3-ig táncolok, de utána megpróbálok beérni fél 5-re oda a Moszkva környékére
Jövő évben, ha már nem leszek egy nyúlvérű macska mehetünk pályára sőt... de addig még sokat kell tanulnom
Na akkor magyarul,amig nem zárok le,és lépek ki egy kapcsolatból,addig nem kezdek el egy másikat.Lehet hogy egy kicsit naiv vagyok hogy tartom magam ehez,még azok után is amin már átmentem egyszer.
Na jó, ezt már én sem értem te hithű muzulmán, indián...
RF-el mi lehet?
Egy nő van az életedben? Az édesanyád? Mert akkor elhiszem, h tényleg csak egy van, de más esetben...
nem, csak az érzékeny,együttérző,karitativ,hiú.........lelkemre
vettem egy két dolgot mostanában.
Kicsit feszült a hangulat,a munkahelyén nagy a hajtás,reggel megy késő este jön,és egy kissé feszült,úgy 2m-en belül nem érdemes megközeliteni,karmol.
igenis, csak előbb beszerelem a nitrot,áttételezem a végkihajtást,ja,meg egy kicsit még átirom a befecskedezés és gyújtás térképet
használhatom apa új fékpadját?
mr Fülöp: Én speciell motorozni tanítom a Stathamet...az nem nagyon ment neki a CRANK-ben Téged nem tanítalak motorozni, mert azt mondtad tudsz
Te meg a Koncz Gáborra hasonlítassz, főleg azon az amcsi gátas képen.
Ki a legújabb felfedezettem? Csak én nem tudok róla?
A BadKovi nevet inkább köszönöm nem. Ezzel úgy vagyok, hogy aki tudja, csinálja, aki nem az oktatja, vagy filmezi...
Nem pályáztál még?
Jövő évben, ha már nem leszek egy nyúlvérű macska mehetünk pályára sőt... de addig még sokat kell tanulnom
De beszéljünk másról,hol találok valami HTML infót a zsámbéki Október fesztről?
Csütörtökön kb f5től érek rá.....
RF-t még ma nem láttam,itt.
Szerintem csütörtökön bemegyek és akkor megejtjük a NAGY találkozást!
RF-el mi lehet?
Egy nő van az életedben? Az édesanyád? Mert akkor elhiszem, h tényleg csak egy van, de más esetben...
vettem egy két dolgot mostanában.
Kicsit feszült a hangulat,a munkahelyén nagy a hajtás,reggel megy késő este jön,és egy kissé feszült,úgy 2m-en belül nem érdemes megközeliteni,karmol.
használhatom apa új fékpadját?
Te meg a Koncz Gáborra hasonlítassz, főleg azon az amcsi gátas képen.
A BadKovi nevet inkább köszönöm nem. Ezzel úgy vagyok, hogy aki tudja, csinálja, aki nem az oktatja, vagy filmezi...