Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap láttam egy ilyen szépséget.... I love Olasz autók :)

RRcat: Moszkvától villamossal 20perc, autóval(az én tempómban) 10perc, motorral meg....lesem merem írni...;)
Jóestét!
helyzet van, meg örömködés, meg minden.. ..csak benéztem, hogy tart-e még a többnapos filmfesztivál, mert sajnos nem váltottam rá jegyet...
Szia Zseby Helyzet?
pizsama-partyra
Ma milyen partyra készüljek?
Hát nem csodálom...nekem is bejönne. Bár a szívem egy Maserati Quattroporte-ért ég
alsógatyát kivül,ÉN?

Ki az a "superman", ja az glotgatyás repkedő újságiró. Én csak lefelé tudok repülni,de azt nagyon
A pizzát nem leszóltam,csak egyszerüen nem szeretem ,meg megeszem ha nincs más,de inkább kihagyom ha lehet.
Nem szaladgálok vele, csak a házban van egy és a tulaja megmutogatta. Nekem bejön a gép.
Nah szép. Csak idejössz, leszólod a kedvenc pizzám, nem hozol még Turult sem, nemhogy burgert és aztán sutty már el is húzol, mint Superman. Csak te remélem nem kívül hordod a piros alsógatyád
De akkor sem szeretem a "tengergyümölcseipizzát"
Voltam, és újrafertőződtem hagytam magam elcsábulni.Újra kezdem vagy folytatom,na ez mindegy.

Most pedig megyek és beépitek a testembe némi kaloriát én is
Meszkalero: te ne kritizáldd
Meghát nem hoztál nekem Turulburgert, szóval csend legyen!
Holnap egész nap egyetem, meg parlament, meg alapítvány körön vagyok Budapesten, szóval esélyem sincs motorvulni egyet.
Voltál már kondizni Maszka?
Igen, gyors voltam,kivételesen nem túrás tempóban mentem.Bár a Tatai autópálya lehajtó előtti szar úton sikerült berázatnom a kormányt rendesen kigyorsitáskor, azon a szar aszfalton nem csoda.
Holnap már lassabban megyek,ahogy szoktam.

Tenger gyümölcsei pizza nem a kedvencem,én maradok a megszokott extra pizzám mellett,jó sok sajttal a tetején
abba a filmben csak a kamionos verekedés a jó

üdv a fedélzetről
Audival fogja nyomni Baby Jane... mondjuk az sem rossz.
Hmm...titokban James Bond vagy, h ilyen Jaguárokkal szaladgálsz?
Ültem benne, nagyon ott van a szeren a vas!
Ha egy csöpp eszük van, akkor ezzel:
Na itt vagyok kis szenteim Jah lesz Fülöp-Statham összecsapás is két egymás mellett haladó jármű tetjén fogják vívni
Bővül a program az octfesztre?
Egész nap itt se voltál és már mész?
Vagy gyúrsz a Statham-Fülöp bunyóra?
hát ennek csak annyiban örülök,hogy nekem is mennem kell
Pill. mindjárt jövök...csak gyors elmegyek kajáért
Zoli ez pedig a tiéd
mondjuk ha verekedés,akkor nálam Bourne a nyerő...
úgy hívnak ahogy szeretnéd
lehet hogy egy másik szmájlit kellett volna odaraknom...?
még a végén nekem esik itt a cébéer fórum...