Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elég későn van,befagy a seggünk akkor már....
Ha 1000 fordulatszám alá esik a fordulat akkor működik ha felé akkor nem.
Van egy 99' CBR900RR ,amikor be indítom nem megy az index ha leállítom akkor tökéletesen működik.
Mi lehet a probléma?
Ha már első nem lehetek, leszek az utolsó ! Isten éltessen RRcat! A fotó ötletes és igen jól sikerült! ...tudtam, hogy ez lesz a vége , sok boldogságot!
Gratulálunk

RRita und Ramm

jó a fotó
Egy időpont már van, nem túl meleg időre: október 7-9 -ig, ha megfelel, kezdjük a szervezést.
Egyeztetés alatt az időpont, amikor fixet tudok, szólok azonnal.
Szupcsiiiiiiiiiiii.Előreláthatólag tudunk egy időpontot megbeszélni? ,csak hogy leheseen szólni mindenkinek,aki ott volt...és időben tudjanak róla.
Bár én már fórumon gratuláltam,de sok-sok boldogságot Sandra és Zsolti itt is.Ott leszünk az esküvőn is,reméljük:)))))))
Innen ki jön skacok és lesz motoros felvezetés?Csak mert akkor eltrélerezzük a vasakat mi is talán..
Regéc. Hmm. Bejött mindenkinek, szerintem fogalom lett azok közt akik ott voltak. Őszinte sajnálatomra, be kell jelentenem, hogy a rengeteg munkánk miatt idén ősszel....

... közkívánatra akár havas időben is, de megrendezzük a CBR-Klub évadzáróját!
Kedves Cat és Zsozsek!

Nagyon sok boldogságot kívánunk nektek! Ha az időjárás úgy engedi, ezt meg kell személyesen is néznünk, és végre láttok minket motoron is.
Párommal mi is nagyon sok boldogságot kívánunk nektek!
Köszönjük a megtisztelő meghívást, elképzelhető, hogy tiszteletünket tesszük személyesen is a nagy napon.
Sziasztok! Csak megosztom veletek a tegnapi nap tekjesítményét, ami egy kb. 800km-es túra egy CBR1000RR nyergében. Bp-Zakopane-Bp némi plusz tekergéssel szlovákiában (helyenként benéztük, és elég vacak utak is voltak).
Ezek után nyugodtan kiröhögöm azt, aki szerint egy CBR csak rövid távú pózolásra való.
Azok nem sérültek, de mint vége a biztosítós mizériának darabokra szedem és felmérem mi sérült.
Sok boldogságot!
szép!
gratulálok!minden jót!
lábtartóim vannak,meg talán kormánycsutkám
Ez a lényeg, ennek Én is örülök!

A lényeg,hogy veled minden Ok!
RRCat köszönöm a meghívást, GrAtUlÁlOk! Sok boldogságot
Sajnos igen. Az eleje kuka. Kell egy új futómű-hűtő-leömlő, az idom is csere... Fék vhol elszállt. Szóval igen.
Először is köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket!

Továbbá sok szeretettel hívlak benneteket, kedves CBR-Klubos ismerőseim, a szeptember 24-én 13:45-kor tartandó esküvőnkre a budavári Nagyboldogasszony Koronázó Főtemplomba ( ismertebb nevén Mátyás templom ) tartandó esküvőnkre.
Sector! Nagyon k.o. a gép?
Azt hittem már szervezés alatt a téma ... Mi tuti, hogy megyünk !
Lehetne még 1 Regéc, mondjuk csak autóval tudnék menni, de akkor is jó lenne...