Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

?
A Top of Europe Svájban található, az elnevezés a Jungfraujoch vasútállomást jelöli, ami Európa legmagasabban lévő vasútállomása. Itt találsz még képeket erről.
De nem jársz messze az igazságtól, mert régebben már jártam fent az Aguille du Midi-n is, ami valóban Európa legmagasabb, utcai cipővel megközelíthető csúcsa, a MontBlanc közelében, Chamonix felett.
Te mikor hódítottad meg a svájciakkal a Mont Blanc-t?
Általában is érző, de most még vérzik is. De szerencsére nem a mocimnak van baja... Az kéne csak még, meg egy púp a hátamra...
Namost érzőt vagy vérzőt? Vagy vérzőérzőt? Egyáltalán nem mindegy...nameg az sem, h miért vérzik. Netán baja lett a mocidnak?

Tudod, ha kiderülne, hogy a zord név és küllem, érző szívet-lelket takar. Pláne, hogy ha vérzőt...
Olyan névvel, h BADZOLI ennél még mi lehet rosszabb?
Beszélni róla? Köszi, inkább nem. Még a végén rossz képet festenék magamról...
Sziasztok! Nézzétek meg a weboldalamat.Keleti-veterán bontott alkatrészek.
http://www.szumo.sokoldal.hu
Aaazt tudom...
Nem ismerem,és nem is a motorozásáról beszélek.Biztos nagyon jó motoros,biztos nagyon jó fighter,semmi kétségem felőle.Csak múltkor annyira okos akart lenni,hogy hihetetlen.Sokan néztünk a kommentjén.

..erről jut eszembe: hol van BakondiG? ..hiányzik..
Zseby maga az ördög
Tudom, ismerem Ő ilyen. Ettől függetlenül nem motorozik xarul és ért is a motorokhoz. Viszont ezen a motoros nők témán mindig kiakad.
pedig nyugodt szívvel értheted rám is, én is KÖZÉTEK tartozom..
Nekünk is jó,hogy ilyen vagy...
Mindenki hülye,aki nem normális!Ezt nem rád értem Zseby!
Nem rég akkora dolgokat írt,hogy azóta átugrom a hsz-jeit.Nem is foglalkozok vele,de ezzel még sokan vannak így.Akkor is le a kalappal a motoros nők előtt...
nem is ismersz még ...higgy nekem: nem vagyok az.. ..de nekem ez így tökéletes
A vicces az, hogy Maci mindig ugyanezt a példát meséli el a nők nemmotoroznitudásával kapcsolatban
Jaja,igaz,de nyugi,azért tökéletes vagy...
"Most nekem hiszel,vagy a saját szemednek?"
én nem vagyok tökéletes, nem is akarok az lenni.. ...így szórakoztatóbb.. ..legalábbis nekem, a többieknek meg "megszoksz, vagy megszöksz"
Nem lehet mindenki tökéletes rajtunk kívűl,nem?!
piskóta
Jééézusom, mi megy a Ruha , bukó topikban...-áh, de áh és pffff is
Köszi-Köszi-Köszi
És ugye, h jó pasi a Szállító?