Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!nem gurultok mostanában Salzburg felé?magyarokkal szeretnék már motorozniiiii!RRCAT a képeket nem felejtettem el, feltenni a túra útvonalakról, de a kis mafla fejemmel otthon hagytam a térképet amit be szerettem v.na másolni!de ahogy hozzájutok ígérem feldobom!
sziasztok most kezdek bontani egy cbr 400 at 1989 akinek kell róla valami hivjon a 06 20 9238 057 számon ha kell küldök képet
Köszönöm.
Azért írtam nekik egy mailt,pár kérdéssel.
Road and Ride

Itt megtalálod a versenykiírást.
Szia. Persze, úgy tudom bárki (amatőr) indulhat. Nem szervező vagyok, csak résztvevő, nem tudom a pontos részleteket sorry, de úgy tudom 25e a nevezési díj és 10e körül van még valami talán.
Nézz utána a neten, hátha pontosabb infókat találsz róla!
Szevasz.
Nekem nincsen licenszem,én is elindulhatok ezen a cbr kupán?
Mennyibe kerül?
Ha megtehetem nagy örömmel megkereslek. Ez lesz az első pályanap ahol reprezentálnom kell a Honda oldalán, ezért még az újoncok "zabszem reakciójával" fogok részt venni a rendezvényen. Még azt sem tudom mit-hova-miért, de remélem majd hamar feloldódom és meglátogatlak. Megtisztelve fogom magam érezni.
hááát,azért majd keress meg egy nagy kék Suzuki feliratú sátrat is,hátha ismerősökre lelsz ottan...
Sziasztok!

Június 18-án CBR Kupa a Pannónia Ringen!
Gyertek el akár amatőrként indulva a versenyen, akár nézelődni, szurkolni!
Én már csak hivatalból is ott leszek valahol a Honda körül.
Sziasztok!

Új túra van a láthatáron:
http://users.atw.hu/bloodwolfk...

Várunk mindenkit!
Sziasztok,

segítséget szeretnék kérni egy jövőbeni motorvásárláshoz:

Egyik barátom el akarja majd adni a 1994-s CBR900RR-jét. 85e kilométerrel vette, most van benne 100-egykét ezer. Semmi gond nem volt a mocival, most sincs. Nem csörög, nem zörög, nem kopog, nem csattog stb. Ő alatta nem volt hajtva igazából. Kérdés, van e valakinek tapasztalata, hogy ilyen kilométer magasságban már erősen esélyes e, hogy komolyabb cucc meghal a vasban? Van e a szériának esetlegesen gyerekbetegsége stb. Azért néztem ki magamnak ezt egy gixer 750 helyett mert ez 3000-5000 között is durván megy. Természetesen ha megveszem átnézetem töviről hegyire....Köszönöm előre is !
Köszi Ancsy !
Tibinek is Boldog Szülinapot kívánunk így utólag !
Edina & Hodis
kell lennie olyannak is ahol együtt pózolunk!
Csak ezek nem olyan profi képek, mert mobillal készültek és némelyik homályos is, de feltöltöttem. Van közte pár munkahelyi is.
oszt vótatok vmerrre?
köszönöm!
Bryan minden képre igényt tartunk, hiszen mindenki más szemszögből fotózik.
Bocsesz, nem gondoltam, hogy valaki az én pár képemre is kíváncsi a több száz fantasztikus jó kép mellett , de kívánságodra íme az album: Bry Regéci túra Picasa albuma
Blájen hol vannak az álltalad készített regéci képek? ... gondolok itt a tokaji üdítőkihozó hölgyre is! Melcsinek egy szót sem!
Sziasztok!
Igaz,már fészbukkkon biztos sokan olvastátok,de azért ide is felírjuk,Június 12-én Pünkösd vasárnapra szerveztünk egy pv-s motorozós napot Kiss Viktor (Vitya#7) emlékére,ha van kedvetek,szívesen látunk innen is mindenkit. Fürdőruhát is lehet hozni,mert van Jakuzzi,illetve fullosan felszerelt konyha,tehát kaját,grillcuccot is lehet hozni bőven.Találkozunk reggel 10-kor Hernádon, Bajnok u 1.
boldogságos szülinapot RR Cat itt is és Hodisnak is:))))
Köszi mindenkinek!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, sok boldogot az ünnepelteknek!
Isten éltessen RRcat és Hodis!