Ő mielőtt színész lett kaszkadőrként dolgozott...szerintem nem csinálja a verekedést sem xarul...dehát én ezt csak női szemmel tudom vizsgálni És amig nem hajtépéssel, marással és csajos pofozkodással verekszik..addig nincs baj
Akkor vegyük számba a jobb filmjeit:
A Ravasz, az Agy és a 2 fütölgő puskacső (1998)
Blöff (2000)
Szállító (2002)
Az olasz meló (2003)
Mobil (2004)
Szállító 2 (2005)
Revolver (2005/I) (sajnos nem láttam)
The Pink Panther (2006)
Crank (2006)
A király nevében (2007) (ezt sem láttam)
War (2007) (meg ezt sem)
Banki meló (2008)
És ami jó hír, hoyg ezek a filmek a közeli jövőben jönnek:
The Brazilian Job (2009) (announced) .... Handsome Rob
Crank 2: High Voltage (2009) (post-production) .... Chev Chelios
Transporter 3 (2008) (completed) .... Frank Martin
Hát..neki még a kopaszodást is elnézem, mert tudom, hogy a magas tesztoszteron szintje miatt van
Ha ideállítana egy olyan A8-al, mint a SZállító 2-ben ... nem ellenkeznék
Mindegyik filmjébe nagyot alakít még abban is, amiben nem főszereplő ( Olasz meló) Eszeveszett nagy viszont a Blöffben is a Szállítós filmek mellett.
Hát ezzel a körrel gyorsan végeztél mescalero Hozhattál volna nekem egy hambit, ha már arra jártál
Én hidegvérű kis lény vagyok...szóval meghalnék, ha ilyen időbe motorra ülnék.
Én is megyek testépíteni...mindjárt rendelek egy tenger gyümölcsei pizzát és beépítem a testembe
A motoron vigan el lehet lenni,még a kevésbé forróvérű bikereknek sem hideg az idő.( felugrottam megnézni a rézmadarat is,párezer turulburger kijön belőle )
Még tapad muslinca, és egyéb repkedő rovar a plexire,úgyhogy nincs hideg
Holnapra még jobb időt mondanak,holnap megyek egy nagyobb kört.
A szeszélyes,óvatos fogalmazás.
A brazilpartys kép,mármint a piros-fekete,effekt nélkül, nagy felbontásban?
ÖÖÖÖ ezen gondolkoznom kell,de addig is viszlát,indulok motorvulni.
Áh, az a baj, h nem tudok elalduni éjszakánként
Klúni pedig -jajh... pár éve láttam Rómában..., de nem kérte meg a kezem, pedig milyen jól járt volna velemO07] Most elmotorozgatnék a Comi-tó mellett
9:25-kor már hívtak fesztivál ügyben... szóval muszáj volt kikelnem az ágyból. Holnap meg egyetem és Budapest túra , szóval már fél 8-kor fent leszek.
Tegnap viszont itt voltam, dehát egyikőtök se digta ide az orrát! Úgyhogy én elmnetem Dzsordzssal.
Pedig elcserélném egy igencsak divatosan domború, gyönyörű nőstény cicára( Tigu), aki ugyanolyan szeszélyes, mint amileynnek egy nőnek lennie kell és szintén veri a férfiakat. - okos cica!
Először persze a brazil partys képre gondoltam
Nem tehetem .
És dorombolni is tudsz olyan elégededten mint Ő?
Igen megyek motorvulni,Komáromba biztosan,ma csak ennyire lesz idő.
Fél négyre megyek edzőterembe,a kollegám mindig mondogatja hogy nincs edzőtársa akivel kitudná nyirni az utolsó izomrostot is a testében.
Most megkapja Bár már évvekkel ezelőt abbahagytam,be is rozsdásodtam rendesen,de nem én fogok görbülni a súly alatt,hanem Ő,én csak segitek neki befejezni az ismétlést ha már nem birja magától.
Szerintem holnapra be fog sz.....az izomláztól
Na jó...én most elhúzok zuhanyozni...kell valami ami a telefonszámlám utáni sokkot enyhíti.
Köszi Zoli
Mescalero..pedig alkúképes ajánlatot tettem volna
Ha nagyon más nem kell, csak felirat, meg esetleg letisztázni az anyagot, akkor olcsón megszámítom.
De komolyan, ha kell, tudok segíteni, de inkább keress meg mailben a badzoli@yahoo.com-on, ne untassuk az unatkozó APEH ellenőröket itt mindenféle fusi lehetőségével.
Zoli mivel is fogja nyomni a Szállító 3-ban?