Sziasztóóók!:)
Na szereztetek egy mosolygós reggelt nekem....néztem a képeiteket, és nagyon jók lettek!.....áááááááá nagyon bánom h. nem mentem el veletek!:(
De remélem azért egyszer megismer7lek titeket személyesen is!
Kicsit off roadoztam élveztem a kanyarokat, mentem a saját kis tempómban Eső nélkül én is megúsztam, bár szét fagytam A buli eszméletlen volt még sok ilyet RRcat a kenyereket ne dobáld nincs a közeledben Gyuri
Tehetek róla, hogy a kenyér mindent levert a földre ? Amúgy meg nem volt gond, amíg Dzsordzsó és a Balázs megették, elvégre a tűz utána fertőtlenítette
Aznap este jó volt a kiejtésem....na
Rendben hazaértünk.
Nagyon köszönjük ezt a fantasztikus hangulatú túrát és hogy befogadtatok. Asszonykámmal már 7 éve SEHOL nem voltunk így együtt, nagyon jól éreztük magunkat.
Hazafelé a Lillafüredi kanyargás az valami eszméletlen jó volt. Jobb, mint a Mátra! Ott már hideg volt fenn. Nyár végéig gyűjtögetünk zsetont a "Regéc reloaded"-ra.
Sziasztok drágák!
Mi is itthon vagyunk,és frenetikusan,hiperszuperul jól éreztük magunkat a hétvégén,nagy-nagy köszönet Cala-nak,Briginek,MARIANNAK! Nagyon örülünk,hogy így összejött ez a nem is kis társaság,szeretnénk nemsokára újra menni :)))) Nagyon-nagyon jó volt... sosem felejtük el az ottani élményeket,nyár végefelé újra mennénk,persze,ha a többség is úgy akarja,illetve szívesen látnak minket:)) Szavakban tényleg nem lehet leírni,mindenki milyen kedves volt és mennyire jó volt ez a majdnem 3 nap Kövtkező találkozásnál a Regévi-vár sem, ússuza meg nélkülünk:))
Ja és jelentem a 400 képet lecenzúráztam 340 körülire (volt pár homályos és nagyon tré képecske... ) és már fel is töltöttem a webre.Remélem mindenkinek örömet fog okozni,hogy sokat kattogtattam:)))))) Nagyon jó képek készültek,tessék nem nagyon röhögni a némelyik "vicces" alkotáson....:)))))
VÁRJUK A KÖVETKEZŐT!SZERVEZZÜK MEG!Ancsy&Tibi http://picasaweb.google.com/An...
Na ennek nagyon örülök Köszönünk nektek és neked MINDENT! A hálánkat szerintem nem is nagyon lehet szavakban kifejezni! Beszéljen inkább az helyettünk, hogy a hétvégén 30 ember érezte magát jól és örült önfeledten az együtt eltöltött időnek!
Na szereztetek egy mosolygós reggelt nekem....néztem a képeiteket, és nagyon jók lettek!.....áááááááá nagyon bánom h. nem mentem el veletek!:(
De remélem azért egyszer megismer7lek titeket személyesen is!
Köszi Gambesz!
A flakont pedig ezentúl mindig tartsd a púp alatt, ínségesebb időkre, vésztartaléknak!
Aznap este jó volt a kiejtésem....na
http://bloodwolfklub.atw.hu/
És ez a túra lesz a 22-ei:
http://users.atw.hu/bloodwolfk...
Gyertek minél többen, egy nyugis-laza gurulás lesz.
CBR Klub és SZ.Angyalok hétvége Regécen
Leülhetsz...egyes!
Benzinkirály
Rendben hazaértünk.
Nagyon köszönjük ezt a fantasztikus hangulatú túrát és hogy befogadtatok. Asszonykámmal már 7 éve SEHOL nem voltunk így együtt, nagyon jól éreztük magunkat.
Hazafelé a Lillafüredi kanyargás az valami eszméletlen jó volt. Jobb, mint a Mátra! Ott már hideg volt fenn. Nyár végéig gyűjtögetünk zsetont a "Regéc reloaded"-ra.
Szumma: 830Km
Mi is itthon vagyunk,és frenetikusan,hiperszuperul jól éreztük magunkat a hétvégén,nagy-nagy köszönet Cala-nak,Briginek,MARIANNAK! Nagyon örülünk,hogy így összejött ez a nem is kis társaság,szeretnénk nemsokára újra menni :)))) Nagyon-nagyon jó volt... sosem felejtük el az ottani élményeket,nyár végefelé újra mennénk,persze,ha a többség is úgy akarja,illetve szívesen látnak minket:)) Szavakban tényleg nem lehet leírni,mindenki milyen kedves volt és mennyire jó volt ez a majdnem 3 nap Kövtkező találkozásnál a Regévi-vár sem, ússuza meg nélkülünk:))
Ja és jelentem a 400 képet lecenzúráztam 340 körülire (volt pár homályos és nagyon tré képecske... ) és már fel is töltöttem a webre.Remélem mindenkinek örömet fog okozni,hogy sokat kattogtattam:)))))) Nagyon jó képek készültek,tessék nem nagyon röhögni a némelyik "vicces" alkotáson....:)))))
VÁRJUK A KÖVETKEZŐT!SZERVEZZÜK MEG!Ancsy&Tibi
http://picasaweb.google.com/An...
Amúgy boltba mentek?
A bor viszont nagyon nagyon fini volt, amit hoztál nekem
Nagyon király volt a buli, és nagyon emlékezetes...
várom a következőt.
Üdv mindenkinek.