Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi Mister RF!

Helyzet az mindig van
Na és ez miben merült ki?
ZX 10? Hűű komolyan nem emlékszem, az viszont alapból mondom hogy használtat nem érdemes venni mert a szállitás+reg+vám átkozott kombinációjával ugyanott vagy majdnem mintha EU-ban vásárolod.

Az újat megtudom nézni, mert márciusban löttem egyet egy Bohus nevezetű Szlovák kollégának pályamotorként rója köreit ....
Szia RF - már hiányoltalak BadZoli a megmondhatója...
Rendben,ha már biztosat tudok,jelzem mindenképp.
Ajajjaj a titánoktól az Istenek is tartanak ha meg az egy hölgy személyében testesül meg akkor.......

(a nihilnek semmi köze a germán mitologiához,hülyeséget beszéltem,latin eredetű szó,a jelentése:semmi,jelentéktelen)
Ahha kedves Alex a múltkori kérdésemre nem írtál A Zx10-esel kapcsolatban hogy menyi lenne kint
Ahoj EREF
Helló Evry bady Mi a helyzet?
A lényeg, ha jöttök azt legalább egy nappal a rendezvény előtt tudnom kell - a foglalás miatt
Móra Ferenc : Aranykoporsó - ott megtalálod a nevet. Titánia kicsinyítőképzős formája a Titánok legkisebbik lánya
Lehet hogy még jön egy-két motoros haver,motor nélkül megyünk.Egyenlőre nem igérek semmit tuttira,csak az a biztos ami már elmúlt.

A második keresztneved igen ritka,vagy csak nekem volt idáig ismeretlen.

NIHIL, na igen,a germán mitologia.
Ne aggódj, mikor én laptopról nyomom ( aminek ugye már hetek óta xar a billentyűzete) akkor van csak igazán helyesírási NIHIL Ezért mindenkitől előre és utólag is elnézést kérek
A rendezvényparkon belül is van szálláshely . A hangszigetelés is jó , szóval tudni fogsz aludni is- ezt a TV-sek mondták, akik a múlt évben is ott aludtak. Az ára 2500 körül van, de még megérdeklődöm neked.
megint adom az ívet a helyesírásnak
Már megnéztem,és megvan,megtaláltam

Még össze kell néznem ezt az időpontott a műszakbeosztásommal.
Szálláslehetőség van a közelben? 2-3 sörrel a búrában nem vezetek,inkább pihenek.
Akkor kedves Csaba nézd meg a postaládád de ne az eredetit
A Csabák táborát népszerűsitem.
Te mescalero neked mi amúgy a becsületes keresztneved?
Jó éjt neked is Gemini...a mailt küldöm most rögtön! Gyere ki mocival ;) és kiállítjuk a motorkiállításon...h lássa a Suzuki, h van hová fejlődnie Jó ezt persze csak az elfogultság mondatja velem
köszi

mescalero@citromail.hu
Na én elpályáztam aludni:D:D

Pusza mindenkinek! Jóéjt!
okÉS...telószámok megvannak, uhogy majd csöri....:D
Helyes! Jövőre mindenképp! Én a most vasárnapot már nagyon várom... 9-től 8*20percet megyek majd...:D:D
Nekem issss!
Ok. Gemin, akkor 17:00kor valahol a Mammut előtt-körül
Még a pálya( nem autópálya ) nem érintette az én kis drágám Metzelerjét, de fogja bár ebben a szezonban biztosan nem...
Én persze már voltam kint sokat még benzinmacska koromban szájtátani szóval a fertőzés és az alázat már megvan, a tudás még nincs. De majd jól megkeresem és akkor az is meg lesz
Néptánc és standard táncok