Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli! Akarsz róla beszélni?
Készüljetek rá nyugodtan!
Én ha nem kell korcsolyát vinni!
Ok....mindjárt megis írom,mert ha most nem,akkor sajna talán jövőre megis csinálnám

Pályázás 28.-án?
Tudtam, hogy valaki majd kigolyóz...
Na mindegy, ez nem az én hónapom...
Őszintén szólva nagyon hálás lennék érte neked... A férfiak és a technika .......
RRcat: Fél óra alatt átírom Neked, ha kell a film!

28.-i pályázásra megy valaki innen?!?!
Értettem elsőre is Ne nézz kis szőke libának
Nah azt gondoltam, hogy az a jelenet 150%osan bejött
Nekem megvan, de dvd-n, és nem vagyok nagy mágus a másolásában. De torrentről megpróbálhatom leszedni neked...
Mi a bajod a csajjal? Sima, átlagos, buta liba. Semmi extra. Illetve annyi, hogy legalább jól néz ki. De ez elvégre színészet csupán... Mindenesetre az utcai dugásos jelenetben semmi kivetni valóm ellene...
A géppel nem úgy kell befűteni, hogy alágyújtasz! Úgy tényleg nagyon büdös tud lenni...
Ezt még tegnap neked írtam ám...
Inkább küldd el nekem postagalambbal a CRANK-et Én is szívesen befűtenék a gépemmel...csak kár, hogy nagyon büdös a műanyag, ha ég
Én tavaly szinte az asztali gépemmel fűtöttem...
Csak jó nagy táp kell bele...
Én nem bírom tovább..megfagyok. Ez a xar asztali gép( mert persze a laptopnak odavan a billentyűzete)...távol van mindennemű fűtőtesttől nekem meg cikket kell írnom. Elfagyott ujjaimmal, alig bírok már gépelni is
Viszont ha még megérem, hogy láthassam a napot...eladom a lelkem az ördögnek...
Há forrószurok +ilyenek akkoriban lovakkal pályáztak és Széna v. Zab ring volt a pályaneve
De szigorúan úgy, hogy anyud fogja közben a kezed
Én épp Egri Csillagokat nézek. Motorvulni ma sem megyek...
Na helló ma 1kis motorzást lehet én is eszközölök csak szigorúan az utcába és udvaron belül
Helló
Alex bá csak érdeklődés szintén kérdezném tőled,hogy Kawasaki ZX10R-menyért vesztegetnek kint újat és használtat
Látom Macskaléró te nemcsak brutális hadvezér vagy, hanem mazochista is És mi ez őrmester szöveg? Neked parancsol egy őrmester? Hát milyen anarchia van ott?
Turulpláza hát ez kész.... - ott Turulburgert is adnak? Amúgy ez most nem vicc- Németországban ettem már Mekiben Pusztaburgert
Figyelem! Britton-t várják a strand bejáratánál!
Sziasztok!

CRANK? Az egy jó film,és a vége a legjobb.....:D:D Nekem megvan dvd-n:D:D:D
T.bányán a Turulplázában is van meki,onnan alig 1km-re
Hétfön, ha nem esik megyek km-t falni a "lyukasfejüvel" Komárom-Esztergom-Visegrád vonalon.
Tizen x celsiusfok még egészen baráti klima motorozni,az elhivatottság +5 alatt kezdődik.

lépek mert közeledik az "őrmesterem"
Elcsépelt, de én is ezt vallom : mindenki úgy jó, ahogyan igazán jól érzi magát a bőrében és ennyi.
Én nagyon jól szórakoztam rajta Meg is kell szereznem azonnal DVD-n. És tökéletesen úgy jó a vége ahogy van De téged nem idegesit az a csaj? Én a Statham helyében egy pofonnal inditottam volna.
Kedvenc filmjeim egyike! Te vagy az első, akinek tetszett, mindenki idegbeteg fimnek tartja, pedig szerintem is nagyon ott van a szeren!
Jahh, csak nem mindegy hogyan helyezkedik el a 100 kg 1.60-as magassággal, vagy pl: 1.85 magassághoz, 160 cm és 100 kg érdekes kombo ezt az alakzatot szarral töltött zokninak nevezzük