Jajh , itt vagytok aranyoskáim?
Már hiányoztatok... már a4. térképet gyártom le a fesztiválhoz, mert ugye Zsámbéknak csak 4 ki meg bejárata van és minden oldalról érkeznek csoportok én meg szívok emiatt...és végre beszéltek hozzám
Nem profi szintenek demo vidó anyag feliratozása meg ilyemi kéne szponzoroknak.
Maskarpóne, akkor visznt sajtot hozz, mert rézmdaras burgert nem kérek. Tudod, én egy igazi ínyenc vagyok!
Mész ma motorvulni?
Hasznos ember vagy És te csinálsz ilyeneket nem csak profi szintnek is? hmm?
Az ágyad meg ne vérezzen....tudod olyan ez, mint a vonat- mindig jön a következő
Akkor te nem is Macskaléró vagy, hanem Macskakéró Mostmár nem érdekel, hogy hogyan...szerezz nekem Turulburgert! És miért akkkor kell jönni, mikor én már szerelmesen nézem a Dzsordzs Klúnis filmet ?
Macskaléró? bebuktam ,igen van a háznál 8db. Az egyik, és a legöregebb, egy sziámi, az kötelező szobatartozék.Én inkább kutyás vagyok,a macskákat csak elfogadom.
A Maszkarpone inkább,mint a macskaléró,ilyenkor a félszemem már a Mildot pöttyöket nézi........
A Turulpláza egy kis módósitásra szorul, a neve Vértes Center Pláza.(vér nem kapható,csak adható )
Turulburger?Majd holnap.....a kérdésre, a válasz
Ééééén mazohista? Az vajon mi?
Az Ultratriatlonisták és az Ironman-ek mellett, semmiség a hidegben motorozás élménye.
Csak spontán forróvérű vagyok.
Médiagekkó, nem hekker!
És éppen egy portugál focimeccset rögzítettem, meg közben hang kevertem, feliratoztam. És persze neteztem veletek.
De nem szoktam sem online, sem élőben pókerezni,nekem abból épp elég a kötelező, Gyuribácsival...
Az ágyam meg... hát korábban már írtam róla (érző-vérző).
Egyébként meg úgy vagyok vele, hogyha a síterepen, ahova éppen megyünk, van valami látnivaló (mint ez, vagy a MontBlanc, vagy egy jégbarlang jégszobrokkal), akkor szívesen lemondok a síelésről egy-egy félnapra, hogy megnézzem ezeket. Ki tudja, mikor jutok el megint...
Én többnyire télen, havas időben járok ilyen szép helyeken, lévén imádok síelni, snowboardozni. Bár azt be kell vallanom, nekem a francia pályák jobban tetszettek, mint ez a svájci. De még a jobb olasz és osztrák pályák is.
Bizonyára Svájban is vannak nagyon jó terepek, de ahogy néztem, azért errefelé fontosabb a sífaluk luxus shop-okkal való ellátottsága, mint a pályák változatossága.
Ettől függetlenül jó volt, de legközelebb nem svájci terep lesz a cél, az tuti...
Oh bocsáss meg tudatlan kis lényemnnek Csak a névből asszociáltam...Top of Europe Mi Martignyben voltunk a nyáron, onnan mentünk fel Lac Emossonba, ahol az a gyönyörű gát és tó található, meg vannak ott dinólábnyomok meg júliusban is hó, nameg eszeveszett jó a rálátás a Mont Blancra.
Ha én is ilyen szépen nézek?