Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

S
Szia szandyka Jó hamar keltél
Szia Anti mester
Hi sikerült meg nézni
Jó reggelt mindenkinek
Jó sok motorossal találkoztam reggel, ráadásul a céges motorparkolóban is 3an értünk egyszerre: egy Piaggio X5(?), egy CBR600f4, meg én...

Nem olyan gáz a helyzet, pedig farmerban jöttem csupán.
Csak hogy szebb legyen ez a reggel...it egy csendéletszerű kép a közös kedvencünkről:
Jó reggelt CBR CLUB!
Gemini: kirakhatod...bár csak a bevezető rész nem tudom, h mennyire jó erre
Fülöp Gábor: a vizes úton nagy ívben hegynek felfelé fordulást és a hátsó kerék sárba éréséből elesést egész ügyesen tudom neked bemutatni
Badzoli: te egy mazochista vagy. Én ha kinézek az ablakon, már Ötzi lesz belőlem.
Wazzeeee, ennyi hatossal hozzászólás, mint a tied (6666)!
Ez már több, mint sátáni...
reggelt mindenkinek
hajnali fél nyolckor vittem egy autót vizsgára és még nem volt meleg a dízelben,és egy xt-vel jöttek szembe.
farmer,meg egy kabát. nincs joga fázni senkinek
mikor mondtam,h tudok?
azért vegyünk át egy-két (Statham-es ) leckét,hátha újat mutatsz...
Koncz Gábor? hmmm nem tudom...most örülök?
Joe reggelt!
Én ma reggel már motoroztam. Azt hittem, hűvösebb van, mostantól újra motorral járok...
RRcat: Köszi a mailt,megkaptam Én is...Magát a programot nem,de a többit kiírhatom a Száguldo Angyalok fórumába, hogy a többieket is elinvitáljam erre a banzájra?
Jóreggelt!
Hejjj ébresztő deltától a hátországig !
Nah gute Nacht Herr Mescalero!
Jó éjszakát!
Német precizitás,az nálam is el kellene. Általában mindenhova az utolsó percben esek be.
Mikor a motorokat mentem átvenni,9 órára volt megbeszélve,sikerült is odaérnem 10:30-ra
Hát srácok én is elbúcsúzom. Mert néha nem árt aludni is
Remélem holnap jó idő lesz! Motorvuljatok sokat!
Főleg úgy, hogy a 24 órából 12-t átalszok?
Szeretem német precizitással szervezni az életem és magyar virtussal improvizálok Lásd a mai napom
Nem Te lenni hóhér RF,hóhér lenni Butcher
Igy visszagondolva lehetnek elég húzos napjaid mikor több szálon is összefutnak a dolgok.
Szervezés,probák,vizsgaidőszak.......hogy fér ez el 24 órába?
Hó hér én angyalka vagyok a magam nemében Na végleg csááááááááá
Hogy megérjem a saját akasztásom,nem inkább maradok az előbbinél.
Akár hóhér is lehetnél