sziasztok!nem gurultok mostanában Salzburg felé?magyarokkal szeretnék már motorozniiiii!RRCAT a képeket nem felejtettem el, feltenni a túra útvonalakról, de a kis mafla fejemmel otthon hagytam a térképet amit be szerettem v.na másolni!de ahogy hozzájutok ígérem feldobom!
Szia. Persze, úgy tudom bárki (amatőr) indulhat. Nem szervező vagyok, csak résztvevő, nem tudom a pontos részleteket sorry, de úgy tudom 25e a nevezési díj és 10e körül van még valami talán.
Nézz utána a neten, hátha pontosabb infókat találsz róla!
Ha megtehetem nagy örömmel megkereslek. Ez lesz az első pályanap ahol reprezentálnom kell a Honda oldalán, ezért még az újoncok "zabszem reakciójával" fogok részt venni a rendezvényen. Még azt sem tudom mit-hova-miért, de remélem majd hamar feloldódom és meglátogatlak. Megtisztelve fogom magam érezni.
Június 18-án CBR Kupa a Pannónia Ringen!
Gyertek el akár amatőrként indulva a versenyen, akár nézelődni, szurkolni!
Én már csak hivatalból is ott leszek valahol a Honda körül.
segítséget szeretnék kérni egy jövőbeni motorvásárláshoz:
Egyik barátom el akarja majd adni a 1994-s CBR900RR-jét. 85e kilométerrel vette, most van benne 100-egykét ezer. Semmi gond nem volt a mocival, most sincs. Nem csörög, nem zörög, nem kopog, nem csattog stb. Ő alatta nem volt hajtva igazából. Kérdés, van e valakinek tapasztalata, hogy ilyen kilométer magasságban már erősen esélyes e, hogy komolyabb cucc meghal a vasban? Van e a szériának esetlegesen gyerekbetegsége stb. Azért néztem ki magamnak ezt egy gixer 750 helyett mert ez 3000-5000 között is durván megy. Természetesen ha megveszem átnézetem töviről hegyire....Köszönöm előre is !
Bocsesz, nem gondoltam, hogy valaki az én pár képemre is kíváncsi a több száz fantasztikus jó kép mellett , de kívánságodra íme az album: Bry Regéci túra Picasa albuma
Sziasztok!
Igaz,már fészbukkkon biztos sokan olvastátok,de azért ide is felírjuk,Június 12-én Pünkösd vasárnapra szerveztünk egy pv-s motorozós napot Kiss Viktor (Vitya#7) emlékére,ha van kedvetek,szívesen látunk innen is mindenkit. Fürdőruhát is lehet hozni,mert van Jakuzzi,illetve fullosan felszerelt konyha,tehát kaját,grillcuccot is lehet hozni bőven.Találkozunk reggel 10-kor Hernádon, Bajnok u 1.
Azért írtam nekik egy mailt,pár kérdéssel.
Itt megtalálod a versenykiírást.
Nézz utána a neten, hátha pontosabb infókat találsz róla!
Nekem nincsen licenszem,én is elindulhatok ezen a cbr kupán?
Mennyibe kerül?
Június 18-án CBR Kupa a Pannónia Ringen!
Gyertek el akár amatőrként indulva a versenyen, akár nézelődni, szurkolni!
Én már csak hivatalból is ott leszek valahol a Honda körül.
Új túra van a láthatáron:
http://users.atw.hu/bloodwolfk...
Várunk mindenkit!
http://kepesmotor.hu/honda-spo...
segítséget szeretnék kérni egy jövőbeni motorvásárláshoz:
Egyik barátom el akarja majd adni a 1994-s CBR900RR-jét. 85e kilométerrel vette, most van benne 100-egykét ezer. Semmi gond nem volt a mocival, most sincs. Nem csörög, nem zörög, nem kopog, nem csattog stb. Ő alatta nem volt hajtva igazából. Kérdés, van e valakinek tapasztalata, hogy ilyen kilométer magasságban már erősen esélyes e, hogy komolyabb cucc meghal a vasban? Van e a szériának esetlegesen gyerekbetegsége stb. Azért néztem ki magamnak ezt egy gixer 750 helyett mert ez 3000-5000 között is durván megy. Természetesen ha megveszem átnézetem töviről hegyire....Köszönöm előre is !
Tibinek is Boldog Szülinapot kívánunk így utólag !
Edina & Hodis
Igaz,már fészbukkkon biztos sokan olvastátok,de azért ide is felírjuk,Június 12-én Pünkösd vasárnapra szerveztünk egy pv-s motorozós napot Kiss Viktor (Vitya#7) emlékére,ha van kedvetek,szívesen látunk innen is mindenkit. Fürdőruhát is lehet hozni,mert van Jakuzzi,illetve fullosan felszerelt konyha,tehát kaját,grillcuccot is lehet hozni bőven.Találkozunk reggel 10-kor Hernádon, Bajnok u 1.