs szebb piros a CBR pirosnál
Azért látom tutis(?) és a többiek még bőrben nyomják, és igazuk is van

Meleg a gép úgyhogy GO !
Akkor egy kis Visegrád ( nekem sosem jönnek össze a zöld pados képek) nameg egy kis Egom-hamburgeres
A nap a szép lányokra süt Bad....találtam neked vmit...- én sem hittem el nagyon nevettem:D
Jó Napot!

Itt végre süt a nap,száraz az aszfalt úgyhogy nyergelés és GO,irány Súr. A munkatársaim horgásznak, megnézem a nagy hohohokat (bagoly mondja bögölynek)

En vista otra vez mis amigos!
Hol süt a nap?
Szeretem, h ennyire fegyelmezetten követed az utasításaim És még a nap is kisüt...
csak én,hogy meg ne nyúzz
az enyém már téli álmot alszik,bakon van és tiszta
JÓ REGGELT CBR CLUB! Hogy vannak a CBRek így korán reggel? SENKI SEHOL?
Sok sok leendő szektatagra számíthatunk a kijelentés miatt...
Én még a monogámia híve sem vagyok, nemhogy a cölibátusé
Alex...ez nagyon komoly...ezek az amerikaiak... Nemcsodálom, h szerintük a Párizs nevű ország határos az Európa nevű országgal
Vagy CELEBÁTUS
Elég gázul néz ki
EMMA képekben!