Ha már első nem lehetek, leszek az utolsó ! Isten éltessen RRcat! A fotó ötletes és igen jól sikerült! ...tudtam, hogy ez lesz a vége , sok boldogságot!
Szupcsiiiiiiiiiiii.Előreláthatólag tudunk egy időpontot megbeszélni? ,csak hogy leheseen szólni mindenkinek,aki ott volt...és időben tudjanak róla.
Bár én már fórumon gratuláltam,de sok-sok boldogságot Sandra és Zsolti itt is.Ott leszünk az esküvőn is,reméljük:)))))))
Innen ki jön skacok és lesz motoros felvezetés?Csak mert akkor eltrélerezzük a vasakat mi is talán..
Regéc. Hmm. Bejött mindenkinek, szerintem fogalom lett azok közt akik ott voltak. Őszinte sajnálatomra, be kell jelentenem, hogy a rengeteg munkánk miatt idén ősszel....
... közkívánatra akár havas időben is, de megrendezzük a CBR-Klub évadzáróját!
Párommal mi is nagyon sok boldogságot kívánunk nektek!
Köszönjük a megtisztelő meghívást, elképzelhető, hogy tiszteletünket tesszük személyesen is a nagy napon.
Sziasztok! Csak megosztom veletek a tegnapi nap tekjesítményét, ami egy kb. 800km-es túra egy CBR1000RR nyergében. Bp-Zakopane-Bp némi plusz tekergéssel szlovákiában (helyenként benéztük, és elég vacak utak is voltak).
Ezek után nyugodtan kiröhögöm azt, aki szerint egy CBR csak rövid távú pózolásra való.
Először is köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket!
Továbbá sok szeretettel hívlak benneteket, kedves CBR-Klubos ismerőseim, a szeptember 24-én 13:45-kor tartandó esküvőnkre a budavári Nagyboldogasszony Koronázó Főtemplomba ( ismertebb nevén Mátyás templom ) tartandó esküvőnkre.
Mi lehet a probléma?
RRita und Ramm
jó a fotó
Bár én már fórumon gratuláltam,de sok-sok boldogságot Sandra és Zsolti itt is.Ott leszünk az esküvőn is,reméljük:)))))))
Innen ki jön skacok és lesz motoros felvezetés?Csak mert akkor eltrélerezzük a vasakat mi is talán..
... közkívánatra akár havas időben is, de megrendezzük a CBR-Klub évadzáróját!
Nagyon sok boldogságot kívánunk nektek! Ha az időjárás úgy engedi, ezt meg kell személyesen is néznünk, és végre láttok minket motoron is.
Köszönjük a megtisztelő meghívást, elképzelhető, hogy tiszteletünket tesszük személyesen is a nagy napon.
Ezek után nyugodtan kiröhögöm azt, aki szerint egy CBR csak rövid távú pózolásra való.
gratulálok!minden jót!
A lényeg,hogy veled minden Ok!
Továbbá sok szeretettel hívlak benneteket, kedves CBR-Klubos ismerőseim, a szeptember 24-én 13:45-kor tartandó esküvőnkre a budavári Nagyboldogasszony Koronázó Főtemplomba ( ismertebb nevén Mátyás templom ) tartandó esküvőnkre.