Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobbulást!
jobbulást!
Konkrétan bújócskáztam a kollégákkal és bemásztam egy szalagkorlát alá motorostól, csak nem bírtam előjönni.
Jobb külső bokaszalag-szakadás, bal boka belső zúzódása, meg pár karc itt-ott.
Most legalább 20 évig megint védett vagyok balesetek ellen.
Áhh, én?! Ugyan!
Na jó, volt egy kis pitty-putty.
Úgyhogy most festethetem végre a hőn áhított piros-feketére a vasat.
na mi van mi? ... ha igen, akkor remélem Nektek semmi!
Mi történt Bryan?
Csak nem elestél?
Sziasztok!
Figyelem, most nekem van szükségem a Ti SEGÍTSÉGETEKRE!

1999-2000-es évjáratú CBR 600 F4-hez KERESEK:

- Fejidomot
- Első fényszórót
- Műszerfalat (Jelcsától kaptam már egy ajánlatot erre)
- Jobb kormánycsutkát (Jelcsától kaptam már egy ajánlatot erre)
- Első fékkart
- Tükröket
- Bal oldalidomot (talán)
- Sebváltó kart

Várom az ajánlatokat, ötleteket, tapasztalatokat az utángyártott alkatrészekről is (pl. irányjelzős tükör, stb). Méretpontosak-e és bevállta-e nektek?
Várom és előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat!
Bry
U.i: Elérhetőségeim nyilvánosak a profil oldalamon

Nem hallatszik ahogy a sok üveg "fütyül" a hátimotyóban.
...meg nem hallatszik, hogy a sok piás üveg, hogy csilinggel a hátizsákodban!
Minket megállítottak a rendőrök, de persze nem találtak semmit.
Dömös végén mértek Marót felé.
A mai nap már biztos nem megyek arra, ma még össze kell raknom egy mocit működőképessé. Max a városban gurulok egyet hangtompító nélkül... Olyan jó érzés, ahogy nyílnak a sorok mint Mózesnek a Vörös-tenger.
Szeva! A rendörök csak ott vannak, (dísznek) de semmit nem szólnak ! Kint vagyok 3 napja, meg sem állítottak(lekopogom) , viszont mértek 1 helyen, de nem lakott területen. Hívj fel, ha jössz errefelé !
Üdv: Hodis
Tegnap voltam arra fele motorral. De nem mentem be. Sok motoros volt és még több rendőr...
Hali! Pilismarótra megy valaki a Karasna fesztiválra?
Mi van veled csaje?meg jo a mobilod?
Nagyon jó kis nap volt! Kár, hogy nem volt ott mindenki a "Regéci csapat"-ból.
Ahhoz, hogy cordurában felmenjek a pályára azokkal a lélekvesztőkkel valami isteni csoda kellett volna! Kövezzen meg érte aki akar, de én nem oda valónak tartom és sajnálom elkoptatni. De már alakul egy játszós ruha!
na mi vót? ...mér nem jó ami neked van?
Mi köszönjük a meghívást. Megyünk legközelebb is, de akkor már valami olcsó szar Vaterás bőrruhában! ;-)
Én meg örülök,hogy volt,aki nemcsak ígért...hanem le is jött és ott volt:))) Melindáéknak külön örültem,hogy olyan messziről eljöttek,képek nemsokára:))))) Örülök,hogy jól éreztétek magatokat,legközelebb éjszakaira megyünk
Nagyon jól éreztem ma magam a Talmaringen. Ezt az érzést nehéz leírni! TNX
A ruházatom kicsit bánta a dolgot, de baromi jó volt!
Most értem haza Alsóörsről.
kb 6 óra múlva lehet kelni és go...
Szuperkircsiiii.az időnk is cool lesz:))))))
Szia Ancsy. 4-en biztosan megyünk, 2 mocival, Még lehet többen is leszünk, de ennyi a fix.
Kb 11-re érkezünk, mert komppal megyünk át a Dunán Lórévnél és az az út nem valami gyors de érdekesebb, mint körbe az 5-ösön.
Hol vannak a népek?
Remélem vasárnap innen is jöttök le Hernádra a Talmaringre,10-től várunk mkit:)))) Lesz pörköltfőzés is:)))
Ha van időtök Szombaton (holnap) gyertek el Veszprémbe az Aréna parkolójába a vezetéstechnikai rendezvényre és nyílt napra, kint leszek az új HONDA Crossrunnerrel (VFR800X) és még egy pár másik új vassal (CBR-ek 125, 250, 600F, a transalp)!

Mindenkit szeretettel látunk!