Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok boldogságot Szandra-Zsozsek.
Azt hittem több motoros lesz majd a templomnál...
Pár képet, ha kérhetnék!
A menyasszonyi autó ér be utoljára mivel nekem még itthon át kell öltöznöm a zsámbéki menet után. Két lehetőség van...vagy bécsi kapu- vagy Dísz tér megközelítéssel megyünk. A lényeg, hogy a Budaörsi út felől megyünk be a városba. De mivel nem hiszem, hogy lesz aki motorral jön, ezért nem tudok pontosat mondani nektek motoros felvezetéssel kapcsolatban.
Azt lehet tudni milyen útvonalon közelítitek meg a templomot?
Gyurival nem sokkal előtte becsatlakoznánk.
13:30-kor kezdődik az esketés ...ergo olyan 13:15 körülre szerintem ott a násznép
Sziasztok!

Én majd csak a templomhoz fogok elmenni, de kb mikorra értek oda?
Nekem mondod imádom a hangját meg a kinézetét is a gyári doban 0km-van :D
Hm az az Arata átugorhatna ide
Tessék válasz :) Frissen locsolva :)
Tisztálkodás
Mint ahogy beszéltük,én a motorkámmal nem tudok utcára menni,de ha valaki,aki bevállal és: "óvatosan,lassan vezetve a menetben elvisz maga mögött most benzintyúkként",akkor szívesen részt vennék rajta én is :)) Zsámbéktól a templomig csak persze mégis csak egy Száguldó Angyal megy férjhez na :)))))
Szerintem ezt az iratkozást hagyjuk...nem akarok túrát csinálni az esküvőnkből Na meg ez az év amúgy sem a hatalmas aktivitások éve...ahogy ezt a tények is mutatják A lényeg, hogy aki szeretne jönni azt szívesen látjuk Gyalogosan, autósan vagy motorosan.
Ancsynak szerintem jelezd, hogy te jönnél motorral azt hiszen Ancsi88 is jönne a kis Hoddájával Én is mennék... ha felférnék a ruhámba a motorra
Szasztok CBR Klubosok!Hogy vagytok?
Nem a legjobb hely beirni ide a `titkos` dolgokat de mivel nem tudom mindenki msn-jet, email cimet stb...nincsen mas valasztas...szoval,kerdes:
Ki jon felvonulni egy tortenelmi esemeny kereteben szeptember 24-diken?
A menet Zsambekrol indulna a Matyas templomig.../javits ki Macsek ha tevednek/
En nagyon szeretnek menni de nem egyedul!Ugyhogy fiuk lanyok iratkozzatok!
de kényesnek teccik vanni
Erre a poénra távolról sem tudnám mondani, hogy jó volt... - így esküvő előtt egy héttel

A Terka nénis már jobban ült
dolgozni mentél?
a sütikkel vigyázzon Terka néni
csőtök!

lehet ajánlani az ismerősöknek vegyenek fasza CBR-t

múvisztár lájt
Így kilehet bírni!

Jó szórakozást!
Üdv.
Na mi a helyzet itt a Klubban?
Üdv mindenkinek Amszterdamból
Hát nincs mit :) Nekem most koszos nagyon de ez van próbálok mindenhova az RR-ell menni
2005-ös. Kösz a linket, de közbe megvan a hiba, csak az egyik 10 A-s biztosíték ment ki, mert takonyvezetéket raktak mini indexbe, aztán zárlat lett. Mondjuk mosom is elég gyakran
Jolátom 06 is RR-ed van ?

Rellék
Hát hondásnak születem erre nemtudok mit mondani power of dream :) + faterom :)

Sikerült egy kicsit motorozni :)
Üdv a Klubban! Na és miért döntöttél a kedvenc márkánk mellett?