Úgy látom megérték december óta tartó erőfeszítéseink? Ugye Cala?
Regéc és a CBR Klub túra immár legendává vált kicsit el is érzékenyültem...annyira jó látni, hogy napok óta mindenki az élményeiből él...képeket tölt fel és kommentel... s jószívvel gondol vissza erre a hétvégére!
Majd azért még megbeszéljük, hogy mikor is legyen a következő...
Szupcsi-kircsi lenne újra veletek! Mi megyünk,tuti. Szerintem a szeptemer is kb. ok,csak meleg legyen,mert a hátsó házban ugye nincs fűtés:)
képek remélem tetszettek nektek is.Mégegyszer KÖSZÖNJÜK NEKED CALA,hogy ott lehettünk
Vasárnapra mi is terveztünk egy kis gurulást T-4 Norbi meg én Lehet csatlakozunk valahol hozzátok. Annyi, hogy reggel 7-kor végzek a melóval, de kibírom simán, mint a múlt szombati 32 órás üzemmódot Még egyeztetek vele és jelzem ha tutkóra tudunk menni, már ha nem probléma
Hodis: Találkozzunk 11kor Csabán. Hogy hol, az egy jó kérdés. Ha minden igaz van a főút mellett vmi spar vagy ilyesmi, aminek a parkolója szerintem ideális.
Remélem tudtok jönni és az idő is jó lesz!
Üdv a csapatnak! Na kezdem utolérni magam, még egyszer szeretném megköszönni mindenkinek aki eljött ezt a jó hétvégét. És egyben kezdem szervezni a következőt is, egyelőre úgy néz ki, szeptemberre lenne időpont, ha fixet tudok pontosítok.
Hali!
Mi lehet, hogy becsatlakoznánk Piliscsabán + még két haverom SV650-nel! Sajnos csak szombaton derül ki, hogy tudunk-e menni veletek ! Mikor értek Piliscsabára és hol várjunk?
Feldobtam én is a képeket amik Regécen és a partymon készültek! Lehet mustrálni
Jaj de nagyon jó volt…
Ezúton szeretném megköszönni én is Cala-nak, Briginek, Mariannak, RRcatnak, Ancsynak és természetesen mindenkinek, akik ott voltak, hogy örömmel fogadtatok minket!
Mivel nem a nukleáris müzli volt, ezért túléled és még az immunrendszered is erősíti
Azért király képet csináltam rólad, mikor gurulsz le szombaton! Remélem beteszed a családi fényképalbumba
Regéc és a CBR Klub túra immár legendává vált kicsit el is érzékenyültem...annyira jó látni, hogy napok óta mindenki az élményeiből él...képeket tölt fel és kommentel... s jószívvel gondol vissza erre a hétvégére!
Majd azért még megbeszéljük, hogy mikor is legyen a következő...
Ancsy megköszönném a vendéglátást nektek, iszonyat hangulat volt. Jó volt nagyon. Istenkirály a pálesz is.
képek remélem tetszettek nektek is.Mégegyszer KÖSZÖNJÜK NEKED CALA,hogy ott lehettünk
Meglátjuk, h mi lesz, mert 21-én Macskanap van és ünnepléééés
Remélem tudtok jönni és az idő is jó lesz!
Mi lehet, hogy becsatlakoznánk Piliscsabán + még két haverom SV650-nel! Sajnos csak szombaton derül ki, hogy tudunk-e menni veletek ! Mikor értek Piliscsabára és hol várjunk?
De, ha jók lesztek és nem vakuztok az arcomba, akkor lehet, h lecsapunk
http://users.atw.hu/bloodwolfk...
Királyok lettek!
Feldobtam én is a képeket amik Regécen és a partymon készültek! Lehet mustrálni
Jaj de nagyon jó volt…
Ezúton szeretném megköszönni én is Cala-nak, Briginek, Mariannak, RRcatnak, Ancsynak és természetesen mindenkinek, akik ott voltak, hogy örömmel fogadtatok minket!
Üdv.
Bea
Azért király képet csináltam rólad, mikor gurulsz le szombaton! Remélem beteszed a családi fényképalbumba