Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha adsz mailcímet küldök neked hivatalos progit...amely annyira friss, h 5 perce véglegesítettem. Még a fesztiválportálokon a régi van
Amugy mit táncolsz?
Fél 5-re még ne...legyen inkább 5....addigra én is beérek(talán) :D:D

Nem pályáztál még?
3-ig táncolok, de utána megpróbálok beérni fél 5-re oda a Moszkva környékére
Jövő évben, ha már nem leszek egy nyúlvérű macska mehetünk pályára sőt... de addig még sokat kell tanulnom
Elfogadom

De beszéljünk másról,hol találok valami HTML infót a zsámbéki Október fesztről?
Bocsi, nem akartam a lelkedbe gyalogolni. Buta viccelődés volt csak. Nincs önmagát szégyenlő smiley úgyhogy most ilyet kapsz

Csütörtökön kb f5től érek rá.....
Na akkor magyarul,amig nem zárok le,és lépek ki egy kapcsolatból,addig nem kezdek el egy másikat.Lehet hogy egy kicsit naiv vagyok hogy tartom magam ehez,még azok után is amin már átmentem egyszer.

RF-t még ma nem láttam,itt.
Hűűű..valami sunnyboy küzd az RTL-en egy csajjal - ezt mr Fülöpnek látnia kéne
Sziaaa gemini Épp Csepel szépségével ismerkedtem, mikor hívtál
Szerintem csütörtökön bemegyek és akkor megejtjük a NAGY találkozást!
Na jó, ezt már én sem értem te hithű muzulmán, indián...
RF-el mi lehet?
Egy nő van az életedben? Az édesanyád? Mert akkor elhiszem, h tényleg csak egy van, de más esetben...
Szia
Jóestét fiatalok ;)
na de én hithű muzulmán,indián......vagyok,csak egy NŐ van az életemben(még)
nem, csak az érzékeny,együttérző,karitativ,hiú.........lelkemre
vettem egy két dolgot mostanában.
Kicsit feszült a hangulat,a munkahelyén nagy a hajtás,reggel megy késő este jön,és egy kissé feszült,úgy 2m-en belül nem érdemes megközeliteni,karmol.
Apa? Milyen apa? Hát nem emlékszel, apád rossz volt, ezért élve elástam a kertvégében A csajodtól tanultam
Téged ver az asszony?
nem,nem,szigorúan az ellenkező irányban,a saját macskától a tegnapi KO elég volt,amit ma még egy gyenge balhoroggal kiegészitett.
igenis, csak előbb beszerelem a nitrot,áttételezem a végkihajtást,ja,meg egy kicsit még átirom a befecskedezés és gyújtás térképet
használhatom apa új fékpadját?
Fogadjunk nem errefelé
Ötös kisfiam, leülhetsz
jelen,ma IS motoroztam
mr Fülöp: Én speciell motorozni tanítom a Stathamet...az nem nagyon ment neki a CRANK-ben Téged nem tanítalak motorozni, mert azt mondtad tudsz
Te meg a Koncz Gáborra hasonlítassz, főleg azon az amcsi gátas képen.
Ki a legújabb felfedezettem? Csak én nem tudok róla?
A BadKovi nevet inkább köszönöm nem. Ezzel úgy vagyok, hogy aki tudja, csinálja, aki nem az oktatja, vagy filmezi...
Onnantól Badkovi lenne a neved?