Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alex...szerintem új filmet forgatna a legújabb felfedezettjével
Nah ott a másik telitalálat...Vincent Cassel Ocean's 12-ben naggyon jó..de bármiben játszik nem fog mellé. Nah és a felesége?
"De tarthatok zártkörű vetítést.." Bad! és melyik WERK filmet vetitenéd le?
A motoros rendőröket nem nagyon szoktam zavarni. Többnyire nem foglalkoznak velem. Szerencsére.
A mai matiné a következő volt:
-Farkasok birodalma
-Bíbor folyók
-Dobermann (ez ugyan nem Jean Reno, de kötődik a Bíbor folyókhoz Vincent Cassel révén).
Cserébe kivasaltam. De sajnos mosni is kellett közben, így van még...
Másolni nem tudok, sosem érdekelt a DVD-k másolása, amíg 1-2ezerért megkapom a gyárit, minek másolgassak?
De tarthatok zártkörű vetítést...
Ugy néz ki
Sebaj Zoli..az autósokra majd jól ráijesztessz a motorod hangjával Az már más kérdés, h a motorosrendőrök tudják-e, hogy ettől nekik is meg kéne ijedni Ma láttam egy párat a városban
Meddig jutottál a ma délelőtti filmmatinén?
Én holnapra halasztottam a motorozást. Az is inkább funkcionális lesz, lévén lesz fél órám a Camponától átérni a Fáy utca-Lomb utca sarkához, közbe érintve az Elnök utcát... Mindezt délután 4 körül...
Csak reggel ne legyen nagyon hideg...
Jóóóó estét CBR Club!
A mai napom hihhhhetetlen volt mikor felkeltem nem gondoltam volna, h egy "Kormány Audi" fogja furikázni a popsim
Zoli, jó ez a felhozatal is...bárcsak értenél a DVD íráshoz
NA KI MOTOROZOTT ma?
Na szép jó estét! Mi ez a nagy csend?
Csak én melózok?
amire Te edzed,azt nem szeretném vele kipróbálni (természetesen ez Rád nem vonatkozik )
és melyik az a színész,akire hasonlítok? Sebaj Tóbiás? Vagy Károly bácsi a Frakkból? (merhogy nem a bradpitt,az tuti)
esetleg Rocco Sifredi? (ezt meg én cáfolom )
Én ma Jean Reno napot tartok, most kezdtem a Farkasok birodalmával.
További lehetőségek:
Bíbor folyók 1-2
Nagy kékség
Metro
Leon a profi
Rózsaszín párduc
Élethalálharc

Épp elég vasalni valóm akad délelőttre, lesz mit nézzek...
Akkor indulj most!
Én vagyok az edzője és nekem ilyen nem mondott, szóval szerintem készülj csak nyugodtan, hogy egyik nap lábbal kopognak nálad ...-jah te is hasonlítassz ám egy színészre
Petra:Bocsi, hogy nem írtam csak elmentem aludni, mert ma jó korán kellett kelni!
Írok mailt mindenképpen...és 1000köszönet.
ilyet ne is mondj
~8 hónap múlva.
reggelt
jól visszaértem tegnap,mi?
edzek,mint állat,erre Jason visszalép.
ezért kár volt felkelnem...
Jobb reggelt! Mikor lesz már végre motorozható időjárás?
Ma csak délután f5körül leszek gép közelben...addig jó lenne ha írnál e-mailt vagy vmi elérhetőséget,hogy megtudjuk beszélni a találkát... Én megyek edzésre 6körül a Moszkvatér fele....
e-mail címem petra.szamosi kukac gmail pont com ide írj!

Szép napot mindenkinek!
Jóreggelt!
semilyenre,most partyképtelen vagyok. kell keresnem kell egy mestert akinek a padavanja lehetek.
Mikor?
Gemini : gondolom szépen duruzsolt a V8
Amerikában a Szállító 3 bemutatója nov.28...
Találkozhatunk a Moszkván is vagy a Mechwarton is
Nem késtél le egy filmet sem...