Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na még azt +gondolom autoó matizálni kellene a villany le kapcsolását de le oltom am Csá csá
Hívhatok Tóninak is sztem.
Good Night Mister RF!

A villanyt kapcsold le!
Jó éjt RF koma, gyógyulj meg mert mocizni KELL!
Ravasz, Én? Én Butcher vagyok!Többet nem segitek,igy már egyszerü lesz
Egy predator,aki egy házicicának álcázza magát
Meek szundizni szia: Szandyka és Csaba
Nah csátok úgy látom mindenki be lasult
Jah, egy igazi predator...
Ügyesen csináltad a rejtett módot... te meg ravasz vagy...
Mert valaki pofázott
A rendőrök érdeklődtek nyomozók meg ilyenek.
RRcat egy igazi ragadozó
Az enyémnek kényszer pihi van mert se bisztosítás se forgalmi vizsga forgalomból ideiglenesen kivonva És így motoroztam vele meg amikor csúsztam és már érdeklődtek emberektől a motor felől hogy milyen motor csúszott ott
Már motoroztam a Kawasaki nyílt napon menni akartam a Hondáéra is de azt hittem el marad múlthéten és máskor rendezik de tévedtem.Az enyémmel jövőre
Majd holnap + csinálják addig meg elég ez a ki írás mint az utakon kátyús a szakasz ki rakják a sebbeség szabájzást végül is igaz 1tábla töredéke a foltozásnak és ha esetleg amiatt történik jobb esetben csak az autódban anyagi kár azt mondják hogy nem a kirakott sebeséggel mentél ha valami karambol van akkor + bünhődjön az autós és motoros más gecisége miatt
Te mikor ülhetsz legközelebb motorra?
A 750-es ezüst gixxeres? Hát azt is megtaláltad? Teeeee...
de de van az,ott van.
Ja az éjszakás műszak
Nyugi...na.
A wiwet karbantartják vagy mi...
Melyik pózer?Nincs is pózer
A rohadék időkép se jön be lassan a sportmotor is be hányik rohaggyon + az összes komcsi náci geci (bocs de fel idegesített ez a rohadék internyet)
Már nem csak ott
A piros-fekete sem semmi,de a pózerkép..............hát hogyismondjam
Na látod ezé félek jajjjjjjjjjj
Szar nekem az iwuw[ ]Ma nem keresek + senkit elő lehet jönni
Hát srácok bocsi, de blokkoltam az iwiw szerverét...úgyhogy nem tudtok tovább nézegetni