ZX 10? Hűű komolyan nem emlékszem, az viszont alapból mondom hogy használtat nem érdemes venni mert a szállitás+reg+vám átkozott kombinációjával ugyanott vagy majdnem mintha EU-ban vásárolod.
Az újat megtudom nézni, mert márciusban löttem egyet egy Bohus nevezetű Szlovák kollégának pályamotorként rója köreit ....
A lényeg, ha jöttök azt legalább egy nappal a rendezvény előtt tudnom kell - a foglalás miatt
Móra Ferenc : Aranykoporsó - ott megtalálod a nevet. Titánia kicsinyítőképzős formája a Titánok legkisebbik lánya
Ne aggódj, mikor én laptopról nyomom ( aminek ugye már hetek óta xar a billentyűzete) akkor van csak igazán helyesírási NIHIL Ezért mindenkitől előre és utólag is elnézést kérek
A rendezvényparkon belül is van szálláshely . A hangszigetelés is jó , szóval tudni fogsz aludni is- ezt a TV-sek mondták, akik a múlt évben is ott aludtak. Az ára 2500 körül van, de még megérdeklődöm neked.
Jó éjt neked is Gemini...a mailt küldöm most rögtön! Gyere ki mocival ;) és kiállítjuk a motorkiállításon...h lássa a Suzuki, h van hová fejlődnie Jó ezt persze csak az elfogultság mondatja velem
Ok. Gemin, akkor 17:00kor valahol a Mammut előtt-körül
Még a pálya( nem autópálya ) nem érintette az én kis drágám Metzelerjét, de fogja bár ebben a szezonban biztosan nem...
Én persze már voltam kint sokat még benzinmacska koromban szájtátani szóval a fertőzés és az alázat már megvan, a tudás még nincs. De majd jól megkeresem és akkor az is meg lesz
Helyzet az mindig van