Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép jó napot mindenkinek!

Pár perc erejéig beugrottam,de már megyek is tovább,még nincs vége a duplaszülinapos bulinak.
15:00-ra igértem hogy megyek a tortáért,de már biztosan nem leszek ott addigra
Egy igazi "ikrek" vagyok

Na én léptem is.
Ahha
Felébredtél te ördög?
Guten morgen evry bady
Jó reggelt mindenkinek!
Hogy állunk a mai motorvulással?
Rendben,jó éjszakát,én még maradok.
Keresek a neten egy -két infót.
Ahol a motorokat vettük elsőre egy 1000-es gixxerre akartak rábeszélni.Én ezt szépen megköszöntem,mondtam ha öngyilkos akarok lenni akkor egy .45 kaliberü pisztolyt vásárolnák egy (úriembertől)
Még a kis 600-as is elég lesz egy darabig. Pályázni nem járok,inkább csak csavargok vele,ezért is vettem F-t,RR helyett.
Magyarosítva Báj
BYE
Nyugodalmas jó éjszakát by
Na én meek álmos vok A ser dolgozik holnap át tárgyaljuk majd
De nem a régebbiek 130 lo9vasok kb de máshogy agyák le a mostani CBR-em kb 140-150 ló körül van az akra rendszer a DYno jet kit és sport lég szűrő vel
750-es gixxerben gondolkozol?
Az motorteljesitményben felette van a 919-nek.
290-300-at kilehet belőle hozni.
Ahha azt gondoltam én is valami 750-es körülire gondoltam ha el tudom adni az enyémet
Túl sok neki az a motor de Ő akarta,nem lesz szétpörgetve a blokkja az biztos.
De autópályán meg nem győzők néha kapaszkodni utána,ott persze néha lecibálja a fülét 200-210-iig,tovább még merte húzni,amikor velem volt.
Mikor Én mentem vele egy röpke km-t akkor még bejáratos volt,nem lehetett 6e fölé pörgetni.
Könnyebb bedönteni és íven tartani mint az Én motoromat.
Asszony társ
Ehhe étem amúgy az szony társ mit mond a gixxeről milyen?
Öntési hibás,a bal oldalon a veztengelyek sikja alatt van rajta egy tűszúrásnál is kisebb lyuk,ahol kúszik kifelé az olaj.Müködési hibát nem okoz,az olajveszteség is minimális.
Garis csere lesz.
10 hónapja van,de már 14 éves korom óta 2 keréken gurulok. Pont ma néztem,a kocsiban a tank még 1/3-on áll, juliusban valamikor tankoltam bele.
Na de még 2-3 hét és vége a szezonnak,újra többet megyek 4 keréken.
Hengerfejcsere ?Menyit mentél vele Eddig
Komáromban voltam kétszer, a szervízben,mostmár csak a telefon hivást várom hogy mikor lehet vinni a motort a hengerfejcserére.
Odafelé a Tata-i autopályalehajtó előtti rossz úton, előzés közben sikerül jól beszitáltatnom az elejét.Na igen azon, az úton nem érdemes erőből gyorsitani.
Vasárnap ha jó idő lesz talán még motorozok egyet,holnap meg nagy családi ebéden leszek,két szülinapos is volt a héten,ezt ünnepeljük.
Neked mióta van + a motorod
Ja értem azt hittem hogy valami rosszat írtam +nem akartam sérteni senkit csak ami benem van azt írtam le
veszélyes környéken élhetsz,csak úgy spontán késelnek

(közben meg újra kellett inditanom a gépemet,lefagyott, túterheltem )
Na mind1 hagyuk ez van és ez is lesz csak jobban Amúgy mesélhetnél milyen volt a multkori motorozás