Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt Fülöp úrnak írtam!
Antika nem lenni elbujós Garfield
Figy írtam a 900rr-be én őt ajánlom mostanság a debreceni srác maga ellensége úgyhogy hagyuk sztem..
Nameg még a végén megjön a munkakedved is? Ilyenkor Garfield beül egy sarokba és megvárja, amíg elmúlik
Rászólhatnál a debreceni haverodra,
talán a Te kérésedre elküldi a fogaskerekeket!?!
Moccomat buzeráltam most majd a fejidomot ell kell vinni a műanyagoshoz nem tudsz véletlen eladó jobb teljesítményű hő lég fúvót amit a villanyszerelők használnak mert olyannal ragaszák +tudnám én is hegeszteni 1ilyenel
na ideérek én is
ma még nem sok időm volt
ez a munka kezd a fórumozás rovására menni
Mit csináltál ilyen sokáig?
Nah megint vok
Én nem akarok ebbe beleokoskodni, de nagy mértékben a rendezők felelőssége. Nekik kell olyan helyszínt biztosítani, ami megfelelő egy stuntrider bemutatóhoz.
Igen láttam már a vidit is elég érdekesen vágta fel az elejét a mocc mintha hirtelen +tapadt volna és bumm
Szegény R.I.P.
Ne is mondd...ennek a szegény Hanzlik gyereknek, aki meghalt most a hétvégén, volt egy Predator sisakja - nagyon jól nyomta. Nyugodjon békében.
Nem csak már fel idegesített hogy nem találtalak meg
Csak nem adtam fel ha te vagy a predator akkor az Alien vs predator és a többi az kopincs volt
Most hajtóvadászat folyt utánam az iwiwen?
He he +vagy
Hát jól el bujtál le a kalappal majd este +kereslek most sajna nincs időm De azé 1kicsit + könyíthetnéd na
Nem könnyű megtalálni egy predatort!
Jól el bujtál hírtelen nem találak
Nah majd délután dumálunk de +kereslek (wiw) most keresél jó bújó helyet
Igen szoktak így is nevezni
A tuti tudod Az előbbi na én meek ki csinálom a firebladet
Jól van akkor Anton leszel
Na találgas
Te most Anti vagy , vagy Tóni?